Per què fer una pàgina web

Per què crear la teva web

«Amb la creació de la pàgina web entrem en el món via Internet. Va suposar un gran impuls per arribar millor als nostres socis.»
Asociación, client d’Einnova des de 1997

Internet té molts avantatges com canal de comunicació i donar una imatge professional amb un disseny web atractiu.

Pots tenir un espai propi per educar en la compra als teus possibles clients, atendre als teus clients, ajudar als teus proveïdors, etc. Tenir una pàgina web significa posar a disposició dels usuaris tot allò que podria accelerar el teu negoci.

landing-diseno-300x99

Per què millorar la teva web

«En el moment en què vam millorar el funcionament de la nostra pàgina web, la nostra facturació va augmentar fins al 25%»
Àngel Calomarde, expert mostraris de Grafic Disseny

És el moment de corregir coses que confonen als usuaris i que faciliten el seu treball. És el moment d’incloure aquelles funcionalitats que permetin fer més coses als usuaris: una calculadora de tarifes, un configurador de contractes, un assistent de compra, un comerç electrònic, un motor de reserves, un apartat de formació i de cursos, etc

Orientar la teva web als objectius de negoci és un inversió rendible i necessària per a la supervivència de la teva empresa.

La velocitat de la teva pàgina es pot millorar. Si aconsegueixes que vagi ràpid, els usuaris confiessin més en tu i serà més fàcil de persuadir-los de què han de fer negocis amb tu.

Einnova a la prensa. L’èxit del posicionament web

Fa uns mesos ens va entrevistar el diari Expansión, en què destaquem dos casos d’èxit de clients. Un d’ells incrementa la seva facturació un 50% gràcies al servei de posicionament web i l’altre client incrementa un 200% els contactes gràcies a la creació de la pàgina web realitzada amb NeuroMarketing Web.

Per què afegir el seguiment de conversions de Google Adwords i com configurar-ho

google-adwords-big1-300x300Com puc millorar la conversió utilitzant Google Adwords? Quan realitzem campanyes de publicitat a Google Adwords i estratègies de posicionament web per Google configurem els objectius de conversió a Google Analytics. Això et permet tenir visibilitat dels objectius de conversió a Google Analytics i poder localitzar on optimitzar la conversió del teu lloc web.

Per què afegir el seguiment de conversions a Google Adwords?

Quan es tracta de publicitat a Google Adwords, utilitzar els objectius de conversió de Google Analytics no és suficient. Configurant el seguiment de conversions de Google Adwords obtens visibilitat de les conversions del teu compte i aquestes dades et poden ajudar a millorar els beneficis que obtens de les teves campanyes publicitàries.

El seguiment de conversions d’AdWords de Google pot ser molt útil per controlar el rendiment de la teva inversió en màrqueting online. Podràs saber què paraules clau t’ofereix clics de major qualitat, com ara clients potencials, sol·licituds d’informació, vendes, etc

Com configurar el seguiment de conversions de Google Adwords al meu web?

El fet de saber com i on es generen les conversions és essencial per a l’èxit d’un compte d’AdWords. Amb el seguiment de conversions obtens dades precises sobre el que és més eficaç a cada campanya. El següent pas és supervisar per veure quantes conversions has generat des de cada campanya

En què consisteix el seguiment de conversions de Google Adwords?

  • Afegeixes una conversió des de Google Adwords i obtens el codi de seguiment que inserirem en pàgines clau de la teva pàgina web.
  • Aquest codi et permetrà identificar comportaments concrets dels visitants que beneficien al teu negoci.
  • Les dades de les conversions generades apareixerà al detall de les campanyes, grups d’anunci, anuncis i paraules clau.
  • Com fer el seguiment de les teves campanyes de publicitat?

Controlar els costos en publicitat.

  • Comptar el nombre de conversions generades.
  • Realitzar un seguiment dels ingressos de cada campanya.
  • Calcular els beneficis totals.

