botiga online

Aumenta tus ratios de conversión en 5 pasos.

ratio de conversion

Para hablar de ratio de conversión, primero debemos definir este concepto. Se define como el porcentaje de visitantes que toman alguna acción posterior a visitar tu web, inducidos por estrategias de marketing implementadas. Entonces obtenemos: Ratio de conversión = número de conversiones / visitas a la web. Debemos realizar un análisis detallado para poder precisar estas acciones relacionadas a los ratios de conversión, y así lograr aumentar estos porcentajes.

Podemos ejemplificar los ratios de conversión a través de:

  • La venta de un producto generado debido a la publicidad posicionada estratégicamente.
  • Descarga de contenidos publicitados en la web.
  • Registro de usuarios en la base de datos.

Ahora bien, ya sabemos de qué se tratan los ratios de conversión. A continuación cinco (5) fáciles pasos para aumentar estos porcentajes:

  • Más rápido es mejor: Facilita los procesos relacionados a compra o entrega de contenidos. Lo ideal es el usuario tenga que realizar la menor cantidad de clicks posibles para completar la acción, esto asegurará y aumentara tus ratios.

 

  • Menos es más: Un gran porcentaje de usuarios desconfía y abandona un site cuando se le requiere más información de la debida. Prescinde de pedir información no necesaria, por ejemplo, no pidas mucha información para el newsletter más que el correo.

 

  • Mide y observa: ¿Sabes realmente a qué se dedican las visitas en tu web? ¿Sabes cuánto tiempo pasan estos usuarios en la web? ¿De dónde vienen los usuarios? ¿Por qué y para qué están en tu web? Para llegar a ratios de conversión primero has de responder todas las preguntas anteriores. Finalmente será interesante que plantees ratios de fidelización, así desplegar estrategias para tus clientes más fieles.

 

  • Precisa: Es importante que durante las mediciones tengas en cuenta variables en el tiempo. Deberás tener en cuenta que durante las promociones y concursos, los ratios de conversión aumentarán (o no) y aquí podrás plantear nuevas estrategias basándote en mejoras.

 

  • Mejoras con vistas a futuro: Así como comentamos en el punto anterior, el cambio es necesario y la mejora parte del proceso. Ten en cuenta las mediciones que has hecho, esto te servirá para enfocar tus acciones estratégicas. Fija objetivos enfocados a resultados específicos. Implementa nuevas estrategias para estudiar su impacto.

Ahora que ya tienes nuevas ideas para medir tus ratios de conversión, no dudes en implementarlas. Lo importante de esto es enfocar tu estrategia de ventas a resultados específicos. Si necesitas ayuda, ten en cuenta que desde Einnova queremos encontrar soluciones a la medida para tu empresa.

Desenvolupament de botigues online amb Magento Commerce: Cas Fonollosa

Fonollosa obre les portes de la seva botiga online. Lloc on podràs comprar roba de moda home barata i de temporada.

Einnova ha desenvolupat aquesta botiga amb Magento, el software més avançat per al comerç electrònic.

Aquests són alguns dels productes que ven la botiga de moda home del Prat de Llobregat a la seva botiga online: Bosses i carteres Calvin Klein, Camises Tommy Hilfiger, Samarretes Jack & Jones, Caçadores Jack &Jones, Cinturons Calvin Klein, Jerseis Lacoste, Pantalons Jack & Jones, Polos Lacoste, Slips i boxers Calvin Klein.

Aquesta va ser la presentació de la ponència «Desenvolupar la teva botiga de roba en línia amb èxit» realitzada per Jordi Rosell a Ecommretail 2011.

Si vols més informació, descobreix els nostres serveis.

Èxit a la fira de comerç electrònic i negocis a Internet Ecommretail

Ens vam trobar amb molts de vosaltres a Ecommretail, la Fira de Comerç Electrònic i Negocis a Internet (15 i 16 d’abril a la Fira de Barcelona) de la qual disposeu d’unes quantes fotos de la fira a la nostra pàgina del Facebook.

ecommretail3-300x201

Si no vas poder aprofitar la invitació a la ponència d’Antoni Biada sobre màrqueting online, no et preocupis, pots veure les pantalles de la presentació a continuació.

En aquesta ponència es van parlar d’alguns casos d’èxit dels serveis de màrqueting online que ofereix Einnova i comptem amb la presència de Faust Serra per presentar el seu cas sobre posicionament web.

