Einnova es Agente Digitalizador Homologado por red.es para el Programa Kit Digital

Más información

Próximos eventos y conferencias!

Proyectos y conferencias que te pueden interesar

En Einnova empezamos el nuevo año con muchos proyectos e ilusiones. Nuestra agenda está llena de eventos que queremos como siempre compartir contigo.

Estas son los próximos eventos en los que participaremos y que destacamos para que los anotes en tu agenda y participes:

Mobile World Congress 2018

Conferencia – presentación «New image recognition system in industry 4.0»
Por Antoni Biada, CEO de Einnova y SmartCloudImage
Fecha y hora: Jueves 1 de marzo a las 12h en el stand de INNOPOLIS Foundation
Lugar: Fira de Barcelona L’Hospitalet
Más sobre la tecnología que presentamos www.SmartCloudImage.com

Ajuntament de Badalona

Mesa redonda – participamos «Futur academic i laboral dels joves i de les joves»
Coordina la mesa redonda Albert Closas (periodista de TV3 de “Valor Afegit“)
Fecha y hora: Lunes 26 de Febrero a las 18.30 h
6a Fira de ensenyament 2018 de Badalona
Lugar: Centre Cultural El Carme (Badalona)

Cursos IMMOSCOPIA 2018 – PropTech

Conferencia “Nuevas tendencias de marketing digital aplicadas al sector inmobiliario»
Analizaremos casos de éxito de www.einnova.com y presentaremos la tecnologia www.just1sec.com
Antoni Biada ha sido invitado como ponente para impartir una charla sobre .
Fecha y hora: 7 de marzo a las 12h.
Lugar: c/Casp 130, Barcelona.

TechDemoDay 2018 a la Universitat La Salle – Ramon Llull

Feria muy contentos de que Einnova ha sido seleccionada entre las 50 mejores startups de base tecnológica más innovadoras para presentar la tecnología www.SmartCloudImage.com en la feria.
Fecha y hora: Jueves 15 de marzo a las 14h.
Lugar: Parque de Innovación de La Salle c/Sant Joan de la Salle 42, Ed. Miquel Febres, Barcelona.

Para más información acerca de estos eventos, contacta con nosotros.

Èxit a la fira de comerç electrònic i negocis a Internet Ecommretail

Ens vam trobar amb molts de vosaltres a Ecommretail, la Fira de Comerç Electrònic i Negocis a Internet (15 i 16 d’abril a la Fira de Barcelona) de la qual disposeu d’unes quantes fotos de la fira a la nostra pàgina del Facebook.

ecommretail3-300x201

Si no vas poder aprofitar la invitació a la ponència d’Antoni Biada sobre màrqueting online, no et preocupis, pots veure les pantalles de la presentació a continuació.

En aquesta ponència es van parlar d’alguns casos d’èxit dels serveis de màrqueting online que ofereix Einnova i comptem amb la presència de Faust Serra per presentar el seu cas sobre posicionament web.

Molts vau sol·licitar la guia d’introducció al posicionament i vau poder gaudir de les explicacions que vam donar al nostre stand de Ecommretail, sobretot de posicionament web, publicitat a cercadors, botigues a internet i pàgines corporatives.

Per la nostra part destaquem l’interès mostrat per el servei de consultoria per a la millora contínua de negocis que ja estan presents online.

Novetat que anunciem a Ecommretail: En 2 setmanes sortegem un cap de setmana rural entre els participants als debats a Facebook que et proposem.

Moltes gràcies a tots per participar,

Equip d’Einnova

equipo-einnova-300x237

Einnova té dos membres qualificats de Google AdWords

logo_qualified_ind_google-300x300

Des d’Einnova volem estar sempre al dia de les últimes novetats, preparats i qualificats per oferir el millor servei als nostres clients. És per això que dues de les persones que formen part de l’equip de treball d’Einnova són membres qualificats de Google AdWords a totes les especialitzacions possibles. Ha estat un procés de formació llarg i ambiciós, al qual totes les empreses de màrqueting online que es preïn haurien d’aspirar per demostrar la seva vàlua i oferir les màximes garanties de qualitat als seus clients.

