Próximos eventos y conferencias!

Proyectos y conferencias que te pueden interesar

En Einnova empezamos el nuevo año con muchos proyectos e ilusiones. Nuestra agenda está llena de eventos que queremos como siempre compartir contigo.

Estas son los próximos eventos en los que participaremos y que destacamos para que los anotes en tu agenda y participes:

Mobile World Congress 2018

Conferencia – presentación «New image recognition system in industry 4.0»
Por Antoni Biada, CEO de Einnova y SmartCloudImage
Fecha y hora: Jueves 1 de marzo a las 12h en el stand de INNOPOLIS Foundation
Lugar: Fira de Barcelona L’Hospitalet
Más sobre la tecnología que presentamos www.SmartCloudImage.com

Ajuntament de Badalona

Mesa redonda – participamos «Futur academic i laboral dels joves i de les joves»
Coordina la mesa redonda Albert Closas (periodista de TV3 de “Valor Afegit“)
Fecha y hora: Lunes 26 de Febrero a las 18.30 h
6a Fira de ensenyament 2018 de Badalona
Lugar: Centre Cultural El Carme (Badalona)

Cursos IMMOSCOPIA 2018 – PropTech

Conferencia “Nuevas tendencias de marketing digital aplicadas al sector inmobiliario»
Analizaremos casos de éxito de www.einnova.com y presentaremos la tecnologia www.just1sec.com
Antoni Biada ha sido invitado como ponente para impartir una charla sobre .
Fecha y hora: 7 de marzo a las 12h.
Lugar: c/Casp 130, Barcelona.

TechDemoDay 2018 a la Universitat La Salle – Ramon Llull

Feria muy contentos de que Einnova ha sido seleccionada entre las 50 mejores startups de base tecnológica más innovadoras para presentar la tecnología www.SmartCloudImage.com en la feria.
Fecha y hora: Jueves 15 de marzo a las 14h.
Lugar: Parque de Innovación de La Salle c/Sant Joan de la Salle 42, Ed. Miquel Febres, Barcelona.

Para más información acerca de estos eventos, contacta con nosotros.

Einnova aposta per la Realitat Augmentada al Mobile World Centre

A Einnova sempre hem volgut que els nostres clients vagin un pas per davant de la competència, i és per això que apostem per les noves tecnologies i les seves aplicacions, perquè puguin comunicar millor i vendre més. Einnova ha estat convidat com a expert en màrqueting i realitat augmentada en l’esdeveniment de Augmented Reality Barcelona promogut al Barcelona Meetup. Amb aquest objectiu, i amb el ple convenciment de la seva potencialitat, desde Einnova apostem per la Realitat Augmentada. I com que la unió fa la força, ens hem sumat com a Partners a la iniciativa visionària que proposa Augmented Reality Barcelona, ​​una organització creada per donar a conèixer, incentivar i promoure l’ús d’aquesta tecnologia en tots els àmbits de la societat.

ARBCN-04

Aquest grup, obert a tot aquell que vulgui aportar en aquesta nova tendència, organitza sessions periòdicament. L’última es va celebrar al Mobile World Centre de Barcelona, amb el suport de la Fundación Telefónica, i va comptar amb una ponència d’Antoni Biada, CEO i fundador d’Einnova. Hi expliquem la nostra dilatada experiència al sector i les oportunitats que ofereix la tecnologia AR al món del màrqueting. A més, també van intervenir representants d’empreses líders en Realitat Augmentada com són Layar i Blippar, mentre que Catchoom i Pangea Reality van presentar les seves interessants propostes.

MWCentre_hor_bnP

La Realitat Augmentada és un d’aquests casos, en què ha passat de ser un mer divertiment o curiositat tecnològica, a ser un eina de màrqueting molt poderosa. En el passat hi va haver gent que fins i tot creia que innovacions com el telèfon, la ràdio, o l’ordinador no tindrien sortida comercial. Heus aquí algunes cites curioses per il·lustrar aquests tres casos de «falses prediccions»:

 • «Aquest ‘telèfon’ té massa defectes com per ser considerat un mitjà de comunicació seriós. El dispositiu no té cap valor inherent per a nosaltres «. – Memoràndum intern de la Western Union, 1876.
 • «La caixa de música sense cables no té un valor comercial imaginable. Qui pagaria per enviar un missatge a ningú en particular? «- Un soci de David Sarnoff responent a una petició per invertir a la ràdio a la dècada de 1920.
 • «Crec que hi ha un mercat mundial per potser … cinc ordinadors». – Thomas Watson, president d’IBM, 1943.