Molts vau sol·licitar la guia d’introducció al posicionament i vau poder gaudir de les explicacions que vam donar al nostre stand de Ecommretail, sobretot de posicionament web, publicitat a cercadors, botigues a internet i pàgines corporatives.

Per la nostra part destaquem l’interès mostrat per el servei de consultoria per a la millora contínua de negocis que ja estan presents online.

Novetat que anunciem a Ecommretail: En 2 setmanes sortegem un cap de setmana rural entre els participants als debats a Facebook que et proposem.

Moltes gràcies a tots per participar,

Equip d’Einnova

equipo-einnova-300x237

Rànquing de tecnologies e-Commerce dels llocs més visitats

Aquest és el gràfic amb la proporció de tecnologies e-commerce entre el milió de llocs amb major volum de visites:

proprocion-soluciones-ecommerce-top-1millon1

  1. Magento Inc hosts 12%
  2. Yahoo Inc, which hosts 10% of the top-visited comerç electrònic sites,
  3. VirtueMart E-Commerce Solution, 8%
  4. Volusion Inc, 8%
  5. ZenCart, from Zen Ventures LLC, 8%
  6. osCommerce, 7%
  7. Miva Merchant, 7%
  8. Big Commerce Pty Ltd, 5%
  9. WP e-Commerce, a WordPress plug-in, 3%
  10. Ubercart, 3%

Font: Dades de Quantcast i FitForCommerce.

Els e-commerces desenvolupats amb Magento lideren el rànquing de tecnologies de comerç electrònic. ZenCart, ZenCart i VirtueMart de Joomla no estan tan morts com sembla.

Einnova impulsa l’expansió de Cyberall Group a més de 30 països

Cyberall Group és una empresa de distribució de components elèctrics situada a Sant Cugat del Vallès, que volia treure-li major partit a una web que no tenia cap suport de programari per a la gestió de clients i productes. A més, el nombre de visites a la web era escassa per a una empresa amb vocació internacional. Amb el suport i l’estratègia duta a terme per Einnova, aquesta firma fundada per l’enginyer elèctric Dangel Salazar, ha aconseguit distribuir material elèctric i industrial de les marques líders del sector a més de 30 països, ja ha multiplicat per 20 el nombre de visitants a la seva web.

Cyberall Group contactar amb nosaltres a través de Pimestic, un servei d’assessoria professional de la Generalitat de Catalunya que actualment ha passat a dir-se Idigital. Des de llavors se li ha fet un treball de SEO a la seva mida. Els seus visitants podíen arribar des de qualsevol racó del món, de manera que es va treballar, a part del castellà, en anglès. A més, se’ls va assessorar en campanyes de Google Adwords per assegurar uns resultats immediats.

Per solucionar la funcionalitat del seu web, es va passar d’una programació flash a una en html, perquè fos una web pensada per a cercadors: amb productes, preus, grups de clients, posicionament per marca … tot això mitjançant un sistema ERP, Microsoft Dynamics Navision, que s’encarrega de gestionar tots els recursos empresarials. Habitualment, els usuaris d’equips de distribució elèctrica, control industrial i automatització, han de dirigir-se a diversos fabricants per adquirir els productes que necessiten. A través del seu millorat portal web, Cyberall Group ha creat un punt únic on els clients poden trobar un ampli catàleg de referències dels equips de diferents fabricants.

Cyberall-Group-web

Actualment, el web de Cyberall Group registra un gran augment de visitants i una funcionalitat molt millorada. Els canvis en programació permeten que els seus productes estiguin indexats amb Google, el que li confereix un avantatge en les recerques dels seus clients potencials. Gràcies a aquestes millores, s’ha passat de 663 visites (des de novembre de 2011 a juny de 2012) amb una durada mitjana de 58 segons, a 14.408 visites (des del juny de 2012 fins gener de 2013) amb una durada mitjana d’1 minut i 47 segons. D’aquesta manera, s’ha multiplicat per 20 el nombre de visitants, que romanen el doble de temps.