Segueix aquests passos o demana més informació si vols saber com podem rendibilitzar la inversió en publicitat en internet.

Tècnica de NeuroMarketing web: Àrea de Percepció

Per què unes webs venen i altres no?

Per què no puc evitar endinsar-me en aquesta web i he sortit d’aquesta altra sense saber ni tan sols de què tracta?

El NeuroMarketing web aplica coneixements de neurociència al màrqueting per trobar elements regulars, i per tant predictibles, en el comportament dels usuaris, i usar-los per millorar les pàgines web amb l’objectiu d’augmentar les vendes.

Tot i que els usuaris són altament impredictibles, el seu comportament té alguns elements regulars. I el NeuroMarketing els aprofita.

Perquè hem d’admetre que, vulguem o no, en el fons som animals amb òrgans i motivacions primàries comuns.

 

Les mosques perceben altres dimensions

Tots tenim dos ulls situats davant de la cara, i, si el seu funcionament és l’esperat, ens donaran una imatge similar.

Donada la mateixa pantalla i el mateix òrgan de la percepció, el NeuroMarketing elimina totes les dades particulars i obté el comportament estàndard de percepció.

Així sabem que l’usuari quan mira per primera vegada una pàgina percep primer determinades zones. Aquesta dada és molt important.

 

Lletres de xocolata

En aquestes zones de percepció és on el NeuroMarketing web recomana ubicar els missatges que determinen la permanència de l’usuari en la web.

En 3 segons l’usuari decideix si romandre o abandonar el web. I aquest és el temps que tens per atraure el seu interès.

 

Vegem la web de Natcha abans de l’aplicació de les millores amb NeuroMarketing a Internet: Les lletres no solen tenir molt gust.

Área Percepción web Natcha antes NeuroMarketing

Àrea de percepció del web de Natcha abans d’aplicar NeuroMarketing web

 

Web de Natcha millorada aplicant tècniques de NeuroMarketing a Internet: Costa resistir …

Àrea de percepció del web de Natcha després d'aplicar NeuroMarketing web

Àrea de percepció del web de Natcha després d’aplicar NeuroMarketing web

 

Al llarg d’aquesta entrevista en vídeo el doctor en psicologia, José Luis Martínez Herrador, apareixen nou exemples de millores de pàgines web. A Einnova sempre millorem professionalment per oferir les noves tècniques innovadores als nostres clients. Agraïm la col·laboració de José Luis Martínez Herrador.

Tècnica de NeuroMarketing a Internet. Exemple aplicat a la pastisseria Natcha.

A Einnova apliquem tècniques de NeuroMarketing web per augmentar les teves vendes.

Aconsegueix el teu informe de NeuroMarketing web amb els 4 gràfics imprescindibles per vendre més:

Àrea de Percepció, Zones d’Interès, Punts d’Atenció i Mapa de Fixació.

Remàrqueting a Google Academies de Google Adwords

Photo7-150x150No has pogut anar a l’últim Google Academies? Aquest és un esdeveniment trimestral on Google presenta les seves novetats en els seus productes de màrqueting en línia. Et recomanem estar atent a la web de Google Academies i unir-te a la comunitat de Google Adwords.

Photo6

Què és el remàrqueting?

«El remàrqueting és una funció que li permet arribar a les persones que van visitar anteriorment el seu lloc i mostrar anuncis rellevants quan visiten altres llocs de la Xarxa de Display de Google».

Quines són les estratègies més importants?

  • Adquisició: anunciar en què ja t’han visitat
  • Finalització de compra: anunciar en els que no han finalitzat la compra
  • Fidelització: anunciar en els que ja han comprat (cross-selling/up-selling)

Quina és la novetat més important en remàrqueting?
Ara podem tenir un únic codi de remàrqueting i amb un sol codi podem definir diferents llistes. Això es realitza mitjançant combinacions de regles. Amb aquestes regles d’URL podem definir els comportaments dels visitants que incloem en els llistats i excloure visitants d’una altra llista.