Antoni Biada, CEO i fundador d’Einnova, i Jordi Rosell, consultor de màrqueting online, i analista i desenvolupador web. Tots dos, experts en noves tecnologies, premiats, i amb àmplia experiència com a consultors en el sector online, poden assessorar-te de forma professional en tot el que fa al màrqueting online de Google Adwords.

einnova_premi

Els professionals que vulguin actualitzar i demostrar els seus coneixements poden preparar i obtenir la certificació de membre qualificat de Google AdWords. Per obtenir la qualificació, cal aprovar diversos exàmens: el primer d’ells de conceptes bàsics de publicitat de Google, i posteriorment de nivell avançat. Existeixen tres especialitzacions:

especializaciones-adwords

Els nostres experts, Antoni Biada i Jordi Rosell, estan qualificats en totes les especialitzacions possibles, el que demostra el nostre compromís amb la qualitat del servei que oferim als nostres clients. Volem saber el màxim per poder aplicar-ho al teu projecte i treure el major partit possible a la teva aposta a Internet.

Després d’obtenir la qualificació, els professionals reben un certificat amb la marca de Google i podran afegir el seu estat de qualificats al seu currículum vitae per demostrar els seus coneixements d’AdWords. L’obtenció del certificat de membre qualificat ofereix nombrosos avantatges:

  • Millors coneixements teòrics i pràctics de les eines d’AdWords.
  • Segell d’aprovació amb reconeixement mundial que certifica els coneixements d’AdWords.
  • Demostració de coneixements especialitzats mitjançant exàmens avançats que cobreixen àrees com recerca web, display, informes i anàlisi.

Exigeix ​​per a la teva empresa als millors professionals. A Einnova estem preparats per fer-te créixer a Internet. Informa’t aquí.

Error bàsic a Google Adwords

Portar a l’usuari fins a una pàgina d’error és un error bàsic de gestió a Google Adwords.

No ho entenc. 3 anuncis destacats dirigeixen a l’usuari cap a una pàgina d’error per una paraula clau en què la 3ª posició podria arribar a pagar 4,40 € per clic.

Si us plau, contacta i solucionarem els teus problemes a Google Adwords i així no només guanyarà diners Google.

Buscant per «VPS»

vps-adwords

Redcoruna

vps-redcoruna

Webfusion

vps-webfusion

Arsys

vps-arsys

Per què va passar això?

Segons sembla, torna a funcionar. Deu haver estat un error puntual d’AdWords. Adwords em dirigia a l’URL visible i aquesta pàgina no existia.

Recomanaria fer una redirecció de l’URL visible a l’URL de destinació mitjançant redirecció HTTP 301.

Ús de SMS en fidelització de clients

sms2L’SMS és una tècnica que s’utilitza sovint per a la fidelització de l’usuari o client. Vendre a nous clients no deixa de ser un venda, vendre als que ja són clients pot ser la base per a la rendibilitat.

Amb el màrqueting via SMS (missatges curts de mòbil) s’estableix una comunicació directa i personalitzada amb els actuals clients.

Ja tens una base de dades dels nombres de telèfon on enviar els teus SMS? Tens el seu permís per enviar missatges comercials o només pots enviar comunicacions en resposta a les seves peticions?

En el moment d’establir un relació contractual pots obtenir el consentiment exprés del client. En qualsevol cas, legalment pots anunciar productes o serveis similars als que ja estàs brindant.

Les empreses poden demanar el telèfon mòbil i el correu electrònic en el moment de la compra o contractació i començar a enviar ofertes de fidelització als seus clients.

