L’Hotel Sant Pere del Bosc més a prop dels seus clients gràcies a la seva pròpia App

Comunicar millor amb els teus clients és clau per poder oferir un servei a mida, proper, i de forma immediata. Per a això, l’Hotel & Spa Sant Pere del Bosc, un hotel de cinc estrelles a la Costa Brava, segueix creixent de la mà d’Einnova per millorar la seva forma de relacionar-se amb els seus clients. Després d’adaptar la seva web als dispositius mòbils i oferir l’opció de pre reserva, ha decidit tenir la seva pròpia APP per estar més a prop dels seus clients.

Foto App Sant Pere del Bosc 1

Aquesta poderosa eina de comunicació i màrqueting, permet al luxós hotel multitud de funcions, i tot a l’abast d’un toc de dit. I és que aquesta aplicació instal·lada al mòbil o tablet del client, ja sigui per a la plataforma d’Android o Iphone, obre un ampli ventall d’opcions:

  • Botó de trucada directa per posar-te en contacte al moment amb la recepció de l’hotel.
  • Botó de direcció per poder arribar de forma fàcil i guiada a través del GPS, aprofitant la tecnologia de geolocalització.
  • Una altra millora en la comunicació és la possibilitat d’enviar una nota de veu, que a l’hotel li arribarà en forma de fitxer d’àudio adjunt a un correu electrònic. Només amb donar-li a un botó i gravar el missatge des del mòbil.
  • Una altra funció molt senzilla, i molt pràctica, és poder enviar una foto a través del correu electrònic associat a la App. Això ens permet dues opcions. Una seria posar en marxa un concurs de la millor foto de relax a l’hotel, fomentant la participació dels clients. I per altra banda, les fotos també poden servir com a testimoni crític, o sigui per avisar a recepció d’una cosa que no ens agrada per poder solucionar aquest problema en el moment. Això suposa un avanç en la comunicació amb els clients, guanyant en immediatesa i senzillesa.
  • Pel que fa a la fidelització i captació de clients, s’han utilitzat els codis QR per llançar diverses promocions (Gift for clients), com rebre un mojito gratis, aconseguir un descompte 2X1 en massatge en parella, o degustar un suggeriment del xef al teu sopar al restaurant Indià.
  • També inclou un accés directe a un escàner de codi QR per desbloquejar continguts addicionals.
  • No hi podia faltar una galeria de fotos, en la qual els clients poden apreciar el luxe de les habitacions de l’hotel i les seves excel·lents instal·lacions.
  • En el botó Reservation, es pot accedir directament a l’apartat de reserves, des del qual poder comprovar preus i disponibilitat.
  • També es disposa d’un espai perquè els clients de l’hotel puguin deixar els seus comentaris, un tauler virtual per motivar la comunicació entre clients i empresa.
  • I per a aquesta funció de compartir comentaris i fotos de les estades dels clients, el millor és la secció de Social Media. A través d’aquest botó, l’usuari pot accedir a totes les xarxes socials de l’hotel: Facebook, Twitter, TripAdvisor, Vinivi, Instagram, Google+, FourSquare, Vimeo … una oferta de comunicació virtual insuperable.

ipad_blanc_st_pere

Gràcies a Einnova, qualsevol pot tenir la seva pròpia App personalitzada, perquè es puguin beneficiar tant els usuaris, amb descomptes i una millor comunicació, com la pròpia empresa, amb una nova eina de màrqueting. Amb una App guanyem tots, tal i com comentem en una de les nostres col·laboracions setmanals al programa Connectats, de Ser Catalunya.

A aquest podcast pots escoltar el programa complet. Pots escoltar el moment en què parlem de l’App de l’Hotel Sant Pere del Bosc des de 20:45 seg. fins a 29:30 seg.

Amb Einnova, tu aconseguiràs les millors solucions online per al teu negoci. Vols aconseguir més visites, més vendes i més èxit? A Einnova t’escoltem i t’aconsellem perquè el teu projecte online sigui un èxit. Treballem per obtenir el màxim partit amb les eines online aplicades al teu negoci. I si tu innoves amb Einnova?