Notícies culturals actualitzades per a la teva Web

Hem desenvolupat un Widget. Un Widget és una petita aplicació o programa que es pot insertar a qualsevol web o a qualsevol portal. Entre els seus objectius estan els de donar fàcil accés a funcions freqüentment usades i proveir d’informació visual. En aquest cas hem creat un sistema de visualització de notícies.

Ara pots tenir a la teva web notícies culturals actualitzades per culturacat.com

És una petita aplicació o programa, executat per un motor de widgets o Widget Engine. Entre els seus objectius estan els de donar fàcil accés a funcions freqüentment usades i proveir d’informació visual. En aquest cas hem creat un sistema per personalitzar la seva visualització.

Fotos del @cavaandtwitts sobre outlets

Castellano

Ha sido muy interesante conocer más sobre el nuevo mundo de los Outlets.

Desde nuestra perspectiva de desarrolladores de páginas web y tiendas en Internet fue muy constructivo la deferencia entre el mundo online y el mundo offline. De hecho lo hemos podido comprobar en sitios que hemos creado como Cosmética VIP.

Organizadores, felicidades por este evento y lástima que Lucas Carné no pudiese asistir. Adelante! A brindar a muchos más @cavaandtwitts.

Català

Ha sigut molt interessant conèixer més sobre el nou món dels Outlets.

Des de la nostra perspectiva de desenvolupadors de pàgines web i botigues a Internet va ser molt constructiu la diferència entre el món online i món offline. De fet ho hem pogut comprovar en llocs que hem creat com Cosmética VIP.

Organitzadors, felicitats per organitzar aquest esdeveniment i llàstima que el Lucas Carné no hi pugués assistir. Endavant! A brindar a molts més @cavaandtwitts.

Adobe Flash: A favor y en contra

Nova pàgina web de einnova en català

Ens plau anunciar-vos que ja disposem de la pàgina web de einnova en català.
Estem en fase de proves pel que us proporcionem un formulari de suggerències per si detecteu algun error.

També hem introduït una petita animació a la pàgina inicial en els 2 idiomes.
Desitgem que us agradi.

Pàgina web de einnova en català

Animació en català

Animació en castellà

A la ràdio parlem de màrqueting Low Cost

Avui, 11 de gener parlem a les 12:30h a Mataró Ràdio.

En el programa «Viu la vida dia a dia» parlem sobre els beneficis que ens aporten les noves tecnologies. Hem parlat de màrqueting Low Cost, Promoció Web, Posicionament Web, Redisseny Web, etc.

Expliquem quins han de ser els objectius de màrqueting a Internet a partir de diversos estudis de casos. També comentem com la comercialització de productes i les marques potser molt eficaç. Comentem com amb una campanya de màrqueting podem fer promocions de baix cost.

Estem a l’era d’Internet, avui l’agència de màrqueting ha d’innovar amb un estratègia de màrqueting atractiva amb una clara filosofia beneficiosa al consumidor. La comunicació i el màrqueting han canviat gràcies a Internet.

Per escoltar-ho en directe: http://www.mataro.cat/

Antoni Biada, fundador d'Einnova parlant sobre el Màrqueting Low Cost

Antoni Biada, fundador d’Einnova parlant sobre el Màrqueting Low Cost

A Einnova volem donar a conèixer els beneficis que aportan les noves tecnologies.