ReEugenio, reinventant-se amb Èxit gràcies a la seva Web Mòbil

Saben aquell que diu que volia arribar al seu públic i es va fer un web mòbil? No és un acudit, és una situació real que cada dia més empreses es plantegen per poder aprofitar la potencialitat d’aquests dispositius que porten dues dècades amb nosaltres, i que ja s’han convertit en els apèndixs de les nostres mans.

SabenAquelQueDiu és la productora de Gerard Jofra, fill del mític humorista Eugenio, i que amb els seus espectacles de ReEugenio segueixen fent riure a milers de persones. Aquest renéixer no és únicament del contingut, sinó també de les formes. Si bé les sessions d’acudits sobre un tamboret i després d’unes ulleres fosques segueixen funcionant, les maneres per captar als seus potencials espectadors han variat i evolucionat de la mà de les noves tecnologies.

No ancorar-se en el passat va ser una de les màximes que s’han proposat en aquesta productora de l’espectacle, i per això han confiat en Einnova. Des de la nostra empresa hem fet un treball de modernització, una aposta per la tecnologia que ens brinden les web per a mòbils. Així, mitjançant un codi QR (quick response code, «codi de resposta ràpida») integrat en els seus cartells d’espectacles podem accedir a aquesta web mòbil.

qr_reugenio_1

Escanegem aquest codi i passem des dels pòsters de tota la vida sobre les parets, fins a les noves tecnologies virtuals dels telèfons. Un viatge instantani pel temps, des del paper al mòbil. Gràcies a aquests codis QR podem accedir a una adreça web de manera directa, en la qual podem trobar diverses opcions:

  • Connectar amb les xarxes socials: fer-nos amics del seu Facebook, i seguidors del seu Twitter.
  • Accedir a contingut audiovisual: podem veure un vídeo d’un acudit de ReEugenio, o un vídeo de Gerard Jofra, alma mater d’aquesta productora, en què ens presenta i explica el seu projecte.
  • Estar al dia de la seva agenda d’espectacles. Aquesta opció de cartellera pot ser editada pel propi client a través d’un fàcil programa de gestor de continguts. Aquesta innovació la vam crear desde Einnova a l’any 2006 gràcies a una subvenció que vam rebre de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una eina molt senzilla d’utilitzar per al client, que, sense necessitat de tenir grans coneixements d’informàtica, pot fer canvis al web, com textos, imatges, o en aquest cas concret, modificar la cartellera i així informar els seus potencials clients dels nous espectacles.
  • Una altra de les opcions que apareix al web mòbil és el seu número de telèfon, un botó al qual podem accedir de forma immediata en pressionar des del nostre telèfon mòbil. Aquesta forma de contacte tan directa, ja que està configurada perquè el nostre dispositiu truqui a aquest número de telèfon només amb prémer el botó, és un dels distintius respecte a les webs habituals d’ordinador. Es tracta d’un sistema pensat exclusivament per a la tecnologia del mòbil, que no seria aplicable als ordinadors d’escriptori, i amb l’objectiu de facilitar la feina als nostres usuaris, que poden accedir al seu objectiu de manera ràpida, senzilla, i intuïtiva.
  • Poder fer la reserva o compra de les entrades. Prement a un botó entrem en un sistema de pagament fàcil i segur, amb el que aconseguim que els nostres visitants es converteixin en escassos minuts en els nostres clients.

qr_reugenio_2

El treball va obtenir uns grans resultats, permetent al nostre client, SabenAquelQueDiu, obrir-se a un nou món d’oportunitats. De fet, el vam presentar com a exemple d’èxit en el eShow de Barcelona de 2012, en un seminari amb la col · laboració de Gerard Jofra i la participació de ReEugenio, per a plaer del públic assistent.

seminari_reugenio

Està clar que la potencialitat dels mòbils com a eina per a les empreses és espectacular, i està en augment. Podem arribar a nous clients mitjançant el màrqueting onlie, o poder realitzar compres a través del mòbil. Són algunes de les oportunitats que ens ofereix aquesta tecnologia que ja està donant resultats com a nova via de negoci, i que de forma imminent es convertirà en una altra plataforma comercial imprescindible per a les empreses que vulguin estar a prop dels seus clients i no deixar escapar oportunitats de negoci.

A Einnova estem al teu servei i et podem acompanyar en aquest trànsit necessari i indispensable. Tenir una pàgina web ja no és suficient, la tecnologia per a mòbils és aquí. I la teva empresa? ja esteu preparats? Nosaltres sí, i et podem ajudar.