Fica’t als teus clients a la butxaca amb l’APP modular d’Einnova

Ha arribat el moment de fer un pas endavant en la relació amb els teus clients. Tenir una pàgina web ja no és suficient, si vols comunicar-te directament amb ells aprofita les noves tecnologies aplicades al mòbil. Espanya és el país amb més dispositius mòbils d’Europa, de fet hi ha més telèfons mòbils que habitants. Una dada que demostra la potencialitat d’una via de comerç per explotar. A aquest link pots veure algunes dades interessants sobre les aplicacions a Espanya.

info

Les aplicacions mòbils (App’s) ens ofereixen una nova forma de comunicar-nos amb els nostres clients. El terme App és l’abreviatura de la paraula anglesa Application, i defineix una aplicació de programari que s’instal·la a dispositius mòbils o tablets per ajudar l’usuari en una tasca concreta, ja sigui de caràcter professional o d’oci i entreteniment. Una App serveix per oferir als teus clients una sèrie de serveis integrats de manera fàcil amb la resta d’elements de la nostra estratègia de màrqueting online, permetent interconnectar tots els canals.

Quins beneficis t’ofereix la teva APP?

El nivell de fidelització que pots aconseguir amb aquestes tècniques és altíssim, ja que el contacte entre empresa i usuari és directe, sense intermediaris i amb un cost molt baix. En el moment en què el client instal·la la teva App al seu mòbil, la teva empresa estarà al seu dia a dia. Hauràs entrat en un dispositiu que utilitza diàriament i del qual estaràs present constantment. El vincle que pots generar converteix a aquest usuari en un client fidel.

A Einnova tenim experiència en aplicacions mòbils, com demostren aquests dos casos reals de clients:

 1. SabenAquelQueDiu es va adaptar al mòbil per estar més a prop dels seus espectadors
 2. Fruiting va adaptar la seva botiga en línia per a la venda des del mòbil i increment 266% les vendes des del mòbil.

Aquestes són alguns dels avantatges de tenir la teva pròpia APP:

 • Tingues al teu abast l’eina de màrqueting més innovadora.
 • Controla les teves pròpies campanyes de màrqueting al moment.
 • Posiciona el teu negoci a les App Store.
 • Millora la teva imatge de marca.
 • Treu-li tot el partit possible a les teves xarxes socials (Facebook, Twitter, etc …)
 • Fidelitza als teus clients.
 • Et distingiràs de la competència.
 • Personalitza la teva App per les plataformes Android i IOS.

La nostra innovadora proposta: APP modular d’Einnova

La innovadora plataforma que t’oferim des d’Einnova per tenir la teva App funciona de forma modular, és a dir que podràs construir la teva App al teu gust, totalment personalitzada. El funcionament és similar al d’un puzle fàcil, pots anar afegint peces i assignar funcions. A més, la plataforma s’actualitza perquè a mesura que vagin apareixent noves funcions, tu puguis anar tenint accés. La teva aplicació no es quedarà obsoleta mai, ja que constantment s’aniran afegint nous serveis.

El procés per contractar la teva App Modular és molt senzill: et poses en contacte amb nosaltres i t’atendrem durant tot el procés, una vegada encarregada la teva App, fixes les característiques inicials que vols per a la teva App. Nosaltres et construïm la teva aplicació mòbil personalitzada i en un període màxim d’un mes la tindràs activa. El següent pas és que et facilitarem l’accés a la plataforma on podràs personalitzar al teu gust i en funció de les necessitats que et vagin sorgint.

Un cop dins de la plataforma podràs seguir 5 fàcils passos per fer els teus propis canvis a la teva App:

 1. Funcionalitat: Configura els mòduls de la teva App afegint icones i assignant funcions.
 2. Contingut: Edita el contingut de la teva aplicació mòbil al teu gust de forma ràpida i senzilla.
 3. Aparença: Personalitza el disseny final de la teva App. Hi ha multitud de botons, distribucions, colors …
 4. Vista: Vista prèvia de la teva App. Comprova el seu aspecte final.
 5. Publicar: Sol·licita publicar la teva aplicació mòbil i visualitza els canvis fets.

app modular

Com veus tot el procés és molt senzill i tindràs el control absolut de la teva App en tot moment, però si necessites ajuda o assessorament, des d’Einnova estarem al teu costat per resoldre els teus dubtes.

Quines funcions pots tenir amb el teu APP modular d’Einnova?

A continuació et destaquem algunes de les funcions més importants que t’oferim des de la plataforma App Modular d’Einnova:

 • Sistema de lector de codi QR integrat a la teva App
 • Crear promocions amb codi QR: Sistema similar al de les cartilles de cupons però en versió mòbil. Ideal per fidelitzar als teus clients mitjançant el consum repetit.
 • Crear promocions amb introducció de codi PIN: Sistema de cupons de fidelitat però sense codi QR, validant la promoció directament mitjançant un codi manual.
 • Avís geolocalitzat d’ofertes: Podràs fer ofertes concretes per a un radi d’acció i temps determinat, fent que els teus clients vinguin fins a la teva empresa física.
 • Envia newsletters als teus clients: Ells podran triar des de la teva App el tipus de subscripcions que els interessa rebre.
 • Envia missatges push il·limitats i gratuïts als teus clients (finestres emergents al mòbil): Podràs programar l’enviament per a una hora determinada de forma massiva.
 • Enllaça als teus clients amb les teves Xarxes Socials (Facebook, Twitter …) a través de l’App: Aconseguiràs una comunicació directa amb els teus clients, i rellevància a la xarxa.
 • Els teus clients et podran enviar notes de veu: Un contestador automàtic molt útil per conèixer els suggeriments dels teus clients de la seva pròpia veu.
 • Els teus clients et podran enviar correus electrònics: Un sistema de comunicació ràpid i senzill.
 • Editor d’esdeveniments: Podràs generar dates d’esdeveniments sobre un calendari per informar als teus clients sobre les teves promocions i accions especials.
 • Els teus clients podran fer reserves de productes o de cites amb la teva empresa a través de l’App.
 • Generar una galeria de fotos: Una eina molt potent per a presentar els teus productes o serveis. A més podràs incloure informació enllaçada a la foto.
 • Crea la teva botiga online: Podràs vendre directament des de l’App i t’ofereix l’opció d’importar dades de la teva plataforma de botiga online, com Magento.
 • Disposaràs d’un servei de analítica: Una eina essencial per conèixer el nombre de descàrregues de la teva App, fragmentat per tipus de dispositius i sabent en tot moment si la fan servir o no. Tingues el control sobre les estadístiques que genera la teva App, coneixent el seu abast real.
 • I moltes funcions més …

I si tu innoves amb Einnova? A què esperes per tenir la teva pròpia aplicació? Informa’t aquí.