 Evente ARBCN 03 b

Salvant les distàncies, l’AR està cada vegada més a prop de convertir-se en el nou sistema per llançar campanyes de comunicació eficaces, o una innovadora forma de presentar els teus productes. A la Fira TotalMedia celebrada a Madrid a l’any 2011 vam realitzar demostracions de realitat augmentada sl seminari «Noves oportunitats i tendències del mòbil, realitat augmentada i màrqueting geolocalitzat», impartit per Antoni Biada. Podeu veure una vídeo-entrevista posterior amb diverses demostracions i exemples de la realitat augmentada als quals s’ha emprat aquesta tecnologia amb gran èxit al món del màrqueting.

Evente ARBCN 01 b

Desde Einnova ja us vam informar de les nostres aplicacions mòbils corporatives, una d’elles amb Realitat Augmentada. La nostra idea és avançar-nos al futur i posar les noves tecnologies a l’abast de tothom. Si vols saber com et pot ajudar la Realitat Augmentada en el teu negoci per aconseguir més visites, més vendes i més èxit, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

L’Hotel Sant Pere del Bosc més a prop dels seus clients gràcies a la seva pròpia App

Comunicar millor amb els teus clients és clau per poder oferir un servei a mida, proper, i de forma immediata. Per a això, l’Hotel & Spa Sant Pere del Bosc, un hotel de cinc estrelles a la Costa Brava, segueix creixent de la mà d’Einnova per millorar la seva forma de relacionar-se amb els seus clients. Després d’adaptar la seva web als dispositius mòbils i oferir l’opció de pre reserva, ha decidit tenir la seva pròpia APP per estar més a prop dels seus clients.

Foto App Sant Pere del Bosc 1

Aquesta poderosa eina de comunicació i màrqueting, permet al luxós hotel multitud de funcions, i tot a l’abast d’un toc de dit. I és que aquesta aplicació instal·lada al mòbil o tablet del client, ja sigui per a la plataforma d’Android o Iphone, obre un ampli ventall d’opcions:

 • Botó de trucada directa per posar-te en contacte al moment amb la recepció de l’hotel.
 • Botó de direcció per poder arribar de forma fàcil i guiada a través del GPS, aprofitant la tecnologia de geolocalització.
 • Una altra millora en la comunicació és la possibilitat d’enviar una nota de veu, que a l’hotel li arribarà en forma de fitxer d’àudio adjunt a un correu electrònic. Només amb donar-li a un botó i gravar el missatge des del mòbil.
 • Una altra funció molt senzilla, i molt pràctica, és poder enviar una foto a través del correu electrònic associat a la App. Això ens permet dues opcions. Una seria posar en marxa un concurs de la millor foto de relax a l’hotel, fomentant la participació dels clients. I per altra banda, les fotos també poden servir com a testimoni crític, o sigui per avisar a recepció d’una cosa que no ens agrada per poder solucionar aquest problema en el moment. Això suposa un avanç en la comunicació amb els clients, guanyant en immediatesa i senzillesa.
 • Pel que fa a la fidelització i captació de clients, s’han utilitzat els codis QR per llançar diverses promocions (Gift for clients), com rebre un mojito gratis, aconseguir un descompte 2X1 en massatge en parella, o degustar un suggeriment del xef al teu sopar al restaurant Indià.
 • També inclou un accés directe a un escàner de codi QR per desbloquejar continguts addicionals.
 • No hi podia faltar una galeria de fotos, en la qual els clients poden apreciar el luxe de les habitacions de l’hotel i les seves excel·lents instal·lacions.
 • En el botó Reservation, es pot accedir directament a l’apartat de reserves, des del qual poder comprovar preus i disponibilitat.
 • També es disposa d’un espai perquè els clients de l’hotel puguin deixar els seus comentaris, un tauler virtual per motivar la comunicació entre clients i empresa.
 • I per a aquesta funció de compartir comentaris i fotos de les estades dels clients, el millor és la secció de Social Media. A través d’aquest botó, l’usuari pot accedir a totes les xarxes socials de l’hotel: Facebook, Twitter, TripAdvisor, Vinivi, Instagram, Google+, FourSquare, Vimeo … una oferta de comunicació virtual insuperable.

ipad_blanc_st_pere

Gràcies a Einnova, qualsevol pot tenir la seva pròpia App personalitzada, perquè es puguin beneficiar tant els usuaris, amb descomptes i una millor comunicació, com la pròpia empresa, amb una nova eina de màrqueting. Amb una App guanyem tots, tal i com comentem en una de les nostres col·laboracions setmanals al programa Connectats, de Ser Catalunya.

