events

Einnova es Agente Digitalizador Homologado por red.es para el Programa Kit Digital

Más información

Próximos eventos y conferencias!

Proyectos y conferencias que te pueden interesar

En Einnova empezamos el nuevo año con muchos proyectos e ilusiones. Nuestra agenda está llena de eventos que queremos como siempre compartir contigo.

Estas son los próximos eventos en los que participaremos y que destacamos para que los anotes en tu agenda y participes:

Mobile World Congress 2018

Conferencia – presentación «New image recognition system in industry 4.0»
Por Antoni Biada, CEO de Einnova y SmartCloudImage
Fecha y hora: Jueves 1 de marzo a las 12h en el stand de INNOPOLIS Foundation
Lugar: Fira de Barcelona L’Hospitalet
Más sobre la tecnología que presentamos www.SmartCloudImage.com

Ajuntament de Badalona

Mesa redonda – participamos «Futur academic i laboral dels joves i de les joves»
Coordina la mesa redonda Albert Closas (periodista de TV3 de “Valor Afegit“)
Fecha y hora: Lunes 26 de Febrero a las 18.30 h
6a Fira de ensenyament 2018 de Badalona
Lugar: Centre Cultural El Carme (Badalona)

Cursos IMMOSCOPIA 2018 – PropTech

Conferencia “Nuevas tendencias de marketing digital aplicadas al sector inmobiliario»
Analizaremos casos de éxito de www.einnova.com y presentaremos la tecnologia www.just1sec.com
Antoni Biada ha sido invitado como ponente para impartir una charla sobre .
Fecha y hora: 7 de marzo a las 12h.
Lugar: c/Casp 130, Barcelona.

TechDemoDay 2018 a la Universitat La Salle – Ramon Llull

Feria muy contentos de que Einnova ha sido seleccionada entre las 50 mejores startups de base tecnológica más innovadoras para presentar la tecnología www.SmartCloudImage.com en la feria.
Fecha y hora: Jueves 15 de marzo a las 14h.
Lugar: Parque de Innovación de La Salle c/Sant Joan de la Salle 42, Ed. Miquel Febres, Barcelona.

Para más información acerca de estos eventos, contacta con nosotros.

Einnova regala 2 entrades per al Mobile World Congress

mwc_entrada_27mwc_entrada_27

Einnova som una startup incubada a la Salle Technova que participa activament a la setmana Mobile de Barcelona, coincidint amb el Mobile World Congress que es celebrarà a Barcelona des del 24 fins al 27 de febrer. Per aquest motiu, regalem 2 entrades gratis per aquesta fira, la més important del món en dispositius mòbils.

Per conèixer algunes de les oportunitats que ens brinden les noves tecnologies, et convida a la conferència que impartirà Antoni Biada al Mobile World Centre el 24 de febrer, de 11:00 a 13:00. Vols saber com aconseguir entrades gratis per al Mobile World Congress? Entre tots els assistents a la conferència d’Einnova, es sortegen 2 entrades al MWC2014, per valor de 299 € (categoria «Exhibition Visitor Pass»), per al dia 27 de febrer de 2014, i accés d’un dia a la Fira 4YFN (Fira a Barcelona sobre Mòbils, Emprenedoria i Innovació) .

Apunta-t’ho ara a la teva agenda: 24 de Febrer de 11h a 14h Einnova t’espera al Mobile World Centre (Plaça Catalunya/Fontanella 2, Barcelona), coincidint amb el dia d’inauguració del Mobile World Congress. Aprofita l’accés gratuït a aquest interessant espai experiencial. Si vols saber més sobre el programa d’aquest esdeveniment, pots consultar-ho aquí, o si vols consultar les bases legals del concurs pots clicar aquí.

content_1683_content_images_219_festival_slide

Einnova aposta per la Realitat Augmentada al Mobile World Centre

A Einnova sempre hem volgut que els nostres clients vagin un pas per davant de la competència, i és per això que apostem per les noves tecnologies i les seves aplicacions, perquè puguin comunicar millor i vendre més. Einnova ha estat convidat com a expert en màrqueting i realitat augmentada en l’esdeveniment de Augmented Reality Barcelona promogut al Barcelona Meetup. Amb aquest objectiu, i amb el ple convenciment de la seva potencialitat, desde Einnova apostem per la Realitat Augmentada. I com que la unió fa la força, ens hem sumat com a Partners a la iniciativa visionària que proposa Augmented Reality Barcelona, ​​una organització creada per donar a conèixer, incentivar i promoure l’ús d’aquesta tecnologia en tots els àmbits de la societat.

