Einnova aposta per la Realitat Augmentada al Mobile World Centre

A Einnova sempre hem volgut que els nostres clients vagin un pas per davant de la competència, i és per això que apostem per les noves tecnologies i les seves aplicacions, perquè puguin comunicar millor i vendre més. Einnova ha estat convidat com a expert en màrqueting i realitat augmentada en l’esdeveniment de Augmented Reality Barcelona promogut al Barcelona Meetup. Amb aquest objectiu, i amb el ple convenciment de la seva potencialitat, desde Einnova apostem per la Realitat Augmentada. I com que la unió fa la força, ens hem sumat com a Partners a la iniciativa visionària que proposa Augmented Reality Barcelona, ​​una organització creada per donar a conèixer, incentivar i promoure l’ús d’aquesta tecnologia en tots els àmbits de la societat.

ARBCN-04

Aquest grup, obert a tot aquell que vulgui aportar en aquesta nova tendència, organitza sessions periòdicament. L’última es va celebrar al Mobile World Centre de Barcelona, amb el suport de la Fundación Telefónica, i va comptar amb una ponència d’Antoni Biada, CEO i fundador d’Einnova. Hi expliquem la nostra dilatada experiència al sector i les oportunitats que ofereix la tecnologia AR al món del màrqueting. A més, també van intervenir representants d’empreses líders en Realitat Augmentada com són Layar i Blippar, mentre que Catchoom i Pangea Reality van presentar les seves interessants propostes.

MWCentre_hor_bnP

La Realitat Augmentada és un d’aquests casos, en què ha passat de ser un mer divertiment o curiositat tecnològica, a ser un eina de màrqueting molt poderosa. En el passat hi va haver gent que fins i tot creia que innovacions com el telèfon, la ràdio, o l’ordinador no tindrien sortida comercial. Heus aquí algunes cites curioses per il·lustrar aquests tres casos de «falses prediccions»:

  • «Aquest ‘telèfon’ té massa defectes com per ser considerat un mitjà de comunicació seriós. El dispositiu no té cap valor inherent per a nosaltres «. – Memoràndum intern de la Western Union, 1876.
  • «La caixa de música sense cables no té un valor comercial imaginable. Qui pagaria per enviar un missatge a ningú en particular? «- Un soci de David Sarnoff responent a una petició per invertir a la ràdio a la dècada de 1920.
  • «Crec que hi ha un mercat mundial per potser … cinc ordinadors». – Thomas Watson, president d’IBM, 1943.

 Evente ARBCN 03 b

Salvant les distàncies, l’AR està cada vegada més a prop de convertir-se en el nou sistema per llançar campanyes de comunicació eficaces, o una innovadora forma de presentar els teus productes. A la Fira TotalMedia celebrada a Madrid a l’any 2011 vam realitzar demostracions de realitat augmentada sl seminari «Noves oportunitats i tendències del mòbil, realitat augmentada i màrqueting geolocalitzat», impartit per Antoni Biada. Podeu veure una vídeo-entrevista posterior amb diverses demostracions i exemples de la realitat augmentada als quals s’ha emprat aquesta tecnologia amb gran èxit al món del màrqueting.

Evente ARBCN 01 b

Desde Einnova ja us vam informar de les nostres aplicacions mòbils corporatives, una d’elles amb Realitat Augmentada. La nostra idea és avançar-nos al futur i posar les noves tecnologies a l’abast de tothom. Si vols saber com et pot ajudar la Realitat Augmentada en el teu negoci per aconseguir més visites, més vendes i més èxit, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.