A aquest podcast pots escoltar el programa complet. Pots escoltar el moment en què parlem de l’App de l’Hotel Sant Pere del Bosc des de 20:45 seg. fins a 29:30 seg.

Amb Einnova, tu aconseguiràs les millors solucions online per al teu negoci. Vols aconseguir més visites, més vendes i més èxit? A Einnova t’escoltem i t’aconsellem perquè el teu projecte online sigui un èxit. Treballem per obtenir el màxim partit amb les eines online aplicades al teu negoci. I si tu innoves amb Einnova?

Descubre los beneficios de las aplicaciones móviles

Antoni Biada, CEO de Einnova, ha estado en el programa «Connectats» de la cadena SER. En esta ocasión, para hablar acerca de los beneficios de las aplicaciones móviles, su desarrollo y su importancia en el mercado actual. Es importante tener en cuenta que las empresas pueden beneficiarse de su auge. No te pierdas esta entrevista y comparte tus impresiones con nosotros.

 

La Realitat Augmentada arriba a Einnova

A Einnova fem gala del nostre nom i seguim innovant. Presentem en primícia la nova App de Realitat Augmentada d’Einnova, com a eina per facilitar la comunicació amb els nostres clients. La nostra aposta per les aplicacions per a mòbils arriba encapçalada per la Realitat Augmentada, i suposa un pas més en el món de la tecnologia. En aquest article podeu veure exemples de les seves aplicacions pràctiques al màrqueting.

einnova_ar_app_1024_2_p

El funcionament és molt senzill, pots descarregar l’App totalment gratis, ja sigui per cerca al store o a través d’un codi QR. Un cop instal·lada l’APP, l’únic que has de fer és obrir-la i enfocar teu mòbil o tablet sobre una imatge perquè la detecti. En aquest cas la imatge és el logotip d’Einnova, però es pot predeterminar qualsevol imatge perquè l’APP comenci a mostrar la informació solapada amb els botons interactius al dispositiu. Quant s’obre l’APP podem treballar sobre l’entorn, apareixent icones virtuals a la pantalla del dispositiu que ens aniran guiant cap a una nova experiència.

logo-tu_mejoraras_300_punts

Les opcions d’aquesta aplicació són immenses, ja que és molt personalitzable i funciona per mòduls actualitzables. Així, l’APP es pot construir al gust i es poden afegir icones en funció de les diferents necessitats. En la nostra APP d‘Einnova AR, podem trobar les següents icones:

 • enviar Tweets directament des del teu compte d’usuari.
 • comentar a Facebook directament des del teu compte d’usuari.
 • botó de trucada directa al numero de telèfon d’Einnova.
 • afegir esdeveniment al calendari per concertar una cita.
 • accés a la web mòbil d’Einnova.
 • enviar correu electrònic a Einnova.
 • dos botons de play i stop per tenir un control del vídeo. En aquest cas el vídeo té un fons transparent pel que és més sorprenent.

Aquesta APP de Realitat Augmentada ens porta el més punter de la tecnologia per a dispositius mòbils, oferint l’opció de treballar de manera virtual sobre un entorn real. Les opcions que obre aquesta innovadora App són moltes, ja que es tracta d’una potent eina de comunicació i fidelització amb els clients consolidats així com amb els clients potencials.

Alguns dels objectius que tenim des d’Einnova amb la nova App de realitat augmentada és comunicar per un altre canal addicional promocions o llançaments de nous serveis, enllaçar-les amb les nostres pàgines a xarxes socials (fent que a la vegada siguin virals) i més endavant tenim previst realitzar campanyes de màrqueting geolocalitzat per aquest canal.