En definitiva, s’han multiplicat les oportunitats de venda per a aquesta empresa en clara expansió. Ara, exporten el 80% de la seva facturació a països com Argentina, Bahrain, Brasil, Canadà, Xile, Xina, Colòmbia, Costa d’Ivori, França, Alemanya, Hong Kong, Índia, Austràlia, Emirats Àrabs, Filipines, Veneçuela, Vietnam, Zàmbia, Aràbia Saudita, Qatar, Kuwait, Mèxic, Nigèria, Sud-àfrica , Kenya, Estats Units, Regne Unit, etc. En aquest sentit, la Supplier va tancar l’exercici 2012 amb una facturació de 570.000 euros, una xifra que suposa un creixement del 25% respecte 2011. Per a 2013 s’estan desenvolupant diverses accions per arribar a una facturació que rondarà un milió d’euros.

Aquest gran treball no ha passat desapercebut per als mitjans de comunicació, que tant en premsa escrita, com en televisió, s’han fet ressò dels seus excel·lents resultats:

Després d’aquests èxits, des d’Einnova els assessorem en les seves estratègies de màrqueting, i som partícips d’un creixement espectacular. Invertir per créixer, créixer per guanyar.

El disseny de la botiga online de Ninsfactory, un cas d’èxit en E-commerce

La Cambra de Comerç i Indústria Francesa de Barcelona, va demanar a la Generalitat de Catalunya la col·laboració d’experts en TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) per donar una conferència sobre casos d’èxit de disseny de botiga online. Volien impulsar aquest sector emergent de l’economia i buscaven casos reals d’E-commerce, situacions concretes amb les quals els assistents es poguessin identificar. La seleccionada va ser Einnova, com a especialista en posicionar web i un dels millors dissenyadors web de Barcelona, i concretament per la seva tasca amb el desenvolupament del projecte de la botiga online de Ninsfactory.

sala conferencia

Des d’Einnova sempre hem volgut formar part del teixit tecnològic i empresarial d’aquest mercat en constant ebullició, pel que estem inscrits com a empresa consultora en el Pla Pimestic. Aquest organisme dependent de la Generalitat de Catalunya, actualment substituït pel Pla Idigital, consisteix en un servei d’orientació sobre posicionament web i comerç electrònic, per a empreses. S’encarrega, doncs, de promocionar l’E-commerce i TIC, a través d’una base de dades formada per un grup d’empreses consultores expertes, perquè les empreses i emprenedors que necessitin ajuda i orientació, el puguin tenir per un mòdic preu. La crisi actual també ha afectat a aquest pla, i la Generalitat ha retirat la seva cobertura econòmica perquè siguin les pròpies empreses les que hagin de pagar l’assessoria per una tarifa única de 400 €.

El cas d’èxit mostrat per Einnova en aquesta conferència, que es va fer a Barcelona el 9 de novembre del 2011, va ser el del treball realitzat per al nostre client Ninsfactory, una botiga onlie de productes per a nadons, amb el qual es va aconseguir un important augment de vendes. La clienta, Dolors Candela, ens va conèixer a través d’una fira organitzada a la Fira de Barcelona, en què Einnova va estar present com a única empresa consultora d’E-commerce avançat de l’esmentat Pla Pimestic de la Generalitat de Catalunya.

conferencia

Així, aquest organisme per orientar a empreses en l’entorn digital, va servir de pont entre una empresa amb problemes en el seu negoci virtual, Ninsfactory, i una empresa que ofereix solucions reals, Einnova. Des d’aquesta primera presa de contacte, es van fer dues reunions a les oficines de Vilassar de Mar, i a partir d’aquí tot el treball va ser telemàtic, sent fidels a una de les màxima de l’E-commerce: les grans possibilitats que ofereix internet per treballar i fer negoci a distància.

Primer ens vam centrar en el SEO, per fer arribar més clients potencials a la seva web a través d’un conscienciós treball de posicionament web. I després, en vistes que Ninsfactory era un web amb moltes possibilitats de millores, com la usabilitat i la confiança dels clients potencials, es va elaborar un informe per solucionar aquests errors i implementar les millores recomanades. Amb aquest servei de consultors web, els resultats van començar a arribar i eren tantes les opcions de millora, que des de Ninsfactory van ser conscients que per millorar la web havien de partir de zero, cosa que els seria més rendible a la llarga que anar solucionant «a trossos» els errors de l’antiga.

Els assessorem en tot el procés per fer la nova pàgina web. Utilitzem les tècniques del neuromarketing, i fixem una sèrie de directrius fonamentals per no caure en els errors del passat i assegurar-se un resultat satisfactori. La col·laboració entre Einnova i Ninsfactory estava sent tan fructífera que es van embarcar junts en un nou projecte, Outletprivee, un nou web d’E-commerce centrada en el sector de l’outlet, productes de temporades passades amb sortida comercial.