Algunes idees:

  • Llançament de productes i serveis.
  • Notificació d’obertura d’una web o una botiga.
  • Màrqueting directe sobre la base de segments analitzats d’un CRM.
  • Felicitacions per dies especials, aniversaris, etc
  • Recordar cites, reunions, exàmens, etc
  • Canvi d’estat de comandes
  • Finalització de tasques
  • Canvi d’horaris
  • Notificació de dates límit, anul·lacions, faltes d’assistència
  • Acceptació o rebuig en els processos de selecció o d’inscripció.
  • Comunicar resultats d’activitats, esdeveniments o avaluacions.
  • Avís d’objectes perduts
  • Missatges d’agreïments
  • Sol·licitud de testimoni, opinions, review, feedback, etc
  • Estats de saldo, crèdit, comptes, etc
  • Actualització de contrasenyes, etc
  • Obtenir els resultats dels exàmens mèdics i de laboratori com més aviat millor.
  • Instruccions per seguir dietes, teràpies, etc
  • Afectacions en el servei i avisos de restauració
  • Seguiment d’incidències, etc

I moltes més idees!

El Màrqueting Promocional segueix estant molt viu

El Màrqueting promocional és una modalitat de màrqueting amb molts anys d’història però que segueix estant molt viva.

En Grup Billingham, que són especialistes en regals Publicitaris i promocionals, entenen el Màrqueting Promocional com aquella acció o accions que tenen un clar objectiu; el d’incentivar la venda d’un producte o servei.

Les accions de màrqueting promocional poden anar dirigides tant al distribuïdor com al consumidor final i el seu objectiu, a part d’augmentar les tan anhelades vendes, també busca fidelitzar el client.

Per exemple, quantes vegades hem anat al supermercat i ens hem trobat la típica oferta per volum «pagui 2 i porteu 3» o «25% més de producte gratis», o el típic pack en el qual es regala el gadget juntament amb un producte: «Emporta’t aquest necesser en comprar una crema solar».

Altres tipus d’accions són els catàlegs de punts, de bancs, estacions de serveis, supermercats entre altres que en acumular compres vas sumant punts que al final pots canviar per regals de diferents valors.

Una bona acció de màrqueting promocional ha de tenir sens dubte un gran retorn de la inversió, a més un dels avantatges d’aquest tipus d’accions és que són molt econòmiques si les comparem amb accions publicitàries en ràdio o televisió.

Un estudi realitzat pel Advertising Specialty Institute, entitat de molt prestigi americana que estudia aquests tipus de màrqueting més especialitzats, va concloure el següent després d’un estudi realitzat amb 600 persones de diferents característiques:

  • Un 84% dels clients finals van recordar la marca arran del regal rebut.
  • El 42% en rebre l’obsequi promocional va tenir una impressió positiva de la marca.
  • Gairebé el 25% dels enquestats va deixar clar que tenien predilecció en comprar articles en què hi havia un incentiu o regal promocional.
  • Predominen els regals relacionats amb l’escriptura, samarretes, gorres i motxilles, entre altres.
  • Una gran majoria dels enquestats, el 81%, va afirmar guardar els obsequis rebuts per considerar-los d’utilitat.

El president de l’associació Timothy Andrews va concloure que aquest estudi indica que les accions amb regals promocionals tenen un retorn de la inversió més alt que les accions realitzades en mitjans escrits, ràdio o televisió; i el que és millor, a un cost ínfimament més econòmic.

Hi ha altres conclusions que pots veure en l’estudi de màrqueting promocional de Advertising Specialty Institute (PDF en anglès). Sens dubte el Màrqueting Online és el present i futur del màrqueting, però el promocional segueix sent també una opció a tenir molt en compte, que combinada adequadament amb l’Online, pot ser demolidora.

A l’hora de fer un regal promocional, és millor triar alguna cosa original, diferent i sobretot un regal d’utilitat per al consumidor. El que si s’ha de tenir en compte és que hi ha regals promocionals que per la seva dubtosa qualitat poden tenir un efecte advers i desprestigiar la teva marca, compte amb això, és millor no regalar res a donar alguna cosa que desprestigiï, i lamentablement passa.

Vols unir el màrqueting pomocional al teu màrqueting online?