Respostes als dubtes sobre remàrqueting del públic

  • Com es controlen les vegades que visualitzen els anuncis? Es pot limitar un nombre màxim de vegades que es visualitza un anunci per usuari (configuració avançada).
  • Com tenir una llista dels que fa 15 dies que et van visitar? Amb la funcionalitat d’afegir i excloure llistes de remàrqueting es poden seleccionar tot tipus de visitants. Si tens una llista de tots els visitants i una llista dels visitants dels últims 15 dies pots incloure la de tots i excloure la dels últims 15 dies per aconseguir la llista dels que t’han visitat en més de 15 dies. Una opció interessant podria ser tenir una llista dels que han comprat aquest any i els que han visitat aquest any i aturar per a la campanya de l’any següent (encara que tindrem pèrdua de cookies o rastre de visitants).

Van repetir el tema d’exportació i internacionalització de l’anterior Google Academies.

Nou disseny de resultats de Google: Pay to play

Des el 19 d’octubre de 2011 els analistes web tenim menys dades de què extreure informació. Google va habilitar la connexió segura https a totes les cerques que realitzen els usuaris registrats.

Vols analitzar dades? Pay to play. Paga una campanya amb Google Adwords i podràs veure els termes de recerca per les que estan entrant els teus visitants. En canvi en recerques orgàniques dels usuaris que han iniciat sessió només veuràs «(not provided)».

No només això, abans de la fi del 2012 arriba un nou disseny de la pantalla de resultats de recerques, un nou Pay to play.

Recerca d’hotels: 0 resultats de posicionament web orgànic.

hotels-serp-640x418

Recerca d’hotels barcelona: 1 resultat localitzat a Google Maps.

hotels-barcelona-serp

Recerca d’hotels barcelona airport: 1 resultat de posicionament web orgànic.

hotels-barcelona-airport-serp

No només això. Arriba a tal punt l’ocupació de l’àrea de resultats orgànics que no arriba al 10% de l’espai disponible en una pantalla.

hotels-barcelona-airport-serp2

Sent la recomanació general és que la zona que interessa a l’usuari sigui més del 39% fins i tot pot arribar al 80%,

Google pensa que els anuncis interessen als usuaris, és per això que el nou gestor de comptes d’AdWords també ha de saber de Posicionament web, d’Usabilitat i d’Optimització de la Conversió.

Nou Curs Bonificat: L’excel·lència en la web. Com aconseguir-ho?

Vols conèixer les noves formes de comunicació 2.0 que ens permeten aconseguir més clients i fidelitzar els que tenim?

El curs analitzarà els canvis que s’estan produint a la Xarxa des d’un punt de vista pràctic i els canvis en la manera com els clients es relacionen a l’empresa.

Descobreix com, amb poca inversió, es poden obtenir beneficis importants gràcies a Internet.

Analitzarem els dos casos d’èxit publicats a l’entrevista que ens va fer el diari Expansión «En mig segon decidim si un lloc web és creïble». Explicarem que és la analítica web amb un exemple. Analitzarem com hem aconseguit incrementar un 200% els formularis de contacte de Natcha.cat i l’augment de les vendes d’un 50% a Bellotadejabugo.com

Curs Bonificat Màrqueting Web

Curs Bonificat Màrqueting Web

A QUI VA DIRIGIT: Gerents o directors de màrqueting que vulguin estar al dia per conèixer els canvis i les noves oportunitats que ofereix Internet.

CONTINGUTS

Com utilitzar les noves tendències a Internet per aconseguir més beneficis?
– La situació actual i l’evolució d’Internet
– Perspectives de creixement del comerç electrònic i l’Internet mòbil
– Canvis en els hàbits dels consumidors.
– Com afecten els canvis de la xarxa a l’empresa?

Com puc millorar l’eficàcia de la meva web?
– Explicarem què és la analítica web i estudiarem casos en què s’ha aconseguit un increment en l’efectivitat de la web.
– Què és el Neuromarketing?
– Exemple pràctic d’aplicació Neuromarketing al web en un comerç electrònic.

