Per què afegir el seguiment de conversions de Google Adwords i com configurar-ho

google-adwords-big1-300x300Com puc millorar la conversió utilitzant Google Adwords? Quan realitzem campanyes de publicitat a Google Adwords i estratègies de posicionament web per Google configurem els objectius de conversió a Google Analytics. Això et permet tenir visibilitat dels objectius de conversió a Google Analytics i poder localitzar on optimitzar la conversió del teu lloc web.

Per què afegir el seguiment de conversions a Google Adwords?

Quan es tracta de publicitat a Google Adwords, utilitzar els objectius de conversió de Google Analytics no és suficient. Configurant el seguiment de conversions de Google Adwords obtens visibilitat de les conversions del teu compte i aquestes dades et poden ajudar a millorar els beneficis que obtens de les teves campanyes publicitàries.

El seguiment de conversions d’AdWords de Google pot ser molt útil per controlar el rendiment de la teva inversió en màrqueting online. Podràs saber què paraules clau t’ofereix clics de major qualitat, com ara clients potencials, sol·licituds d’informació, vendes, etc

Com configurar el seguiment de conversions de Google Adwords al meu web?

El fet de saber com i on es generen les conversions és essencial per a l’èxit d’un compte d’AdWords. Amb el seguiment de conversions obtens dades precises sobre el que és més eficaç a cada campanya. El següent pas és supervisar per veure quantes conversions has generat des de cada campanya

En què consisteix el seguiment de conversions de Google Adwords?

  • Afegeixes una conversió des de Google Adwords i obtens el codi de seguiment que inserirem en pàgines clau de la teva pàgina web.
  • Aquest codi et permetrà identificar comportaments concrets dels visitants que beneficien al teu negoci.
  • Les dades de les conversions generades apareixerà al detall de les campanyes, grups d’anunci, anuncis i paraules clau.
  • Com fer el seguiment de les teves campanyes de publicitat?

Controlar els costos en publicitat.

  • Comptar el nombre de conversions generades.
  • Realitzar un seguiment dels ingressos de cada campanya.
  • Calcular els beneficis totals.

Segueix aquests passos o demana més informació si vols saber com podem rendibilitzar la inversió en publicitat en internet.