Orientació en Posicionament Web

Cada dia la gent busca per Internet, per tant el posicionament web és essencial. Antoni Biada i Jordi Rosell som uns dels col·laboradors i professionals homolgats per a realitzar serveis d’orientació dins de l’àmbit del posicionament web, màrqueting electrònic i protecció de dades dins del plà Pimestic.


(Cost del servei: 400€; Subvenció generalitat: 75%; cost final per a l’empresa 100€)

El servei bàsic d’orientació en posicionament web de Pimestic està adreçat a les PYMES catalanes que disposen de pàgina web i volen aconseguir més visibilitat en la xarxa col·locant-la en els primers llocs dels resultats dels cercadors d’Internet. Aquest servei d’orientació es tracta d’una reunió inicial i la realització d’un informe amb el diagnòstic i recomanacions que s’envia per correu electrònic.

En què consisteix el servei d’orientació de Pimestic?
El servei d’orientació és un servei subvencionat facilitat per la Generalitat de Catalunya a través del qual una persona experta en orientació en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i en processos de negoci, homologada per la Generalitat analitza el nivell d’implantació del posicionament web a la teva empresa a partir d’una entrevista personal.

Com a professionals homologats oferim un anàlisi neutra i personalitzat de les necessitats de les empreses que ho sol·licitin proporcionant un informe que conté una proposta d’actuacions i una orientació de les implicacions i els recursos necessaris per garantir l’èxit d’aquestes actuacions.

Demanen papers o documents?
No, cap. En els dos casos no has de fer cap paper. Omplena el formulari i et podrem ajudar a realitzar aquest senzill tràmit.