Quines són les estratègies de Màrqueting més Innovadores?:
– Les noves oportunitats amb Internet des del mòbil, la importància dels Vídeos, Google Maps.
– Internet mòbil augmenta la productivitat i la capacitat de vendre més.
– Aprofita la visibilitat del teu negoci a Internet.

El posicionament local, la tendència del futur.
– Quines utilitats té la Geolocalització per a l’empresa?
– Analitzarem com una cadena de restaurants incrementa un 33% les seves visites.
– Analitzarem com una cadena de pizzeries facturen un 23% més.

Les Xarxes Socials poden ajudar a expandir el meu negoci?
– Cas d’èxit d’Einnova: hem aconseguit 1.800 fans en un mes.
– Exemple de Neuromarketing al web aplicat a les xarxes socials.
– Com utilitzar Twitter per promocionar la meva empresa?
– Exemples d’ús de Facebook per aconseguir més clients.
– Quatre exemples d’èxit amb Facebook Plaus

El codi QR, una nova forma de localitzar informació.

Beneficis i característiques de la Realitat Augmentada
– Aplicacions per les immobiliàries, els arquitectes, els decoradors.
– Aplicacions per les empreses de serveis
– Aplicacions per als comerços electrònics
– Navegadors de Realitat Augmentada: Layar, Wikitude, Yelp
– Aplicacions 3D per al comerç electrònic
– Aplicacions 3D per potenciar la marca

Canvis i tendències de Google: noves eines i aplicacions
– Google ha entès el model d’Internet?
– Comentarem les diferents aplicacions Google Reader, Google News, Google Calendar, Google Docs, Google Maps, Google Latitude, Google Maps Navigation.

Com busquen els usuaris a Internet?
– Google Analytics i altres eines útils.

DURADA: 6 hores

CALENDARI: El curs es realitzarà el dia divendres, 14 de desembre, de 9 a 15 hores a l’Hotel Porta Fira, Plaça Europa, 45 de l’Hospitalet.

IMPARTICIÓ: Antoni Biada, va començar en el món d’Internet el 1997. Soci Fundador de l’empresa 123 Innovation Group, S. L., grup Einnova. És assessor de màrqueting online i de les tecnologies de la informació i la comunicació perquè les empreses siguin més competitives. Durant dos anys consecutius obtenim premis d’anàlisi de pàgines web, que permeten vendre més:

Imparteix diversos seminaris sobre:
– Innovació en la Fira màrqueting en línia eShow a Barcelona.
– Tendències en màrqueting a la Fira Màrqueting Online Ecomm-Màrqueting a Madrid.
– Noves aplicacions de la geolocalització a Fira B-Web2011 a la Corunya.

INSCRIPCIONS I POSSIBLE FINANÇAMENT: El cost total del curs per participant és de 225 € + IVA. Es gestiona la bonificació sense cost addicional. El cost del curs està subvencionat 100% per subvenció del Fons Social Europeu (IVA no inclòs). Per acollir-se a la subvenció cal que el curs sigui contractat a través de la vostra empresa (una PIME, no vàlid per autònoms) amb mínim un treballador cotitzant a la seguretat social.

10% de descompte per a treballadors autònoms que no tenen accés a la bonificació de la seva formació.

Es requereix que l’alumne aporti el seu portàtil per a la realització del curs.

Places limitades sota rigorós ordre d’inscripció.

Certificat d’Assistència Oficial pel Fons Social Europeu per als participants, a la finalització del curs

Per més informació i inscripcions, envia abans del 12 de desembre, un email amb les teves dades a mf@einnova.es, i t’enviarem la documentació necessària per a la inscripció i subvenció. O truca’ns Tel 93.532.20.20.

nuevo_curso_bonificado_einnova

 

Seminari Màrqueting online d’Einnova al eShow Madrid

T’esperem!

