Enviament de SMS i servei de missatges a mòbils

Encara que gran part de la població ja té smartphone i algunes empreses es desenvolupen aplicacions mòbils per enviar missatges des d’una aplicació pròpia, el servei de SMS encara està molt viu.

El servei d’enviament de SMS de einnova no té cost de manteniment. Compres un pack de SMS que et dóna un un saldo que no caduca.

 • Si tens el telèfon mòbil del teu client et pots comunicar amb ell sense necessitat de que tingui smartphone
 • És més immediat que una notificació via correu electrònic.
 • Consumeix menys temps que fer una trucada.

sms
Opcions packs de SMS:

 • 100 SMS per 16 € (0,16 € per SMS)
 • 500 SMS per 80 € (0,16 € per SMS)
 • 1000 SMS per 140 € (0,14 € per SMS)
 • 5000 SMS per 650 € (0,13 € per SMS)

En quins casos s’utilitza el servei d’enviament SMS?

 • Notificacions de talls de servei i tasques de manteniment.
 • Aconseguir interessats en un nou servei notificant del seu llançament d’un redisseny de la teva web corporativa (Campanya de màrqueting sms)
 • Confirmació de cites i esdeveniments (reunions amb clients, clubs esportius, metge, pares d’una escola, metge, agència matrimonial, etc.)
 • Avís de canvis als participants d’un esdeveniment.
 • Notificació d’enviament per transportista de la teva comanda en un comerç electrònic.
 • Tenir un compte principal i regalar saldo a altres comptes.
 • I molt més.

Com veus, se li pot donar un ús personal, familiar, professional o fins i tot de clubs i associacions, etc.

Pots pagar amb targeta de crèdit, rebut o transferència. El cost de l’alta d’aquest servei és de 50 €, no hi ha costos de manteniment. Els packs d’SMS que compres són acumulables i no caduquen. Els preus no inclouen IVA.

Sol·licita més informació i veurem com et pots comunicar millor amb els teus clients.

Per a què el faries servir tu el servei d’enviament de SMS?

Us deixo una petita demo del procés d’alta a weebbb.com, un servei de SMS de einnova.

 

 

Enviament de missatges SMS com canal de màrqueting

Màrqueting SMS

El Màrqueting mitjançant missatges a mòbils és un dels que té millor relació efectivitat / cost. Cal utilitzar-lo amb cautela pel fet que el missatge al mòbil podria resultar incòmode per a l’usuari final. No obstant això, resulta un mitjà excel · lent per enviar avisos que, al mateix temps que promocionen un producte o servei, puguin ser d’utilitat al client (per exemple, anunciar el començament d’unes rebaixes).

UN CAS REAL: SMS Màrqueting

Una empresa tèxtil buscava la forma de mantenir informats els seus clients de les seves novetats i amb baix cost.

Solució i actuació de einnova:

Instal · lem a la web de l’empresa nostre sistema d’enviament de missatges a mòbils mitjançant un nom d’usuari i contrasenya, perquè pogués enviar missatges amb les seves novetats.

Beneficis:

Els clients reben ara missatges amb ofertes o avisos de rebaixes. Els clients es mantenen interessats per les novetats de l’empresa.

SMS des del web

El registre com a usuari de l’aplicació és gratuït i no hi ha cap cost de manteniment, simplement es paguen els missatges que s’hagin d’enviar. Els missatges s’adquireixen mitjançant prepagament de paquets.

UN CAS REAL: SMS des del web

Una fàbrica de maquinària industrial buscava una forma d’atenció als seus clients personalitzada però que fos més barata i còmoda que la trucada telefònica.

Solució i actuació de einnova:

Introduïm a la seva pàgina web el nostre sistema d’enviament de SMS a mòbils, que resulta més barat que la trucada telefònica, perquè enviés missatges als seus clients amb informació respecte a la seva comanda, novetats, etc.

Beneficis:

Els clients de la fàbrica compten ara amb atenció personalitzada i reben missatges en els seus mòbils amb novetats sobre el tipus de producte que els interessa o informació sobre els seus interessos.