Aquesta App de realitat augmentada es suma a l’aplicació d’Einnova Clients, que ens permet un doble i nou canal per comunicar-nos amb vosaltres, de manera pràctica, eficaç i ràpida.

einnova_clientes

Einnova AR actualment està disponible per a la plataforma Android i en breu per IOS (Iphone i Ipad). La pots descarregar a través del teu store. I si estàs interessat en tenir la teva pròpia aplicació de realitat augmentada, informa’t aquí.

Einnova Clients: un APP per estar més a prop teu

Tu ets el més important per Einnova. Som conscients de la importància de tenir-nos a prop en tot moment, per estar accessibles sempre que ens necessitin. És per això que llancem Einnova Clients, un APP revolucionària per al teu mòbil o tablet, amb què ens comunicarem de manera immediata. Aquesta nova i potent eina suposa un pas endavant en la relació amb els nostres clients, ja que tindran al seu abast una via ràpida i eficaç per resoldre els teus dubtes, rebre informació d’interès, i posar-te en contacte amb nosaltres al moment per un canal més, molt fàcil d’utilitzar.

App Einnova

Un cop instal·lada l’Aplicació Einnova Clients al dispositiu tindràs accés a les següents opcions:

Truca’ns: Botó directe de trucada a les nostres oficines.
Comercial: Botó per deixar un missatge de veu per resoldre els teus dubtes comercials. Així, sense ni tan sols haver de teclejar un text, d’una forma ràpida i pràctica ens podràs comunicar les teves inquietuds.
Tècnic: Botó per deixar un missatge de veu per resoldre els teus dubtes tècnics. També en aquest cas contactes amb nosaltres i ens transmets les teves preguntes sense haver d’escriure, simplement gravant la teva veu nosaltres les rebem i les gestionem.
Captura: Envia’ns una foto, perquè una imatge val més que mil paraules. Amb aquesta funcionalitat et simplifiquem que ens enviïs qualsevol foto, una imatge des del teu dispositiu mòbil, que faciliti la comunicació entre nosaltres.
Newsletter: Subscriu-te al llistat de mailing i rebràs informació sobre les nostres novetats i promocions especials.
Xarxes Socials: Connecta’t al moment amb el nostre Twitter i Facebook. Promovem que participis i deixis els teus «m’agrada» o comentaris a les xarxes socials.
Vídeos: Accés directe al nostre canal a YouTube, on podràs veure tots els vídeos d’entrevistes i presentacions d’Einnova.
Anar: Perquè no et perdis pel camí si véns a les nostres oficines, botó directe a Google Earth i Google Maps. Et guiem fins Einnova.
Lector QR: Sistema de lector de codi QR integrada a la pròpia APP. Integrem aquesta funcionalitat per evitar tenir una App només per llegir els QR.
Web: Accés directe a la nostra pàgina web. Podràs consultar qualsevol apartat de la nostra web des del teu mòbil amb total facilitat.
Blog: Per mantenir-se al dia de les novetats d’Einnova i del sector, podràs llegir els nostres articles.
Els teus informes: Aquesta és una de les novetats més potents que inclou la nostra APP Einnova Clients, ja que amb un simple botó tindràs accés al Panell d’informes SEO de la teva web. Si tens contractat el teu posicionament web amb Einnova, ara des del teu mòbil podràs veure un informe de Google Analytics, però personalitzat en exclusiva per a tu, per Einnova, de totes les visites als últims set dies classificades per tipus de trànsit d’entrada.

Però millor que explicar-ho és comprovar-ho per tu mateix, així que descarrega-te la ara, totalment gratis des del store del teu mòbil o tablet. Disponible per a les plataformes Android i IOS. Comença a sentir que estem més a prop teu, per ajudar-te i assessorar-te en tot moment.

einnova_clientes

Desenvolupament d’aplicació mòbil per a clíniques veterinàries

clinicaveterinaria-300x283

La Clínica Veterinària Carboneras, també s’ha apuntat a les noves tecnologies oferint als seus clients una App gratuïta a la qual poden trobar consells i cures per a la seva mascota. A més, poden contactar, compartir fotos, tenir un recordatori de visites … Aconsegueixen mantenir el contacte amb el seu client des del seu smartphone.

Tens una clínica veterinària?

El 88% de les empreses espanyoles d’Apps han crescut a l’any 2012.

Ha arribat el moment de fer un pas endavant en la relació amb els teus clients. Tenir una pàgina web ja no és suficient, si vols comunicar-te directament amb ells aprofita les noves tecnologies aplicades al mòbil.