La conferència, titulada «Les eines imprescindibles per garantir un comerç digital efectiu», va ser tot un èxit, com el treball amb Ninsfactory. Els assistents van poder entendre que millorar la web incrementa les vendes, i que tot error que es trobi el client quan estigui navegant pot suposar que marxi, que ho perdem. És per això que una escassa inversió pot suposar un gran canvi en la nostra web. Podem optimitzar les visites per convertir visitants en clients, i utilitzant tècniques de neuromarketing, el poder de la nostra pàgina web adquireix una altra dimensió.

Podríem utilitzar una imatge per a exemplificar tot aquest procés de millora a les botigues online. Suposem que tenim una galleda (representant metafòricament la nostra botiga online), a la qual entra aigua (que serien els potencials clients que entren a la web), però hi ha uns forats pels quals s’escapa el líquid (o sigui els errors en aquesta web fan que els visitants marxin sense comprar). En aquest punt és on entrem nosaltres, una empresa com Einnova capaç de solucionar els errors de la botiga onlie. Seguint amb el símil, la nostra feina consisteix en posar pegats a la web (galleda), solucionar aquests errors (tapar aquests forats), pels que s’escapen els clients (aigua).

cubo

El resultat és simple, millorant la web els clients no se’n van, i el nostre client té més possibilitats de vendre. I si a això li afegim que mitjançant el posicionament web, el cabal de clients augmenta (més aigua per omplir la galleda), ens trobem amb una empresa d’E-commerce puixant, una botiga online amb possibilitats reals de creixement gràcies a una eina de treball millorada i amb més visites. Vols que t’ajudem a millorar?

Ouletprivee, una cadena de recomanacions avantatjosa per a tothom

En els últims anys ha proliferat un model de ecommerce (comerç electrònic, compra i venda de productes o serveis a través d’internet) basat en els outlets. L’empresa compra a majoristes productes de qualitat a baixos preus i els exposa a la seva botiga online, de manera que els seus clients poden aprofitar-se de grans ofertes i comprar sense moure’s de casa. Un sistema de negoci que està donant grans resultats, però que, com tot, necessita anar renovant-se per seguir arribant a potencials clients i oferir una imatge actual.

Un dels nostres clients, Ninsfactory, una botiga online de productes per a nadons, volia explorar aquestes noves vies de negoci, i es va posar a les nostres mans, per donar un nou impuls a la seva aposta. A Einnova, sempre al dia de les innovacions, ens vam posar mans a l’obra amb aquest projecte que adoptaria el nom de Ouletprivee.

logo_h

Treballem amb un sistema de venda per limitació de temps, una senzilla aplicació informàtica que permet a la pròpia empresa gestionar les seves campanyes de promocions, fixar una data d’inici i de fi per les seves ofertes. Així, el client final disposa d’un marge de temps per poder decidir si li interessa la compra, un compte enrere fins que l’estoc d’aquest producte s’acabi.

administrar-campanas

Una altra de les apostes que vam posar en marxa per Outletprivee va ser un sistema de captació de nous clients basat en les recomanacions dels propis usuaris. Aquest mètode de màrqueting, anomenat apadrinament, és que el client va acumulant punts a mesura que va aconseguint que els seus coneguts també es registrin i comprin a la botiga online. Per exemple, un client envia diversos emails als seus amics per recomanar Outletprivee, per cada un d’ells que es registri aconsegueix un punt, i si a més fa una compra, el client del qual ha partit la recomanació pot acumular fins a deu punts més.

Tots aquests punts són bescanviables per descomptes en següents compres, gràcies a la gestió d’una plataforma de fidelització anomenada Sweet Tooth Rewards. El sistema és molt senzill, quan el nou client realitza la seva compra introdueix un codi i així el client que li havia recomanat, rep el seu descompte al moment. Des d’Einnova ens ha agradat tant aquesta iniciativa de Sweet Tooth Rewards, que ens hem convertit en uns dels seus partners a Espanya, una aliança gràcies a compartir la mateixa ambició per la innovació i les tècniques creatives de màrqueting.

Aquesta cadena de recomanacions entre clients és avantatjosa per a totes les parts. Outletprivee fidelitza als seus clients, capta de nous gràcies a un màrqueting sense cost directe en promocions ni publicitat, i augmenten les probabilitats de seguir fent vendes; per la seva banda, els clients es beneficien de descomptes, i alimenten una sensació de formar part d’un club , un grup de clients intel · ligents que saben aprofitar les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies.