ARBCN-04

Aquest grup, obert a tot aquell que vulgui aportar en aquesta nova tendència, organitza sessions periòdicament. L’última es va celebrar al Mobile World Centre de Barcelona, amb el suport de la Fundación Telefónica, i va comptar amb una ponència d’Antoni Biada, CEO i fundador d’Einnova. Hi expliquem la nostra dilatada experiència al sector i les oportunitats que ofereix la tecnologia AR al món del màrqueting. A més, també van intervenir representants d’empreses líders en Realitat Augmentada com són Layar i Blippar, mentre que Catchoom i Pangea Reality van presentar les seves interessants propostes.

MWCentre_hor_bnP

La Realitat Augmentada és un d’aquests casos, en què ha passat de ser un mer divertiment o curiositat tecnològica, a ser un eina de màrqueting molt poderosa. En el passat hi va haver gent que fins i tot creia que innovacions com el telèfon, la ràdio, o l’ordinador no tindrien sortida comercial. Heus aquí algunes cites curioses per il·lustrar aquests tres casos de «falses prediccions»:

  • «Aquest ‘telèfon’ té massa defectes com per ser considerat un mitjà de comunicació seriós. El dispositiu no té cap valor inherent per a nosaltres «. – Memoràndum intern de la Western Union, 1876.
  • «La caixa de música sense cables no té un valor comercial imaginable. Qui pagaria per enviar un missatge a ningú en particular? «- Un soci de David Sarnoff responent a una petició per invertir a la ràdio a la dècada de 1920.
  • «Crec que hi ha un mercat mundial per potser … cinc ordinadors». – Thomas Watson, president d’IBM, 1943.

 Evente ARBCN 03 b

Salvant les distàncies, l’AR està cada vegada més a prop de convertir-se en el nou sistema per llançar campanyes de comunicació eficaces, o una innovadora forma de presentar els teus productes. A la Fira TotalMedia celebrada a Madrid a l’any 2011 vam realitzar demostracions de realitat augmentada sl seminari «Noves oportunitats i tendències del mòbil, realitat augmentada i màrqueting geolocalitzat», impartit per Antoni Biada. Podeu veure una vídeo-entrevista posterior amb diverses demostracions i exemples de la realitat augmentada als quals s’ha emprat aquesta tecnologia amb gran èxit al món del màrqueting.

Evente ARBCN 01 b

Desde Einnova ja us vam informar de les nostres aplicacions mòbils corporatives, una d’elles amb Realitat Augmentada. La nostra idea és avançar-nos al futur i posar les noves tecnologies a l’abast de tothom. Si vols saber com et pot ajudar la Realitat Augmentada en el teu negoci per aconseguir més visites, més vendes i més èxit, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Un regal de Cinc Estrelles

Amb motiu del eShow Barcelona 2013 des d’Einnova volíem premiar als nostres visitants amb un gran obsequi de luxe, una estada a l’Hotel & Spa Sant Pere del Bosc. Durant els dos dies que va durar l’esdeveniment, teníem una urna en què les persones que van acudir a conèixer al nostre stand, podien participar en un sorteig per a «Un dia de relax a la Costa Brava». El premi consistia en una nit per a dues persones en aquest exclusiu hotel de cinc estrelles, amb dret a gaudir del seu circuit de spa i la piscina exterior. Una gran recompensa per als assistents que van confiar en Einnova per assessorar-se i descobrir els nostres serveis com experimentada i premiada agència de màrqueting online.

La guanyadora d’aquest premi va ser la Marina, qui ens ha assegurat que la seva estada «ha estat una meravella i el personal de l’hotel molt amable». A més, la premiada ens ha enviat aquestes fotos de l’Hotel Sant Pere del Bosc. Si voleu conèixer millor l’hotel podeu descarregar la seva aplicació per a mòbils i accedir a promocions especials.

foto03

foto01

Einnova al Tech Demo Day, la fira de l’emprenedor de Barcelona

Tech Demo Day 02

El passat 22 de maig es va celebrar al Campus de La Salle Barcelona el Tech Demo Day, i Einnova va ser seleccionada com una de les 100 empreses tecnològiques amb més possibilitats de creixement del moment. La nostra ferma aposta per la innovació i l’ús de les noves tecnologies van ser valorades per aquesta fira que, en la seva segona edició, es va confirmar com una iniciativa molt interessant per a les companyies startups i els emprenedors.

