Einnova té dos membres qualificats de Google AdWords

logo_qualified_ind_google-300x300

Des d’Einnova volem estar sempre al dia de les últimes novetats, preparats i qualificats per oferir el millor servei als nostres clients. És per això que dues de les persones que formen part de l’equip de treball d’Einnova són membres qualificats de Google AdWords a totes les especialitzacions possibles. Ha estat un procés de formació llarg i ambiciós, al qual totes les empreses de màrqueting online que es preïn haurien d’aspirar per demostrar la seva vàlua i oferir les màximes garanties de qualitat als seus clients.

Antoni Biada, CEO i fundador d’Einnova, i Jordi Rosell, consultor de màrqueting online, i analista i desenvolupador web. Tots dos, experts en noves tecnologies, premiats, i amb àmplia experiència com a consultors en el sector online, poden assessorar-te de forma professional en tot el que fa al màrqueting online de Google Adwords.

einnova_premi

Els professionals que vulguin actualitzar i demostrar els seus coneixements poden preparar i obtenir la certificació de membre qualificat de Google AdWords. Per obtenir la qualificació, cal aprovar diversos exàmens: el primer d’ells de conceptes bàsics de publicitat de Google, i posteriorment de nivell avançat. Existeixen tres especialitzacions:

especializaciones-adwords

Els nostres experts, Antoni Biada i Jordi Rosell, estan qualificats en totes les especialitzacions possibles, el que demostra el nostre compromís amb la qualitat del servei que oferim als nostres clients. Volem saber el màxim per poder aplicar-ho al teu projecte i treure el major partit possible a la teva aposta a Internet.

Després d’obtenir la qualificació, els professionals reben un certificat amb la marca de Google i podran afegir el seu estat de qualificats al seu currículum vitae per demostrar els seus coneixements d’AdWords. L’obtenció del certificat de membre qualificat ofereix nombrosos avantatges:

  • Millors coneixements teòrics i pràctics de les eines d’AdWords.
  • Segell d’aprovació amb reconeixement mundial que certifica els coneixements d’AdWords.
  • Demostració de coneixements especialitzats mitjançant exàmens avançats que cobreixen àrees com recerca web, display, informes i anàlisi.

Exigeix ​​per a la teva empresa als millors professionals. A Einnova estem preparats per fer-te créixer a Internet. Informa’t aquí.