Per què fer una pàgina web

Per què crear la teva web

«Amb la creació de la pàgina web entrem en el món via Internet. Va suposar un gran impuls per arribar millor als nostres socis.»
Asociación, client d’Einnova des de 1997

Internet té molts avantatges com canal de comunicació i donar una imatge professional amb un disseny web atractiu.

Pots tenir un espai propi per educar en la compra als teus possibles clients, atendre als teus clients, ajudar als teus proveïdors, etc. Tenir una pàgina web significa posar a disposició dels usuaris tot allò que podria accelerar el teu negoci.

landing-diseno-300x99

Per què millorar la teva web

«En el moment en què vam millorar el funcionament de la nostra pàgina web, la nostra facturació va augmentar fins al 25%»
Àngel Calomarde, expert mostraris de Grafic Disseny

És el moment de corregir coses que confonen als usuaris i que faciliten el seu treball. És el moment d’incloure aquelles funcionalitats que permetin fer més coses als usuaris: una calculadora de tarifes, un configurador de contractes, un assistent de compra, un comerç electrònic, un motor de reserves, un apartat de formació i de cursos, etc

Orientar la teva web als objectius de negoci és un inversió rendible i necessària per a la supervivència de la teva empresa.

La velocitat de la teva pàgina es pot millorar. Si aconsegueixes que vagi ràpid, els usuaris confiessin més en tu i serà més fàcil de persuadir-los de què han de fer negocis amb tu.