Èxit a la fira de comerç electrònic i negocis a Internet Ecommretail

Ens vam trobar amb molts de vosaltres a Ecommretail, la Fira de Comerç Electrònic i Negocis a Internet (15 i 16 d’abril a la Fira de Barcelona) de la qual disposeu d’unes quantes fotos de la fira a la nostra pàgina del Facebook.

ecommretail3-300x201

Si no vas poder aprofitar la invitació a la ponència d’Antoni Biada sobre màrqueting online, no et preocupis, pots veure les pantalles de la presentació a continuació.

En aquesta ponència es van parlar d’alguns casos d’èxit dels serveis de màrqueting online que ofereix Einnova i comptem amb la presència de Faust Serra per presentar el seu cas sobre posicionament web.

Molts vau sol·licitar la guia d’introducció al posicionament i vau poder gaudir de les explicacions que vam donar al nostre stand de Ecommretail, sobretot de posicionament web, publicitat a cercadors, botigues a internet i pàgines corporatives.

Per la nostra part destaquem l’interès mostrat per el servei de consultoria per a la millora contínua de negocis que ja estan presents online.

Novetat que anunciem a Ecommretail: En 2 setmanes sortegem un cap de setmana rural entre els participants als debats a Facebook que et proposem.

Moltes gràcies a tots per participar,

Equip d’Einnova

equipo-einnova-300x237