Tech Demo Day 03.jpeg

Aquest esdeveniment, coorganitzat per Barcelona Activa, Enginova, i La Salle Technova, va esdevenir un gran punt de trobada on els projectes exposats es van exhibir per captar l’interès d’inversors, alts directius de grans corporacions, i emprenedors tecnològics. El recompte final dóna unes xifres gens menyspreables, ja que van assistir 773 persones, entre ells 76 inversors que van mostrar el seu interès per diverses propostes dels emprenedors.

Tech Demo Day 05

Tech Demo Day 01

A més de la sala d’exposició en la qual es podien visitar els ministand de les 100 empreses, durant el Tech Demo Day es van realitzar conferències, una àrea de coneixement per rebre assessorament professional sobre noves idees i projectes, i una zona per poder parlar amb inversors . Un esdeveniment dinàmic i amb esperit simbiòtic en què poder-se donar a conèixer, aprendre, i intercanviar idees amb professionals del sector tecnològic.

A Einnova no ens vam voler perdre l’oportunitat d’aquesta experiència integral, i vam estar en un dels ministand per oferir la nostra proposta de constant innovació als camps del màrqueting online, disseny web, botigues online, posicionament web, neuromarketing, aplicacions per a mòbil … T’ajudem a créixer al teu projecte online fins a aconseguir l’èxit.

Presentació de màrqueting geolocalitzat a EXPOCoruña

Aquesta és la presentació de la conferència sobre geolocalització que ha realitzat @antonibiada a # bweb2011

Sobre aquest suport va parlar l’expert en Sistemes Informàtics del Grup Einnova Antoni Biada. «Hi ha moltes estones mortes en els que el mòbil és l’únic entreteniment i cal aprofitar aquesta atenció sobre el nostre negoci», va explicar el català sobre un públic cada vegada més interessat en les oportunitats que ofereix la geolocalització i la realitat augmentada. I per explicar-ho millor va posar dos grans exemples: com conèixer el seu perruquer de confiança a través de Google Maps i el check-in de McDonals. La companyia de menjar ràpid va aconseguir amb promocions exclusives a través de xarxes socials i amb 1.000 dòlars de pressupost, que 600.000 persones es fessin fan del seu perfil a Facebook. «I no cal oblidar que l’objectiu és que ens trobin perquè ens comprin», puntualitzava Biada.
Diario el Xornal, 4 juny 2011

Després li va tocar el torn a Antoni Biada, CEO d’Einnova, que va abordar les aplicacions 3D, Foursquare i FB Places aplicats al màrqueting. «Podem ser molt més productius amb el mobile màrqueting», va avançar, ja que «d’aquí a poc el 100% dels mòbils seran smartphones». «Val la pena centrar-se més en la part del mòbil que a internet, ja que és la que més està creixent», va reconèixer.

També va donar dos exemples d’èxit: McDonalds va incrementar les seves vendes el 33% en utilitzar Foursquare. A més, va aconseguir més de 500 articles en premsa escrita i més de 600.000 nous fans. La campanya va costar 1.000 dòlars. Al Regne Unit, Domino ‘s Pizza, amb Foursquare i Facebook, incrementar el 29% la seva facturació i va aconseguir 36.000 fans.
Diario La Opinión Coruña, 4 juny 2011

El mòbil com a motor
Estretament relacionat amb aquest tema, el fundador i director d’Einnova, Antoni Biada, es va dirigir a l’emergència de comerç geolocalitzat, assegurant que «totes les empreses que tinguin, o que no tinguin Internet, poden aprofitar les oportunitats que ofereix aquest servei. Google Maps i Google Places, Facebook Plaus… aquestes aplicacions permeten la innovació empresarial i atraure nous clients. «
Biada aposta que amb el temps tots els telèfons seran smartphones, però amb la penetració actual ja hi ha èxits com McDonalds amb Foursquare (que amb una inversió de només mil dòlars ha augmentat les seves vendes en un 33%, va aconseguir una àmplia cobertura mediàtica i el va aconseguir voltant de 600.000 fans).
Revista CódigoCero, 5 de juny 2011 (traduït del gallec al català)

bweb2011_coruna

bweb2011_coruna_sala

bweb2011_coruna_confe1

bweb2011_networking

Després li va tocar el torn a Antoni Biada que va abordar les aplicacions 3D, foursquare i FB Places aplicats al màrqueting. «Podem ser molt més productius amb el mobile màrqueting», va avançar, ja que «d’aquí a poc el 100% dels mòbils seran smartphones». «Val la pena centrar-se més en la part mòbil que a internet, ja que és la que més està creixent», va reconèixer.

