Experts en neuromarketing i en web incrementen vendes dels seus clients

neuromarketing1

El NeuroMarketing ha incrementat la facturació a tots els nostres clients.

Hauries de saber com pots influir en els teus visitants perquè decideixin comprar. Un informe de neuromarketing et dirà quins aspectes millorar de la teva web.

Truca’m ara i t’explicaré com ho aconseguirem. Si prefereixes et truquem nosaltres.

Al seminari tendències de màrqueting amb el títol «Noves estratègies de màrqueting innovadores i eficaces» explico que és el Neuromarketing i ofereixo als assistents un clar exemple de neuromarketing aplicat a la web. Aquest seminari d’Einnova es va realitzar a la Fira Total Mitjana i Digital Signage Espanya, IFEMA, Madrid, 7 d’octubre 2010.

A aquest seminari de novetats del sector analitzem les quatre claus necessàries perquè el teu projecte tingui més èxit. Detallarem les estratègies de màrqueting que avui en dia t’aporten més clients:

1. Idees INNOVADORES i solucions web mòbils
– Com generar noves idees
– Com superar la competència
– Neuromarketing i la revolució d’Internet interactiu

2. Fidelització de clients amb eines de MÀRQUETING SOCIAL
– Notícies 2.0
– Facebook
– Twitter

3. Noves aplicacions pràctiques del MÀRQUETING GEOLOCALIZADO
– Aplicacions en 3D
– Facebook places
– Foursquare

4. Màrqueting 2.0 el més eficaç POSICIONAMENT
– Youtube
– Google Maps
– Google SEM
– Posicionament en cercadors

A cada apartat es va detallar amb els millors exemples en neuromarketing fins el màrqueting social o màrqueting geolocalitzat.

mataro_radio_1

Hem titulat «Tendències Innovadores: NeuroMarketingWeb» al vídeo de 5 minuts que et donarà molta informació interessant tant per l’entrevista en si, com per les imatges i gràfics que l’acompanyen.

Agraïm la col·laboració del Catedràtic D. José Luis Martínez Herrador, Doctor en Psicologia per la Universitat Pontifícia de Salamanca. És una eminència, un dels millors professionals a l’estudi de les Neurociències.

neuromarketing_ecommretail_bcn

Conferència Antoni Biada explicant en Neuromarketing a Ecommretail Barcelona

Amb el títol Com convertir la teva pàgina en un web pota negra? es va realitzar el seminari d’Einnova el 2011.02.03 al recinte Firal de Barcelona. Es van explicar en aquest seminari les 12 estratègies més efectives que ha de seguir una botiga online per aconseguir nous clients amb la seva web.

Des del punt de vista de la innovació el seminari va plantejar el tema de la revolució que significa un internet interactiu i com des d’aquesta revolució es poden generar noves idees per avançar a la competència.

El posicionament d’una web va ser un altre dels temes clau del seminari i aquí es van tocar temes com el posicionament natural a Google, i què aporten eines com Google Adwords, Google Maps o YouTube.

Finalment el seminari també va incidir en els aspectes per millorar una web. La importància dels colors: els més persuasius per la teva web. Rapidesa: No podem perdre oportunitats. Navegació per l’usuari nou i per al qual ja et coneix. Fàcil: perquè l’usuari trobi el que busca. Cuidar els detalls per transmetre confiança. Incitar a l’acció: Neurowebs seran els punts a tocar. Cada un d’ells es va il·lustrar amb exemples reals.

comprar_jamon_jabugo

Equip d’Einnova a la Fira amb un Pernil de Jabugo

Als visitants de l’estand d’Einnova se’ls oferia una degustació de pernil de Jabugo del seu client Bellotadejabugo.com En aquest comerç electrònic realitzat amb Magento també s’han implementat algunes estratègies de neuromarketing. Gràcies a aquest servei de consultoria, aquesta botiga online on es pot comprar pernil de gla, ara està venent més.

Certament, la diferència de tenir en compte l’usuari i el seu comportament (sigui conscient o no) a Internet, és de vital importància per aconseguir els millors resultats del teu negoci a la xarxa. Volem compartir amb tu el secret per vendre més amb aquestes noves tècniques. Per aquest motiu, et proposem un informe de millores amb neuromarketing, on avaluarem les mancances actuals de la teva web i et donarem recomanacions per millorar-la.

Estem a la teva disposició per aclarir qualsevol dubte que et sorgeixi sobre això.

Sense cap dubte: La teva web amb Neuromarketing vendrà més.