Aquesta sensació de formar part d’un tot també és extrapolable a les empreses que hi ha darrere d’aquesta iniciativa. Com dèiem, Einnova ja som un dels partners de Sweet Tooth Rewards, de l’aliança entre Ninsfactory i Einnova va néixer Ouletprivee, i a més col · laborem amb Magento, una eina informàtica útil i de fàcil maneig per a les empreses de ecommerce que necessitin treballar amb les seves botigues línia per ampliar, millorar, personalitzar … Magento ofereix un ampli ventall de possibilitats a l’abast de tothom, que des d’Einnova recomanem.

Com podeu veure en aquest vídeo, també impartim seminaris sobre la utilització de Magento per als nostres clients

Sumar forces sempre és positiu, dóna lloc a nous projectes, noves associacions, i nous avantatges per a clients intel · ligents.

ReEugenio, reinventant-se amb Èxit gràcies a la seva Web Mòbil

Saben aquell que diu que volia arribar al seu públic i es va fer un web mòbil? No és un acudit, és una situació real que cada dia més empreses es plantegen per poder aprofitar la potencialitat d’aquests dispositius que porten dues dècades amb nosaltres, i que ja s’han convertit en els apèndixs de les nostres mans.

SabenAquelQueDiu és la productora de Gerard Jofra, fill del mític humorista Eugenio, i que amb els seus espectacles de ReEugenio segueixen fent riure a milers de persones. Aquest renéixer no és únicament del contingut, sinó també de les formes. Si bé les sessions d’acudits sobre un tamboret i després d’unes ulleres fosques segueixen funcionant, les maneres per captar als seus potencials espectadors han variat i evolucionat de la mà de les noves tecnologies.

No ancorar-se en el passat va ser una de les màximes que s’han proposat en aquesta productora de l’espectacle, i per això han confiat en Einnova. Des de la nostra empresa hem fet un treball de modernització, una aposta per la tecnologia que ens brinden les web per a mòbils. Així, mitjançant un codi QR (quick response code, «codi de resposta ràpida») integrat en els seus cartells d’espectacles podem accedir a aquesta web mòbil.

qr_reugenio_1

Escanegem aquest codi i passem des dels pòsters de tota la vida sobre les parets, fins a les noves tecnologies virtuals dels telèfons. Un viatge instantani pel temps, des del paper al mòbil. Gràcies a aquests codis QR podem accedir a una adreça web de manera directa, en la qual podem trobar diverses opcions:

  • Connectar amb les xarxes socials: fer-nos amics del seu Facebook, i seguidors del seu Twitter.
  • Accedir a contingut audiovisual: podem veure un vídeo d’un acudit de ReEugenio, o un vídeo de Gerard Jofra, alma mater d’aquesta productora, en què ens presenta i explica el seu projecte.
  • Estar al dia de la seva agenda d’espectacles. Aquesta opció de cartellera pot ser editada pel propi client a través d’un fàcil programa de gestor de continguts. Aquesta innovació la vam crear desde Einnova a l’any 2006 gràcies a una subvenció que vam rebre de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una eina molt senzilla d’utilitzar per al client, que, sense necessitat de tenir grans coneixements d’informàtica, pot fer canvis al web, com textos, imatges, o en aquest cas concret, modificar la cartellera i així informar els seus potencials clients dels nous espectacles.
  • Una altra de les opcions que apareix al web mòbil és el seu número de telèfon, un botó al qual podem accedir de forma immediata en pressionar des del nostre telèfon mòbil. Aquesta forma de contacte tan directa, ja que està configurada perquè el nostre dispositiu truqui a aquest número de telèfon només amb prémer el botó, és un dels distintius respecte a les webs habituals d’ordinador. Es tracta d’un sistema pensat exclusivament per a la tecnologia del mòbil, que no seria aplicable als ordinadors d’escriptori, i amb l’objectiu de facilitar la feina als nostres usuaris, que poden accedir al seu objectiu de manera ràpida, senzilla, i intuïtiva.
  • Poder fer la reserva o compra de les entrades. Prement a un botó entrem en un sistema de pagament fàcil i segur, amb el que aconseguim que els nostres visitants es converteixin en escassos minuts en els nostres clients.