Biada va assegurar que el mòbil és una gran oportunitat per a empreses que estan en crisi, ja que augmenten la productivitat i els clients. Amb el mòbil més internet va enumerar mitja dotzena d’accions que es poden realitzar: correu, comprar, documents, navegar, traduir, mapes…

També va donar dos exemples d’èxit: McDonalds amb Foursquare incrementar les seves vendes el 33%. A més d’aconseguir més de 500 articles en premsa escrita i més de 600.000 nous fans. La campanya va costar $ 1000. Domino’s Pizza al Regne Unit amb Foursquare i Facebook incrementar el 29% la seva facturació i va aconseguir 36.000 fans.

DesenredandoLaRed.com, 4 juny 2011

Em va semblar també interessant la presentació d’Antoni Biada (Einnova), basada en l’informe España Conecta i destacant la creixent importància que pot tenir per a negocis locals utilitzar serveis de posicionament i geolocalització. En la mesura en què els potencials clients porten cada dia més en els seus mòbils aplicacions com Google Maps, Google Places, Facebook Plaus o Foursquare, interessa als negocis ser visibles en aquests espais i captar clients al seu través.

Antoni considera que aquests tipus de serveis aconsegueixen també crear un sentit de comunitat cap al negoci local a través dels check-in, i va mostrar alguns exemples de com utilitzar realitat augmentada en aquest context.

VictorPuig.es, 6 juny 2011

TOTALmedia a Madrid, conferència noves oportunitats i tendències del mòbil

Els hàbits dels consumidors han canviat a tots els sectors, des del seu comportament en els comerços tradicionals fins a les botigues online, passant per les empreses de serveis. Analitzarem casos d’empreses que aprofiten les noves oportunitats del màrqueting mòbil per incrementar vendes i facturació.
Coneixerem els beneficis que ens poden aportar el posicionament, la realitat augmentada, les aplicacions 3D i la geolocalització en els nostres negocis.

bweb2011_coruna_sala

Torna la fira de TOTALmedia, la 4a fira Professional de Digital Signage, Kiosk, Màrqueting Dinàmic i Mòbil. La fira de màrqueting multicanal més important d’Espanya organitzada per la revista espanyola líder a Digital Signage.

El dimecres 28 de 18:30 a 19:00 a la fira de Madrid, podràs veure la conferència d’Antoni Biada, soci fundador d’Einnova, en la conferència Noves oportunitats i tendències del mòbil: realitat augmentada i màrqueting geolocalitzat.

Fotos eShow Barcelona 2013

Gràcies per visitar-nos al stand nº46 de la fira E-SHOW 2013 a Barcelona.

Fotos eShow Barcelona 2013 despreocupa’t mentre t’aconseguim més visites, més vendes i més éxit

[huge_it_gallery id=»2″]

Fotos d’altres expositors al eShow Barcelona 2013.

"Despreocupa’t mentre t’aconseguim més visites, més vendes i més èxit". Visita’ns a E-SHOW Barcelona 2013

despreocupateT’oferim uns moments de relax mentre t’expliquem les nostres propostes per al teu negoci. Com cada any, estarem a la Fira eShow de Barcelona on t’esperem per presentar moltes novetats que de ben segur et sorprendran.

Sabem que les fires són esgotadores i per això t’oferim uns minuts de desconnexió: vine al nostre estand i relaxa’t gràcies a un massatge cranifacial gratuït que et farà una de les massatgista del Spa de l’Hotel Sant Pere del Bosc (Lloret de Mar), client d’Einnova.

T’esperem els propers 13 i 14 de març a la Fira de Barcelona (Recinte Montjuïc – Plaça Espanya), a l’estand número 46, on t’atendrem amb molt de gust i et presentarem noves idees i estratègies perquè el teu negoci triomfi a Internet.

Et convidem així mateix a la conferència que impartirà Antoni Biada, CEO d’Einnova, el 14 de març de 18:00 h a 18:30 h al mateix recinte firal, Auditori A-01, amb el títol «Descobreix com tres clients d’Einnova han aconseguit vendre més «, en el qual podràs comprovar la nostra tasca amb casos reals perquè la teva empresa també pugui beneficiar-se de l’èxit a Internet.

T’esperem!

Equip d’Einnova