Einnova es Agente Digitalizador Homologado por red.es para el Programa Kit Digital

Más información

Exemples de Realitat Augmentada

Eexmple de Realitat Augmentada presentat per Einnova

En el següent vídeo, Antoni Biada, gerent de Einnova, mostra alguns exemples del que es pot fer amb la Realitat Augmentada.

Entrevista amb exemples demostratius i pràctics de realitat augmentada:

Una animació en 2 dimensions a la realitat augmentada , veure minut 1:12

En aquest exemple, es mostra un tipus de realitat superposada a una animació plana. Una animació plana és una consecució ràpida d’imatges fixes. Les imatges s’envien de forma ràpida i successiva per crear la impressió de moviment.

Vídeos a la realitat augmentada , veure minut 1:32

Podem utilitzar aquest tipus de realitat per oferir més informació sobre qualsevol producte. D’aquesta manera l’usuari pot veure un vídeo d’ús d’un producte, un vídeo sobre les característiques del producte, un vídeo comparatiu, etc .

Fotos a la realitat augmentada , veure minut 1:51

És útil per superposar una foto ampliada o un detall concret de la foto. En l’exemple veiem com sobre la fotografia inicial de l’ equip de Einnova, en què hi puguem davant un pernil pota negra; superposem una fotografia en al que apareix clarament el Pernil del Jabugo.
Material del client: www.bellotadejabugo.com

Animació en 3 dimensions en la realitat aumantada , veure minut 2:26

En aquest exemple , comprovem com es poden utilitzar representacions en tres dimensions per poder visualitzar els objectes des de diferents perspectives.

Aplicant realitat augmentada al comerç electrònic , veure minut 2:46

Per exemple , en sector moda els usuaris es poden provar com els queda la roba superposant -les de la roba amb la visió de la càmera . Els usuaris recordessin l’experiència i els impacatará de forma positiva .
Material del client : www.lafono.com

L’elecció de colors en un comerç electrònic augmentat , veure minut 5:27

En aquest exemple, l’usuari pot escollir els colors d’un producte interactuant amb un objecte en 3 dimensions. L’usuari pot visualitzar la representació de la seva elecció. Això és una forma d’experimentar el producte abans de comprar.

Interactuant amb personatges a la realitat augmentada , veure minut 6:58

L’usuari pot despazar i interactuar amb personatges. En l’exemple es mou de lloc un ninot.

La realitat augmentada es pot visualitzar mitjançant una webcam o Smartphones com iPhone, iPad i Android. En vídeo s’ha utilitzat un iPad. D’aquesta manera no necessitem unes ulleres especials.

Les principals aplicacions es realitzen per a programes de turisme, la publicitat i l’arquitectura.

La Realitat Augmentada s’està fent un lloc, a poc a poc, al sector de les noves tecnologies. El que en un inici semblava un joc sense aplicacions excessivament pràctiques, està trobant en els últims anys formes d’arribar a un ús comercial. Les principals aplicacions que se li van donar a la Realitat Augmentada van ser per a programes de turisme, publicitat, art , o arquitectura. No obstant això, les empreses amb més afany innovador estan aprofitant aquesta nova eina per a campanyes de màrqueting que els ajuden a vendre més, o per arribar millor als seus clients.

realidad-aumentada-640x427

La Realitat Augmentada és molt útil per millorar la imatge de marca, impactar a nous clients de forma positiva en un marc de competència molt forta. Els clients et recorden d’una manera innovadora i original. A través d’una experiència de compra diferent, el client final pot interactuar amb l’entorn i els productes. Així, jugant i sent part activa en el procés de decisió de compra, els clients finals s’identifiquen amb l’empresa i els seus productes, sent molt més probable que s’efectuï la venda.