Gràcies a Dámaso i gràcies a l’equip de Grup Billingham. Per qualsevol cosa, ja sabeu on som i on estan.

piruletes-einnova

ReEugenio, reinventant-se amb Èxit gràcies a la seva Web Mòbil

Saben aquell que diu que volia arribar al seu públic i es va fer un web mòbil? No és un acudit, és una situació real que cada dia més empreses es plantegen per poder aprofitar la potencialitat d’aquests dispositius que porten dues dècades amb nosaltres, i que ja s’han convertit en els apèndixs de les nostres mans.

SabenAquelQueDiu és la productora de Gerard Jofra, fill del mític humorista Eugenio, i que amb els seus espectacles de ReEugenio segueixen fent riure a milers de persones. Aquest renéixer no és únicament del contingut, sinó també de les formes. Si bé les sessions d’acudits sobre un tamboret i després d’unes ulleres fosques segueixen funcionant, les maneres per captar als seus potencials espectadors han variat i evolucionat de la mà de les noves tecnologies.

No ancorar-se en el passat va ser una de les màximes que s’han proposat en aquesta productora de l’espectacle, i per això han confiat en Einnova. Des de la nostra empresa hem fet un treball de modernització, una aposta per la tecnologia que ens brinden les web per a mòbils. Així, mitjançant un codi QR (quick response code, «codi de resposta ràpida») integrat en els seus cartells d’espectacles podem accedir a aquesta web mòbil.

qr_reugenio_1

Escanegem aquest codi i passem des dels pòsters de tota la vida sobre les parets, fins a les noves tecnologies virtuals dels telèfons. Un viatge instantani pel temps, des del paper al mòbil. Gràcies a aquests codis QR podem accedir a una adreça web de manera directa, en la qual podem trobar diverses opcions:

  • Connectar amb les xarxes socials: fer-nos amics del seu Facebook, i seguidors del seu Twitter.
  • Accedir a contingut audiovisual: podem veure un vídeo d’un acudit de ReEugenio, o un vídeo de Gerard Jofra, alma mater d’aquesta productora, en què ens presenta i explica el seu projecte.
  • Estar al dia de la seva agenda d’espectacles. Aquesta opció de cartellera pot ser editada pel propi client a través d’un fàcil programa de gestor de continguts. Aquesta innovació la vam crear desde Einnova a l’any 2006 gràcies a una subvenció que vam rebre de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una eina molt senzilla d’utilitzar per al client, que, sense necessitat de tenir grans coneixements d’informàtica, pot fer canvis al web, com textos, imatges, o en aquest cas concret, modificar la cartellera i així informar els seus potencials clients dels nous espectacles.
  • Una altra de les opcions que apareix al web mòbil és el seu número de telèfon, un botó al qual podem accedir de forma immediata en pressionar des del nostre telèfon mòbil. Aquesta forma de contacte tan directa, ja que està configurada perquè el nostre dispositiu truqui a aquest número de telèfon només amb prémer el botó, és un dels distintius respecte a les webs habituals d’ordinador. Es tracta d’un sistema pensat exclusivament per a la tecnologia del mòbil, que no seria aplicable als ordinadors d’escriptori, i amb l’objectiu de facilitar la feina als nostres usuaris, que poden accedir al seu objectiu de manera ràpida, senzilla, i intuïtiva.
  • Poder fer la reserva o compra de les entrades. Prement a un botó entrem en un sistema de pagament fàcil i segur, amb el que aconseguim que els nostres visitants es converteixin en escassos minuts en els nostres clients.

qr_reugenio_2

El treball va obtenir uns grans resultats, permetent al nostre client, SabenAquelQueDiu, obrir-se a un nou món d’oportunitats. De fet, el vam presentar com a exemple d’èxit en el eShow de Barcelona de 2012, en un seminari amb la col · laboració de Gerard Jofra i la participació de ReEugenio, per a plaer del públic assistent.

seminari_reugenio

Està clar que la potencialitat dels mòbils com a eina per a les empreses és espectacular, i està en augment. Podem arribar a nous clients mitjançant el màrqueting onlie, o poder realitzar compres a través del mòbil. Són algunes de les oportunitats que ens ofereix aquesta tecnologia que ja està donant resultats com a nova via de negoci, i que de forma imminent es convertirà en una altra plataforma comercial imprescindible per a les empreses que vulguin estar a prop dels seus clients i no deixar escapar oportunitats de negoci.