Aplicació de mòbil per a clíniques veterinàries

La teva clínica veterinària podrà:

 • Enviar una nota de veu als teus clients.
 • Envia un vídeo als teus clients.
 • Utilitzar sistemes de fidelització útils i moderns:
  • Targetes virtuals de fidelització. Com les cartilles de cupons però directament al vostre App. Per exemple, si el teu client porta la seva mascota a vacunar cinc vegades, la sisena li surt gratis.
  • Cupons GPS. Envia als teus usuaris ofertes geolocalitzades (en un radi d’acció delimitat) al moment. Per exemple, el client pot rebre una oferta de revisió gratis per un temps delimitat.
  • Cupons QR. Mitjançant un escàner de codi QR integrat en la pròpia App, els teus clients podran accedir a la informació que t’interessa. Per exemple, podeu utilitzar un codi QR etiquetat a un dels teus productes, com pinso per mascota, perquè els teus clients tornin a comprar aquest producte quan l’acabin.
 • Enviar als teus usuaris missatges push il·limitats (finestres emergents al mòbil).
 • Enllaçar als teus usuaris amb les teves xarxes socials (Facebook, Twitter …) a través de la App.
 • Avisa als teus usuaris sobre algun esdeveniment especial, com la campanya de desparasitació a la primavera.
 • Avaluar els resultats de les teves campanyes de màrqueting al moment.
 • Crear una botiga mòbil de forma ràpida i senzilla.
 • Guiar als teus clients per GPS fins a la teva clínica veterinària. No deixis que es perdin pel camí.
 • Actualitzar les teves Apps en temps real gràcies a un senzill gestor de continguts.
 • Augmentar teu Mailing List des de la App.
 • Enviar recordatoris de les cites concertades.
 • Enviar un informe mèdic o resultats d’una prova o anàlisi.

Els clients de la teva clínica veterinària podran:

 • Beneficiar-se d’ofertes, sistemes de cupons, i descomptes.
 • Veure i comprar els productes amb un clic des del seu mòbil.
 • Compartir la teva App amb els seus contactes de forma viral.
 • Enviar comentaris, notes de veu, o vídeos. Tot feedback és molt aprofitable per conèixer els seus gustos i necessitats.
 • Rebre indicacions per GPS per arribar fins a la clínica veterinària.
 • Concertar cites amb el seu veterinari.
 • Rebre recordatoris de les cites concertades.
 • Rebre informe mèdic o resultats d’una prova o anàlisi.
 • Botó de trucada ràpida, es posaran en contacte amb tu a l’instant.
 • Rebre notificacions i missatges des de la teva clínica veterinària.
 • Enllaçar directament des de la teva App, a les teves xarxes socials (Facebook, Twitter …).

Desenvolupament d’aplicació mòbil per a clubs esportius i empreses d’espectacles

fcbwatch-300x283

El Barça va llançar una APP gratuïta que permet a tots els barcelonistes conèixer a través del mòbil els pròxims partits del FC Barcelona i els locals públics on veure’ls. L’aplicació, anomenada FCBWatch, assegura als seus usuaris no perdre’s cap dels partits del seu equip per no trobar un local al que poder veure-ho.

Tens un clubs esportiu o empresa d’espectacles?

El 37% dels nois entre 10 i 15 anys tenen telèfon intel·ligent.

Ha arribat el moment de fer un pas endavant en la relació amb els teus socis o clients. Tenir una pàgina web ja no és suficient, si vols comunicar-te directament amb ells aprofita les noves tecnologies aplicades al mòbil.

Aplicació de mòbil per a clubs esportiu o empresa d’espectacles

El teu club esportiu o empresa d’espectacles podrà:

 • Enviar una nota de veu als teus socis o clients.
 • Envia un vídeo als teus socis o clients.
 • Utilitzar sistemes de fidelització útils i moderns:
  • Targetes virtuals de fidelització. Com les cartilles de cupons però directament al vostre App. Per exemple, si el teu client compra tres entrades per al teu espectacle o esdeveniment esportiu, la quarta vegada li surt gratis.
  • Cupons GPS. Envia als teus usuaris ofertes geolocalitzades (en un radi d’acció delimitat) al moment. Per exemple, el client pot rebre una oferta per un temps limitat de 2X1 en entrades per al teu espectacle o esdeveniment esportiu.
  • Cupons QR. Mitjançant un escàner de codi QR integrat en la pròpia App, els teus clients podran accedir a la informació que t’interessa. Per exemple, podeu utilitzar un codi QR etiquetat a un dels teus cartells publicitaris perquè els teus clients puguin accedir a una promoció.
 • Enviar als teus usuaris missatges push il·limitats (finestres emergents al mòbil).
 • Enllaçar als teus usuaris amb les teves xarxes socials (Facebook, Twitter …) a través de la App.
 • Avisa als teus usuaris sobre algun esdeveniment especial, com l’última sessió d’un espectacle, o per a un partit definitiu per al teu equip.
 • Avaluar els resultats de les teves campanyes de màrqueting al moment.
 • Crear una botiga mòbil de forma ràpida i senzilla. Vendre entrades directament des de la App.
 • Guiar als teus usuaris per GPS fins al teu club esportiu o empresa d’espectacles. No deixis que es perdin pel camí.
 • Actualitzar les teves Apps en temps real gràcies a un senzill gestor de continguts.
 • Augmentar teu Mailing List des de la App.

Els socis del teu club esportiu o empresa d’espectacles podran:

 • Beneficiar-se d’ofertes, sistemes de cupons, i descomptes.
 • Veure i comprar els productes, com entrades o marxandatge, amb un clic des del seu mòbil.
 • Compartir la teva App amb els seus contactes de forma viral.
 • Enviar comentaris, notes de veu, o vídeos. Tot feedback és molt aprofitable per conèixer els seus gustos i necessitats.
 • Rebre indicacions per GPS per arribar fins al teu club esportiu o empresa d’espectacles.
 • Fer reserves d’entrades.
 • Botó de trucada ràpida, es posaran en contacte amb tu a l’instant.
 • Rebre notificacions i missatges des del teu club esportiu o empresa d’espectacles..
 • Enllaçar directament des de la teva App, a les teves xarxes socials (Facebook, Twitter …).

Desenvolupament d’aplicació mòbil per a ONG’s

intermonoxfam-300x283

Per conscienciar la societat sobre temes d’importància, Intermón Oxfam, va idear una iniciativa al Dia de l’Esperança. Durant un esdeveniment al centre de Barcelona convidava als visitants, via Bluetooth, a descarregar-se una aplicació per a mòbil a la qual incloïa informació de l’ONG, una animació especial per a l’esdeveniment, i fins i tot un joc. Durant les dues setmanes es van registrar més de 6.000 descàrregues.

Tens una ONG?

El perfil de l’usuari mitjà fa servir les seves aplicacions més d’una vegada al dia.

Ha arribat el moment de fer un pas endavant en la relació amb els teus socis. Tenir una pàgina web ja no és suficient, si vols comunicar-te directament amb ells aprofita les noves tecnologies aplicades al mòbil.

Aplicació de mòbil per a ONG’s

La teva ONG podrà:

 • Enviar una nota de veu als teus socis.
 • Envia un vídeo als teus socis.
 • Utilitzar sistemes de fidelització útils i moderns:
  • Targetes virtuals de fidelització. Com les cartilles de cupons però directament al vostre App. Per exemple, si el teu soci fa cinc donacions, la sisena vegada la fa l’ONG.
  • Cupons GPS. Envia als teus usuaris ofertes geolocalitzades (en un radi d’acció delimitat) al moment. Per exemple, el teu soci pot rebre un avís d’una acció benèfica que s’està produint en aquest moment a prop d’ell.
  • Cupons QR. Mitjançant un escàner de codi QR integrat en la pròpia App, els teus clients podran accedir a la informació que t’interessa. Per exemple, podeu utilitzar un codi QR etiquetat a un dels teus fullets perquè els teus socis vegin un vídeo de la vostra feina a una acció concreta.
 • Enviar als teus usuaris missatges push il·limitats (finestres emergents al mòbil).
 • Enllaçar als teus usuaris amb les teves xarxes socials (Facebook, Twitter …) a través de la App.
 • Avisa als teus usuaris sobre algun esdeveniment especial, com una campanya de recollida d’aliments per Nadal.
 • Avaluar els resultats de les teves campanyes de màrqueting al moment.
 • Guiar als teus socis per GPS fins l’ONG. No deixis que es perdin pel camí.
 • Actualitzar les teves Apps en temps real gràcies a un senzill gestor de continguts.
 • Augmentar teu Mailing List des de la App.

Els socis de la teva ONG podran:

 • Beneficiar-se d’ofertes, sistemes de cupons, i descomptes.
 • Compartir la teva App amb els seus contactes de forma viral.
 • Enviar comentaris, notes de veu, o vídeos. Tot feedback és molt aprofitable per conèixer els seus gustos i necessitats.
 • Rebre indicacions per GPS per arribar fins a l’ONG.
 • Fer reserves de cites, reunions, visites…
 • Botó de trucada ràpida, es posaran en contacte amb tu a l’instant.
 • Rebre notificacions i missatges des de la teva ONG.
 • Enllaçar directament des de la teva App, a les teves xarxes socials (Facebook, Twitter …).

Desenvolupament d’aplicació mòbil per a centres mèdics

santjoandedeu-300x283

El Sant Joan de Déu, hospital barceloní, ja està utilitzant una App específica amb els seus pacients diabètics més experts en mòbils i internet, els adolescents. Gràcies a aquesta aplicació es poden fer seguiments per a diabètics que controlen els seus nivells de sucre als diferents moments del dia i faciliten algunes pautes de menjar i activitat, i fins i tot poden connectar amb el metge via internet per consultar problemes que no requereixin una atenció immediata.

Tens un centre mèdic?

Com a mitjana, cada usuari té 65 App s instal·lades al telèfon intel·ligent.

Ha arribat el moment de fer un pas endavant en la relació amb els teus clients. Tenir una pàgina web ja no és suficient, si vols comunicar-te directament amb ells aprofita les noves tecnologies aplicades al mòbil.

Aplicació de mòbil per a centres mèdics

El teu centre mèdic podrà:

 • Enviar una nota de veu als teus clients.
 • Envia un vídeo als teus clients.
 • Utilitzar sistemes de fidelització útils i moderns:
  • Targetes virtuals de fidelització. Com les cartilles de cupons però directament al vostre App. Per exemple, si el teu client es fa cinc higienes bucals, la sisena vegada li surt gratis.
  • Cupons GPS. Envia als teus usuaris ofertes geolocalitzades (en un radi d’acció delimitat) al moment. Per exemple, el client pot rebre una oferta per un temps limitat d’un servei determinat, com una revisió ocular en una òptica.
  • Cupons QR. Mitjançant un escàner de codi QR integrat en la pròpia App, els teus clients podran accedir a la informació que t’interessa. Per exemple, podeu utilitzar un codi QR etiquetatge en un dels teus fullets perquè els teus clients puguin veure un vídeo de les teves instal·lacions.
 • Enviar als teus usuaris missatges push il·limitats (finestres emergents al mòbil).
 • Enllaçar als teus usuaris amb les teves xarxes socials (Facebook, Twitter …) a través de la App.
 • Avisa als teus usuaris sobre algun esdeveniment especial, com l’inici de la campanya de vacunació.
 • Avaluar els resultats de les teves campanyes de màrqueting al moment.
 • Guiar als teus clients per GPS fins al centre mèdic. No deixis que es perdin pel camí.
 • Actualitzar les teves Apps en temps real gràcies a un senzill gestor de continguts.
 • Augmentar teu Mailing List des de la App.
 • Enviar recordatoris de les cites concertades.
 • Enviar un informe mèdic o resultats d’una prova o anàlisi.

Els clients del teu centre mèdic podran:

 • Beneficiar-se d’ofertes, sistemes de cupons, i descomptes.
 • Veure i comprar els productes amb un clic des del seu mòbil.
 • Compartir la teva App amb els seus contactes de forma viral.
 • Enviar comentaris, notes de veu, o vídeos. Tot feedback és molt aprofitable per conèixer els seus gustos i necessitats.
 • Rebre indicacions per GPS per arribar fins al centre mèdic.
 • Concertar cites mèdiques.
 • Rebre recordatoris de les cites concertades.
 • Rebre informe mèdic o resultats d’una prova o anàlisi.
 • Botó de trucada ràpida, es posaran en contacte amb tu a l’instant.
 • Rebre notificacions i missatges des del teu centre mèdic.
 • Enllaçar directament des de la teva App, a les teves xarxes socials (Facebook, Twitter …).