qr_reugenio_2

El treball va obtenir uns grans resultats, permetent al nostre client, SabenAquelQueDiu, obrir-se a un nou món d’oportunitats. De fet, el vam presentar com a exemple d’èxit en el eShow de Barcelona de 2012, en un seminari amb la col · laboració de Gerard Jofra i la participació de ReEugenio, per a plaer del públic assistent.

seminari_reugenio

Està clar que la potencialitat dels mòbils com a eina per a les empreses és espectacular, i està en augment. Podem arribar a nous clients mitjançant el màrqueting onlie, o poder realitzar compres a través del mòbil. Són algunes de les oportunitats que ens ofereix aquesta tecnologia que ja està donant resultats com a nova via de negoci, i que de forma imminent es convertirà en una altra plataforma comercial imprescindible per a les empreses que vulguin estar a prop dels seus clients i no deixar escapar oportunitats de negoci.

A Einnova estem al teu servei i et podem acompanyar en aquest trànsit necessari i indispensable. Tenir una pàgina web ja no és suficient, la tecnologia per a mòbils és aquí. I la teva empresa? ja esteu preparats? Nosaltres sí, i et podem ajudar.

Posicionament Web de pota negra

Els usuaris realitzen milions de recerques cada dia a Internet, així que cal que t’asseguris de que la nostra web sigui trobada entre les primeres opcions que ofereix el cercador en resposta a les paraules que l’usuari introdueixi. Per exemple, si vens mobiliari d’oficina onlie, hauràs d’aparèixer en les primeres posicions quan un client potencial posi a Google «taula despatx director». A Einnova, com a empresa d’experts en Google, estem especialitzats en el posicionament web (SEO). Aquest treball consisteix en la vinculació de paraules clau a la web a la cual ens  interessa fer pujar als esglaons de la gran baralla diària per estar entre les primeres posicions dels cercadors.

einnova-jamon

A Einnova t’oferim dues opcions per poder entrar a la zona anomenada pels experts com el triangle d’or (la part superior i esquerra de la primera pàgina del cercador):

  • A través del SEO (sigles del terme anglès Search Engine Optimization), amb una vocació més a llarg termini i amb millors resultats que l’altra opció, per arribar al primer lloc natural de les recerques, que és la zona que transmet més confiança als usuaris i en què es fan més consultes, just per sota dels anuncis de pagament a Google.
  • I l’altra és la zona patrocinada d’AdWords, pagar un anunci a Google per sortir a la capçalera dels resultats del cercador. Aquesta tècnica forma part del SEM (Search engine marketing), que t’ofereix uns resultats més ràpids, però no per això millors.

Podríem exemplificar aquesta tasca amb un cas d’èxit amb el qual aconseguim uns grans resultats, la botiga online Bellotadejabugo.com. Aquest client tenia un objectiu, buidar el seu estoc immobilitzat de pernils de gla sense vendre. L’estratègia va ser utilitzar el posicionament web per aconseguir un avantatge sobre els seus competidors, i poder arribar als clients potencials amb major eficàcia.

El resultat va ser un increment de les vendes d’un 50% en relació al’any anterior. Així, en un període de gairebé un any, des de gener fins a octubre de 2011, les vendes van ser el doble i el nostre client va poder donar sortida al seu estoc parat de pernils de gla.

posicionamiento jamonjabugo 1

En aquest cas, el posicionament «pota negra» va ser possible gràcies a una tasca d’estudi de les multitudinàries paraules i expressions que els possibles clients utilitzaven en les seves recerques. Aquesta anàlisi mostrava que els visitants rarament coincidien en les seves «ocurrències» (paraules de recerca) per arribar a la web, és a dir que utilitzen moltes paraules i combinacions diferents quan es posen davant d’un teclat d’ordinador.

Les dades parlen per si mateixos: en un 86% dels casos la gent no coincideix en els seus paràmetres de recerca. Aquesta creativitat del navegant va obligar a Einnova a treballar amb moltes paraules clau, un munt d’expressions i combinacions per coincidir amb les recerques dels clients. Coneixent els seus criteris de recerca podem arribar-hi a ells.

posicionamiento jamonjabugo 2

Aquest és un exemple clar i concís de com actuar en temps de crisi:

– Amb una escassa inversió podem aconseguir un gran impacte.
– Demostrant la gran eficàcia que té Internet si es fa una bona feina de posicionament web.
Vendre més amb menys és possible.