La realitat augmentada es pot visualitzar mitjançant una webcam, smartphones, o pastilles electròniques, dispositius cada vegada més habituals, arribant a ser indispensables per a tothom, com és el cas dels mòbils smartphones. Però la realitat augmentada pot fer un pas definitiu amb el projecte de Google i les seves ulleres de realitat augmentada, que podria comercialitzar per a l’any 2014. L’omnipresent empresa americana, actual tòtem del sector informàtic, farà popular la Realitat Augmentada i l’impacte que suposarà sobre l’ús quotidià pot ser espectacular

Exemples d’ús comercial i publicitari de la Realitat Augmentada

De moment , ja tenim algun exemples duts a terme per diverses empreses :

  • Catàlegs de productes amb Realitat Augmentada : La realitat augmentada com a provador virtual és una experiència espectacular i diferenciadora. Tothom vol provar els productes abans de comprar-los. Aquesta experiència d’usuari ja és possible amb la realitat augmentada. Aquestes solucions permetran als clients escollir amb més garantia ia les empreses vendre millor i oferir un millor servei. Ikea és un clar exemple amb el seu Catàleg del 2013.

  • Publicitat en transports públics: L’aplicació de Realitat Augmentada de Barcelona en BUS i Metro permet als passatgers , durant el temps que dura el trajecte, participar i entrar en el món de la realitat augmentada. A Barcelona, l’usuari pot jugar amb realitat augmentada, escoltar música amb realitat augmentada i veure llibres amb realitat augmentada, i fins a formar part d’una comunitat de realitat augmentada.

  • Publicitat d’obres de teatres: Per l’obra de teatre Toc Toc s’ha fet una campanya de realitat augmentada en els busos de Barcelona que permet a l’usuari del transport públic interactuar amb l’anunci imprès. Els personatges de l’obra apareixen al teu smartphone cobrant vida guiant-te en el procés de reserva de les entrades per a l’espectacle.

toc_toc

  • Campanyes comercials amb geolocalització i Realitat Augmentada: El futur és la publicitat local, aconseguir fer arribar a l’usuari la informació que necessita en el lloc i el moment adequat. Aquestes accions permeten aconseguir un alt retorn dels impactes publicitaris, ja que l’usuari només rep informació útil. És en aquests casos, és quan la realitat augmentada, combinada amb el sistema de geolocalització, es presenta com una tecnologia útil per crear estratègies guanyadores, noves i impactants. La botiga de calçat esportiu Hijack ho va demostrar amb aquesta dinàmica campanya:

  • Art i realitat augmentada: L’empresa BECK ‘S, com a mecenes del món de l’art, va llançar aquesta aplicació de realitat augmentada que permetia en diferents emplaçaments d’Europa i Estats Units descobrir obres d’art pels usuaris a través de l’aplicació. És una idea d’una potència enorme i amb un ganxo sensacional, ja que suposa fer participar a la gent d’una exposició virtual en llocs inaudits.

  • Publicitat de concerts: El famós grup Muse ha aprofitat la publicitat amb Realitat Augmentada a l’interior del Bus i del metro de Barcelona i Madrid per presentar el seu concert. A través de la Realitat Augmentada s’aconsegueix l’espectacularitat d’interactuar amb l’anunci, per poder comprar les entrades per a l’espectacle, i més viralizarlo a les xarxes socials. La campanya va ser tot un èxit.

MUSE-300x185

  • Jocs de marques de Realitat Augmentada: Nike va realitzar recentment un concurs en ple centre de Berlín amb Realitat Augmentada. El joc consistia en una competició per veure quin corredor era caçat més vegades durant 90 minuts. A partir d’una App per a iPhone, usant el GPS traçaven unes rutes per corredor, en aquestes rutes podien ser caçats per fotògrafs. El nombre total de fotografies en acabar la carrera determinaria el guanyador. Aquesta va ser una excel·lent acció per a la marca en crear una història divertida i interessant amb els seus consumidors, i en llocs públics on es genera una acció viral important.

Què és la realitat augmentada?

La realitat augmentada superposa informació virtual a la representació del món real.

Entre alguns exemples de realitat augmentada, hi ha aplicacions de telèfons mòbils (smartphones) que afegeixen vídeos, fotos i objectes en 3D a la visualització de la càmera fotogràfica.

Milgram_Continuum

A més Paul Milgram i Fumio Kishino defineixen la realitat de Milgram-Virtuality Continuum el 1994. Que descriuen com un continu que abasta des de l’entorn real a un entorn virtual pur. Entre mig hi ha Realitat Augmentada (més a prop de l’entorn real) i Virtualitat Augmentada (està més a prop de l’entorn virtual).

Experts en Google: Agència Publicitat per Anunciar Google Adwords

Experts en Google?

Si busques un expert en Google, una agència de publicitat per anunciar Google Adwords.

Si vols reconèixer un expert en Google hauries de poder comprovar que segueix les bones pràctiques per millorar la indexació i l’accés de la teva pàgina web per part dels motors de recerca. Un expert també coneix, elabora i utilitza trucs per productes de Google: Google Analytics, Google Adwords, Google Webmaster Tools, Google Website Optimizer. Un bon especialista en màrqueting online, posicionament web i expert en SEO per a Google els hauria de conèixer.

Per realitzar un correcte posicionament en cercadors necessites un professional expert que conegui en profunditat les claus del bon posicionament i que no utilitzi «trucs» fraudulents que finalment van a perjudicar el posicionament de la teva web. Sobretot, assegura’t que et donin referències dels seus clients i comprova que els que t’esmenten com a garantia són realment fruit del seu treball. Pots comprovar que certament s’han posicionat les pàgines web que t’indiquen, mirant si a la part inferior d’aquestes apareix la seva web o el nom de la seva empresa.

Hi ha molts tipus de cercadors de Google: Pàgines web, mapes, productes, imatges, vídeos, premsa, blogs, apunts i llibres, fòrums i xarxes socials. No només cercadors sinó també aplicacions com Google Earth, Gmail o Google Buzz que van un pas més enllà en l’objectiu de Google d’organitzar la informació.

La marca Google es basa en la seva filosofia

1. Centra’t en l’usuari i tota la resta arribarà.
2. És millor especialitzar-se en alguna cosa i fer-ho realment bé.
3. La velocitat és un valor segur.
4. La democràcia a la web funciona.
5. No has d’estar al teu despatx per obtenir una resposta.
6. Es poden obtenir ingressos actuant de forma ètica.
7. La informació no s’acaba.
8. La necessitat d’informació supera totes les fronteres.
9. És possible ser professional sense portar vestit.
10. No ens conformem amb uns resultats excel·lents.

google_mk_pymes1

A Einnova som experts en aprofitar el màxim els avantatges que Google ens ofereix. Els nostres clients són la nostra major garantia d’èxit perquè tinguis la certesa que som experts en Google, de confiança i amb resultats provats. L’augment de visites que t’arribaran a través de Google tindrà com a resultat un important creixement del teu negoci / empresa. Aprofita ara la nostra tarifa especial «try me» i comença a vendre més.

Els experts Google d’Einnova et portaran fins a dalt perquè vegis a la teva competència abaix. Som experts a Internet des de 1997, sempre buscant solucions perquè els nostres clients venguin més.

Els principis de Google són clars:
1. Ús d’informació per oferir als usuaris productes i serveis valuosos.
2. Desenvolupament de productes que reflecteixin pràctiques i estàndards de publicitat fermes.
3. Recopilació d’informació personal de forma transparent.
4. Oferta d’alternatives significatives als usuaris per protegir la seva privacitat.
4. Supervisió responsable de la informació emmagatzemada.

Vols aprendre més sobre Google?

A continuació disposem d’una sèrie de vídeos que hem realitzat a diferents experts als cercadors.

Per què les empreses han de tenir una pàgina web?

Preguntem a l’expert de Màrqueting per a PIMES de Google: Alex Gibelalde.

Les empreses han de tenir un Pla de Màrqueting?

Preguntem a l’experta de Màrqueting per a PIMES de Google: Isabel Zalazar.

És important per als comerços i les botigues d’Internet utilitzar Google Analytics?

Preguntem a l’expert de Màrqueting per a PIMES de Google: Alex Gibelalde.

Com Google AdWords pot ajudar-nos en una micro campanya?

Preguntem a l’experta de Màrqueting per a PIMES de Google: Isabel Zalazar.

Quins beneficis pot aportar millorar una web?

Preguntem a l’expert de Màrqueting per a PIMES de Google: Alex Gibelalde.

Quin és el benefici d’utilitzar la publicitat en cercadors?

Preguntem a l’experta de Màrqueting per a PIMES de Google: Isabel Zalazar.

Google té alguna eina de codi obert?

Preguntem a l’expert de Màrqueting per a PIMES de Google: Alex Gibelalde.

Què és SEM i SEO?

Preguntem a l’experta de Màrqueting per a PIMES de Google: Isabel Zalazar.

Amb una auditoria o consultoria web es pot augmentar la rendibilitat d’una empresa?

Preguntem a l’expert de Màrqueting per a PIMES de Google: Alex Gibelalde.

Amb quins obstacles es troben les empreses al fer promoció i Màrqueting Viral?

Preguntem a l’experta de Màrqueting per a PIMES de Google: Isabel Zalazar.

Com funciona el correu electrònic de Google?

Preguntem a l’expert de Màrqueting per a PIMES de Google: Alex Gibelalde.

També hem entrevistat a gent experta de Google:

Director general de Google: Javier Rodriguez Zapatero.

Senior Sales Engineer de Google: Javier Arias.

Entrevistem a gent experta de Yahoo

Vicepresident Investigació de YAHOO! : Ricardo Baeza-Yates.

Entrevistem a gent experta de Microsoft

Product Manager de Bing a Microsoft España: Juan Antonio Roncero.

Google i els experts a la nova economia: La wikinomia

Tenir una estratègia global per millorar els resultats a Internet passa per ser expert en la nova wikinomia (economia de les multituds pensants).

Això significa que un expert ha de tenir, no només el coneixement per analitzar situacions i decidir accions de forma correcta i intel·ligent, sinó que han de confiar en ell com una font reconeguda i d’autoritat en el tema per millorar els seus resultats en els cercadors i augmentar així les seves visites i les seves vendes.

Especialistes i experts en posicionament orgànic

Amb els anys d’experiència hem adquirit un coneixement ampli de Màrqueting a Internet. Com empresa experta a Google ens demanen diàriament consells sobre màrqueting en cercadors.

Fer el que fan tots no et fa millor, amb ser especialista no n’hi ha prou. També s’ha de ser expert. Nosaltres sabem quan ha d’anar contracorrent per fer-ho millor. El coneixement general sobre el posicionament orgànic a Google és menor del que la gent pensa.

No només n’hi ha prou amb seguir les directrius i estar llest davant els canvis que Google pretén, cal ser un expert per enfocar correctament un estratègia de posicionament web a Internet adequada.

No som només especialistes, nosaltres tenim opinions expertes.

Responem les preguntes que faries a una agència de posicionament web

Què retorn de la inversió tenen els serveis de màrqueting online d’Einnova?

Desenvolupament de botigues online amb Magento Commerce: Cas Fonollosa

Fonollosa obre les portes de la seva botiga online. Lloc on podràs comprar roba de moda home barata i de temporada.

Einnova ha desenvolupat aquesta botiga amb Magento, el software més avançat per al comerç electrònic.

Aquests són alguns dels productes que ven la botiga de moda home del Prat de Llobregat a la seva botiga online: Bosses i carteres Calvin Klein, Camises Tommy Hilfiger, Samarretes Jack & Jones, Caçadores Jack &Jones, Cinturons Calvin Klein, Jerseis Lacoste, Pantalons Jack & Jones, Polos Lacoste, Slips i boxers Calvin Klein.

Aquesta va ser la presentació de la ponència «Desenvolupar la teva botiga de roba en línia amb èxit» realitzada per Jordi Rosell a Ecommretail 2011.

Si vols més informació, descobreix els nostres serveis.

Experts en neuromarketing i en web incrementen vendes dels seus clients

neuromarketing1

El NeuroMarketing ha incrementat la facturació a tots els nostres clients.

Hauries de saber com pots influir en els teus visitants perquè decideixin comprar. Un informe de neuromarketing et dirà quins aspectes millorar de la teva web.

Truca’m ara i t’explicaré com ho aconseguirem. Si prefereixes et truquem nosaltres.

Al seminari tendències de màrqueting amb el títol «Noves estratègies de màrqueting innovadores i eficaces» explico que és el Neuromarketing i ofereixo als assistents un clar exemple de neuromarketing aplicat a la web. Aquest seminari d’Einnova es va realitzar a la Fira Total Mitjana i Digital Signage Espanya, IFEMA, Madrid, 7 d’octubre 2010.

A aquest seminari de novetats del sector analitzem les quatre claus necessàries perquè el teu projecte tingui més èxit. Detallarem les estratègies de màrqueting que avui en dia t’aporten més clients:

1. Idees INNOVADORES i solucions web mòbils
– Com generar noves idees
– Com superar la competència
– Neuromarketing i la revolució d’Internet interactiu

2. Fidelització de clients amb eines de MÀRQUETING SOCIAL
– Notícies 2.0
– Facebook
– Twitter

3. Noves aplicacions pràctiques del MÀRQUETING GEOLOCALIZADO
– Aplicacions en 3D
– Facebook places
– Foursquare

4. Màrqueting 2.0 el més eficaç POSICIONAMENT
– Youtube
– Google Maps
– Google SEM
– Posicionament en cercadors

A cada apartat es va detallar amb els millors exemples en neuromarketing fins el màrqueting social o màrqueting geolocalitzat.

mataro_radio_1

Hem titulat «Tendències Innovadores: NeuroMarketingWeb» al vídeo de 5 minuts que et donarà molta informació interessant tant per l’entrevista en si, com per les imatges i gràfics que l’acompanyen.

Agraïm la col·laboració del Catedràtic D. José Luis Martínez Herrador, Doctor en Psicologia per la Universitat Pontifícia de Salamanca. És una eminència, un dels millors professionals a l’estudi de les Neurociències.

neuromarketing_ecommretail_bcn

Conferència Antoni Biada explicant en Neuromarketing a Ecommretail Barcelona

Amb el títol Com convertir la teva pàgina en un web pota negra? es va realitzar el seminari d’Einnova el 2011.02.03 al recinte Firal de Barcelona. Es van explicar en aquest seminari les 12 estratègies més efectives que ha de seguir una botiga online per aconseguir nous clients amb la seva web.

Des del punt de vista de la innovació el seminari va plantejar el tema de la revolució que significa un internet interactiu i com des d’aquesta revolució es poden generar noves idees per avançar a la competència.

El posicionament d’una web va ser un altre dels temes clau del seminari i aquí es van tocar temes com el posicionament natural a Google, i què aporten eines com Google Adwords, Google Maps o YouTube.

Finalment el seminari també va incidir en els aspectes per millorar una web. La importància dels colors: els més persuasius per la teva web. Rapidesa: No podem perdre oportunitats. Navegació per l’usuari nou i per al qual ja et coneix. Fàcil: perquè l’usuari trobi el que busca. Cuidar els detalls per transmetre confiança. Incitar a l’acció: Neurowebs seran els punts a tocar. Cada un d’ells es va il·lustrar amb exemples reals.

comprar_jamon_jabugo

Equip d’Einnova a la Fira amb un Pernil de Jabugo

Als visitants de l’estand d’Einnova se’ls oferia una degustació de pernil de Jabugo del seu client Bellotadejabugo.com En aquest comerç electrònic realitzat amb Magento també s’han implementat algunes estratègies de neuromarketing. Gràcies a aquest servei de consultoria, aquesta botiga online on es pot comprar pernil de gla, ara està venent més.

Certament, la diferència de tenir en compte l’usuari i el seu comportament (sigui conscient o no) a Internet, és de vital importància per aconseguir els millors resultats del teu negoci a la xarxa. Volem compartir amb tu el secret per vendre més amb aquestes noves tècniques. Per aquest motiu, et proposem un informe de millores amb neuromarketing, on avaluarem les mancances actuals de la teva web i et donarem recomanacions per millorar-la.

Estem a la teva disposició per aclarir qualsevol dubte que et sorgeixi sobre això.

Sense cap dubte: La teva web amb Neuromarketing vendrà més.

Curs subvencionat: Com convertir la teva web en una web pota negra?

Des d’Einnova t’oferim un curs molt complet i interessant perquè estiguis al dia sobre les tendències, novetats i beneficis per al teu negoci a Internet. Ja tenim llançada la convocatòria pel proper curs.

OBJECTIUS

Conèixer les noves formes de comunicació 2.0 que ens permeten aconseguir més clients i fidelitzar els que tenim. En aquest curs analitzarem els canvis que s’estan produint a la Xarxa des d’un punt de vista pràctic. Actualment amb poca inversió, a Internet es poden obtenir beneficis importants. Igual que les xarxes socials estan canviant, la societat també està canviant la manera com els clients es relacionen amb l’empresa.

CURS DIRIGIT A EMPRESARIS

Gerents o directors de màrqueting que vulguin estar al dia per conèixer els canvis i les noves oportunitats que ofereix Internet.

PROFESSOR

Antoni Biada, va començar al món d’Internet el 1997. Soci Fundador de l’empresa 123 Innovation Group, S. L., grup Einnova. És assessor de màrqueting online i de les tecnologies de la informació i la comunicació perquè les empreses siguin més competitives. Einnova guanya el COMM Award 2011 com a Millor empresa d’Analítica Web.

Imparteix diversos seminaris sobre:
– Innovació a la Fira de Ecommerce: Ecommretail.
– Tendències en màrqueting a la Fira de Digital Signage: Total Mitjana.
– Noves aplicacions de la geolocalització a Fira Expo Coruña B-Web2011.

CONTINGUTS

Com utilitzar les noves tendències a Internet per aconseguir més beneficis?
– La situació actual i l’evolució d’Internet
– Perspectives de creixement del comerç electrònic i l’Internet mòbil
– Canvis als hàbits dels consumidors.
– Com afecten els canvis de la xarxa a l’empresa?

Com puc millorar l’eficàcia de la meva web?
– Analitzarem diversos casos en què s’ha aconseguit un increment a l’efectivitat de la web.
– Què és el Neuromarketing?
– Exemple pràctic d’aplicació de Neuromarketing al web a un comerç electrònic.

Quines són les estratègies de Màrqueting més Innovadores?:
– Les noves oportunitats amb Internet des del mòbil, la importància dels Vídeos, Google Maps.
– Internet mòbil augmenta la productivitat i la capacitat de vendre més.
– Aprofita la visibilitat del teu negoci a Internet.

El posicionament local, la tendència del futur.
– Quines utilitats té la Geolocalització per a l’empresa?
– Analitzarem com una cadena de restaurants incrementa un 33% les seves visites.
– Analitzarem com una cadena de pizzeries facturen un 23% més.

Les Xarxes Socials poden ajudar a expandir el meu negoci?
– Cas d’èxit d’Einnova: hem aconseguit 1.800 fans en un mes.
– Exemple de Neuromarketing al web aplicat a les xarxes socials.
– Com utilitzar Twitter per promocionar la meva empresa?
– Exemples d’ús de Facebook per aconseguir més clients.
– Quatre exemples d’èxit amb Facebook Places

El codi QR, una nova forma de localitzar informació.

Beneficis i característiques de la Realitat Augmentada
– Aplicacions per les immobiliàries, els arquitectes, els decoradors.
– Aplicacions per les empreses de serveis
– Aplicacions per als comerços electrònics
– Navegadors de Realitat Augmentada: Layar, Wikitude, Yelp
– Aplicacions 3D per al comerç electrònic
– Aplicacions 3D per potenciar la marca

Canvis i tendències de Google: noves eines i aplicacions
– Google ha entès el model d’Internet?
– Comentarem les diferents aplicacions Google Reader, Google News, Google Calendar, Google Docs, Google Maps, Google Latitude, Google Maps Navigation.

Com busquen els usuaris a Internet?
– Google Analytics i altres eines útils.

PER QUÈ?

Perquè Internet està canviant constantment
Perquè no podem perdre el tren ja que la competència no deixarà passar les oportunitats
Perquè per prendre decisions cal conèixer totes les possibilitats

ACTIVITAT SUBVENCIONADA

Places limitades sota rigorós ordre d’inscripció.

Certificat d’Assistència Oficial pel Fons Social Europeu per als participants, a la finalització del curs

Preu del curs: 420 € + IVA. El cost del curs està subvencionat al 100% per subvenció del Fons Social Europeu (IVA no inclòs). Per acollir-se a la subvenció cal que el curs sigui contractat a través de la vostra empresa (una PIME, no vàlid per autònoms) amb mínim un treballador cotitzant a la Seguretat Social.

Confirma la teva assistència abans del 14 de juliol, enviant un email amb les teves dades a mf@einnova.es, i t’enviarem la documentació necessària per a la inscripció i subvenció.

CALENDARI PREVIST

El curs tindrà lloc a Barcelona el dimarts dia 19 de juliol de 2011.

Horari: 9h a 14.30h. Pausa durant la jornada per cafè i degustació de pernil de gla del nostre client www.bellotadejabugo.com

LLOC REALITZACIÓ DEL CURS

Centre d’estudis Som-hi
www.som-hi.es
Gran Via de les Corts Catalanes 672
08010 Barcelona
Tf: 93.6114776

bweb2011_coruna_confe

Apunta’t ara: La Innovació és la clau de l’èxit.

www.einnova.com
123 Innovation Group, S. L.
Av Tibidabo 12, 1 º, 08022 Barcelona
93 532 20 20
902 74 79 72

Antoni Biada explica que fa Einnova a Ecommretail

Vídeo d’una entrevista a la que Antoni Biada explica el que fa Einnova: Pàgines web «pota negra», Innovació a màrqueting online, Posicionament web, Ecommerce, Codis QR, Aplicacions mòbils, Neuromarketing web, Internacionalització.

 

Entrevista Director Comercial de Facebook

Director Comercial de Facebook del Sud d’Europa, Diego Oliva, avui ha sigut entrevistat per Antoni Biada d’Einnova. Hem parlat sobre màrqueting Online.

facebook

Juan-Diego-Oliva

A Einnova entrevistem referents del sector de màrqueting Online i del marketing en cercadors.

Juan Diego Oliva

Director Comercial per al Sud d’Europa
Facebook

Juan Diego Oliva és l’actual responsable comercial de Facebook per al sud d’Europa, ja que porta exercint des de gener d’aquest any. En aquest càrrec té la comesa de definir i aplicar l’estratègia comercial de la companyia en aquesta regió, creant i coordinant els equips de vendes.

La seva experiència al sector ve avalada per diversos càrrecs sènior del sector de màrqueting digital i Internet, entre els quals destaca la direcció regional de la companyia de màrqueting online Tradedoubler, per la qual va treballar entre els anys 2000 a 2008. A aquesta signatura va ocupar tasques de direcció estratègica i financera a Espanya, Itàlia, Bèlgica, Holanda, Suïssa, Àustria, Portugal i Irlanda, gestionant un equip de 120 empleats. A aquesta companyia va treballar amb clients d’alt nivell com ara Disney, Warner Bros, Sony, Nike, Apple, HMV, Tesco i Vodafone i amb anunciants com Facebook, Google, MSN, Yahoo!, MySpace i MTV.

És economista amb postgraus en Direcció General de la Harvard Business School, en Economia per la Universitat d’Estocolm i en direcció d’empreses audiovisuals per l’Institut d’Empresa.

Entrevista Yahoo

Actualment tenim les següents entrevistes:

-Entrevista a Javier Rodriguez Zapatero,
Director General de Google España

-Entrevista a Alexander Gibelalde i Isabel Salazar,
Responsables de màrqueting Google per a PIME

-Entrevista a Juan Antonio Roncero,
Product Manager de Live Search Microsoft.

-Entrevista a Ricardo Baeza-Yates,
Vicepresident d’Investigació de YAHOO!

-Entrevista a José Manuel Perez Tornero,
Catedràtic en Periodisme i Comunicació de l’UAB, Consultor de l’UNESCO i l’UE.

-Entrevista a Ismael Nafría,
Director de continguts digitals de LAVANGUARDIA.es

-Entrevista a Jordi Roca,
Director del Cibernarium de Barcelona Activa
(Ajuntament de Barcelona)

-Entrevista a Xavier Jové,
Director d’Innovació de la Cambra de Comerç de Barcelona

Pròximament posarem la video-entrevista a la web d’Einnova.

Neuromarketing Exemples a Pàgines Web i a Botigues Online

Està empíricament demostrat que el procés de decisió de compra es realitza en 2,5 segons. I el 95% de les decisions es prenen a l’inconscient, nosaltres decidim el que comprarem abans de ser conscients del que anem a comprar.

Neuromarketing al Desenvolupament de Pàgines Web

Neuromarketing al Desenvolupament de Pàgines Web

El repte de Pepsi. Es va realitzar una prova a cegues entre consumidors de Pepsi i Coca-cola. Sense posar la marca es fa una prova de sabor. El 75% dels consumidors per gust racional van escollir Pepsi. Però en mostrar la marca el 95% dels consumidors escollien Coca-cola. Quedava batut l’argument racional «m’agrada més el gust» per la marca genuïna que és «Coca-cola» s’activa una àrea cerebral relacionada amb les emocions «m’agrada Coca-cola» escombra l’argument racional.

Cada dia es fan més tesis sobre neuromarketing i hi ha més llibres sobre els objectius neuromarketing. A Einnova ens preguntem Com vendre més a la web dels nostres clients? Aplicant les tècniques del neuromarketing més efectives al disseny de les pàgines web, hem aconseguit que venguin més. En el següent vídeo pots veure nou exemples de neuromarketing al web.

 

Nou exemples de Neuromarketing al Desenvolupament de Pàgines Web

images

B-WEB esdeveniment organitzat per EXPOCoruña va convidar a l’expert Antoni Biada que va impartir el seminari «Nous instruments i aplicacions de geolocalització, màrqueting geolocalizado: aplicacions 3d, Foursquare i Facebook places». El consultor també va comentar el cas d’un client d’Einnova en què han aplicat les estratègies de Neuromarketing a la seva pàgina de Facebook. Cas d’èxit, client d’Einnova, botiga online de cotxets per al nadó NinsFactory en què hem aplicat aquestes tècniques.

NeuroMarketing aplicat a pàginas de Facebook

NeuroMarketing aplicat a pàginas de Facebook

Més sobre la conferència que va tenir lloc a EXPOCoruña

Per saber més sobre el nou màrqueting et recomanem vídeos sobre el congrés Neuromarketing World Forum 2012 realitzat el 2-3 February 2012, a Amsterdam. Vídeos publicats per màrqueting directe:

Patrick S. Renvoise de SalesBrain (al final també Antonio Casals). Organitzat per la Neuromarketing Science & Business Association.

Neuromarketing World Forum 2012: The future of Neuromarketing

By Prof Dr. Ir. Ale Smidt, Erasmus University Rotterdam.

Volem compartir amb tu el secret per vendre més amb aquestes noves tècniques. Per aquest motiu, et proposem un informe de millores amb neuromarketing, on avaluarem les mancances actuals del teu web i et donarem recomanacions per millorar-la.

Estem a la teva disposició per aclarir qualsevol dubte que et sorgeixi sobre això.

Sense cap dubte: La teva web amb Neuromarketing vendrà més.