Sol·licita més informació via email mf@einnova.es o per telèfon 93.532.20.20

Ús de SMS en fidelització de clients

sms2L’SMS és una tècnica que s’utilitza sovint per a la fidelització de l’usuari o client. Vendre a nous clients no deixa de ser un venda, vendre als que ja són clients pot ser la base per a la rendibilitat.

Amb el màrqueting via SMS (missatges curts de mòbil) s’estableix una comunicació directa i personalitzada amb els actuals clients.

Ja tens una base de dades dels nombres de telèfon on enviar els teus SMS? Tens el seu permís per enviar missatges comercials o només pots enviar comunicacions en resposta a les seves peticions?

En el moment d’establir un relació contractual pots obtenir el consentiment exprés del client. En qualsevol cas, legalment pots anunciar productes o serveis similars als que ja estàs brindant.

Les empreses poden demanar el telèfon mòbil i el correu electrònic en el moment de la compra o contractació i començar a enviar ofertes de fidelització als seus clients.

Algunes idees:

  • Llançament de productes i serveis.
  • Notificació d’obertura d’una web o una botiga.
  • Màrqueting directe sobre la base de segments analitzats d’un CRM.
  • Felicitacions per dies especials, aniversaris, etc
  • Recordar cites, reunions, exàmens, etc
  • Canvi d’estat de comandes
  • Finalització de tasques
  • Canvi d’horaris
  • Notificació de dates límit, anul·lacions, faltes d’assistència
  • Acceptació o rebuig en els processos de selecció o d’inscripció.
  • Comunicar resultats d’activitats, esdeveniments o avaluacions.
  • Avís d’objectes perduts
  • Missatges d’agreïments
  • Sol·licitud de testimoni, opinions, review, feedback, etc
  • Estats de saldo, crèdit, comptes, etc
  • Actualització de contrasenyes, etc
  • Obtenir els resultats dels exàmens mèdics i de laboratori com més aviat millor.
  • Instruccions per seguir dietes, teràpies, etc
  • Afectacions en el servei i avisos de restauració
  • Seguiment d’incidències, etc

I moltes més idees!

Intranet a mida: Vols optimitzar el treball dels teus empleats?

empleados-150x150Web per a empleats, departaments i per la teva empresa

«Es perdia molt temps amb el telèfon, el fax i el correu electrònic. Hem aconseguit optimitzar la nostra forma de treballar.»

Jaume Raguant, col·laborador de Finques Vila

Què guanyo jo?

Finques Vila va crear una Intranet per estalviar temps en la gestió de l’empresa.
«Es perdia molt temps amb el telèfon, el fax i el correu electrònic. Hem aconseguit optimitzar la nostra forma de treballar.»
Jaume Raguant, col·laborador de Finques Vila

Per què ho necessites?

Estalvia esforç i diners
Per tenir una eina que facilita realitzar el treball
Crea un grup de treball més unit
Per disposar d’una aplicació interna que ajudarà en el desenvolupament i comunicació de la teva empresa.
Augmentar el rendiment i eficàcia del treball
Per aconseguir resultats ràpids i eficients alhora.

Et podem ajudar?

  1. Demanes pressupost.
  2. Acceptes el pressupost.
  3. Aprofites els beneficis.

Introducció a la Conversion Rate Optimization #CRO

Quant pots vendre amb la teva web?

Indica les teves dades actuals o els teus objectius amb els valors de visitants, valor mitjà de la comanda o percentatge de conversió per veure quant ganes o com guanyaries optimitzant la teva web.

clinicseo-foto

Introducció a la Conversion Rate Optimization #CRO

La idea del CRO és ​​la d’aprofitar les visites per augmentar la ràtio de visitants que realitzen una acció satisfactòria un cop estan a la nostra web, en definitiva optimitzar la persuasió i la conversió d’una web.

Aquesta és la presentació de Jordi Rosell que va realitzar al Clínic SEO sobre CRO o Conversion Rate Optimization.

 

I aquest és el vídeo: