Einnova Clients: un APP per estar més a prop teu

Tu ets el més important per Einnova. Som conscients de la importància de tenir-nos a prop en tot moment, per estar accessibles sempre que ens necessitin. És per això que llancem Einnova Clients, un APP revolucionària per al teu mòbil o tablet, amb què ens comunicarem de manera immediata. Aquesta nova i potent eina suposa un pas endavant en la relació amb els nostres clients, ja que tindran al seu abast una via ràpida i eficaç per resoldre els teus dubtes, rebre informació d’interès, i posar-te en contacte amb nosaltres al moment per un canal més, molt fàcil d’utilitzar.

App Einnova

Un cop instal·lada l’Aplicació Einnova Clients al dispositiu tindràs accés a les següents opcions:

Truca’ns: Botó directe de trucada a les nostres oficines.
Comercial: Botó per deixar un missatge de veu per resoldre els teus dubtes comercials. Així, sense ni tan sols haver de teclejar un text, d’una forma ràpida i pràctica ens podràs comunicar les teves inquietuds.
Tècnic: Botó per deixar un missatge de veu per resoldre els teus dubtes tècnics. També en aquest cas contactes amb nosaltres i ens transmets les teves preguntes sense haver d’escriure, simplement gravant la teva veu nosaltres les rebem i les gestionem.
Captura: Envia’ns una foto, perquè una imatge val més que mil paraules. Amb aquesta funcionalitat et simplifiquem que ens enviïs qualsevol foto, una imatge des del teu dispositiu mòbil, que faciliti la comunicació entre nosaltres.
Newsletter: Subscriu-te al llistat de mailing i rebràs informació sobre les nostres novetats i promocions especials.
Xarxes Socials: Connecta’t al moment amb el nostre Twitter i Facebook. Promovem que participis i deixis els teus «m’agrada» o comentaris a les xarxes socials.
Vídeos: Accés directe al nostre canal a YouTube, on podràs veure tots els vídeos d’entrevistes i presentacions d’Einnova.
Anar: Perquè no et perdis pel camí si véns a les nostres oficines, botó directe a Google Earth i Google Maps. Et guiem fins Einnova.
Lector QR: Sistema de lector de codi QR integrada a la pròpia APP. Integrem aquesta funcionalitat per evitar tenir una App només per llegir els QR.
Web: Accés directe a la nostra pàgina web. Podràs consultar qualsevol apartat de la nostra web des del teu mòbil amb total facilitat.
Blog: Per mantenir-se al dia de les novetats d’Einnova i del sector, podràs llegir els nostres articles.
Els teus informes: Aquesta és una de les novetats més potents que inclou la nostra APP Einnova Clients, ja que amb un simple botó tindràs accés al Panell d’informes SEO de la teva web. Si tens contractat el teu posicionament web amb Einnova, ara des del teu mòbil podràs veure un informe de Google Analytics, però personalitzat en exclusiva per a tu, per Einnova, de totes les visites als últims set dies classificades per tipus de trànsit d’entrada.

Però millor que explicar-ho és comprovar-ho per tu mateix, així que descarrega-te la ara, totalment gratis des del store del teu mòbil o tablet. Disponible per a les plataformes Android i IOS. Comença a sentir que estem més a prop teu, per ajudar-te i assessorar-te en tot moment.

einnova_clientes