A Einnova estem al teu servei i et podem acompanyar en aquest trànsit necessari i indispensable. Tenir una pàgina web ja no és suficient, la tecnologia per a mòbils és aquí. I la teva empresa? ja esteu preparats? Nosaltres sí, i et podem ajudar.

Optimizar la conversión para los 4 tipos de usuario web

Hay 4 tipos de usuario: Los Metódicos, Competitivos, Espontáneos y Humanísticos.

Cada uno de ellos se comporta de forma distinta cuando usa tu sitio web:

  • A. El Competitivo busca: El 25% (un cuarto), están buscando el sitio en respuesta a una pregunta específica. Puede que esten comparando con otros sitios.
  • B. El Metódico recopila: El 71% (más de dos tercios), aunque tienen un motivo no tienen preguntas concretas, están recopilando piezas de información del sitio. Lo quieren ver todo antes de decidir.
  • C. El Espontáneo explora: El 2% (casi uno de cada treinta), está mirando sin un objetivo claro. Pueden decidir comprar si le mostramos una oferta de su agrado.
  • D. El Humanístico vigila: El 2% (casi uno de cada treinta), están visitando regularmente el sitio en busca de herramientas, estudios, comentarios y opiniones actualizadas. Se están informando de la actualidad y las opiniones.

census-4-behaviors

Tenemos que dar respuesta a estos tipos de usuario, tenemos que optimizar las landing page para estes tipos de navegación. Pero atención, optimizar sólo las landing page no es suficiente. Hay también que optimizar todo el proceso de compra. Hay que preguntar las preguntas adecuadas a cada tipo de usuario y hay que responder al usuario con la información que se necesita en cada momento.

Es importante que el sitio web contemple este tipo de usuarios, este tipo de información y su forma de navegar. Si todo va bien, esto va hacer que no haya tantos abandonos, mejore la conversión y aumenten nuestras ventas.

Considerando estos datos:

  1. El 5% de los visitantes tienen interes en comprar en la visita actual.
  2. La mitad de los que tienen interes intentan comprarlo en la visita actual.
  3. La mitad de los que intentan comprarlo son capaces de comprarlo con éxito.

Centrándonos en los puntos 2 y 3 y puedes cuatriplicar la conversión cómo ya hemos hecho para nuestros clientes.

¿Quieres hacer números? Utiliza esta herramienta CRO que hemos desarrollado para que puedas calcular tus beneficios.

Ajuntament de Barcelona selecciona a Einnova

Ajuntament de Barcelona ha seleccionat a Einnova, juntament amb altres empreses, per elaborar el projecte de Mapa d’Innovació Empresarial a la ciutat.

El Mapa d’Innovació Empresarial pretén identificar la situació actual de les empreses de la ciutat vers la innovació, amb un triple objectiu final: servir de guia de bones pràctiques per aquelles empreses interessades en créixer innovant tant en procés com en producte, reconèixer públicament l’esforç que fa el teixit industrial de la ciutat per tal de millorar la seva competitivitat i en darrer terme donar referències als agents econòmics i els responsables polítics a l’hora de prendre decisions per incentivar aquestes activitats.

El projecte consta de diferents fases i la primera consisteix realitzar un diagnòstic d’innovació a les empreses seleccionades, on s’avaluen diferents capacitats vers la innovació i la gestió empresarial.

Ajuntament Barcelona

Els catalans creuen que per la Generalitat I+D hauria de ser la 4a partida del seu pressupost.

Invertim prou en innovació?