Internet no pot ser l’únic mecanisme de comunicació

Quan l’únic mecanisme per fer gestions és per internet i apareixen problemes d’accessibilitat, d’usabilitat o de capacitat cal tenir en compte quines mesures de contingència s’apliquen.

Recentment Medi Ambient ha decidit no multar per mancances evidents alhora de treure els tiquets via web. La pàgina del Departament aquest divendres es va col·lapsar, coincidint amb l’obertura de temporada.

Es per això que Medi Ambient estudia que es puguin treure els tiquets de pesca amb el mòbil, a través del 012 o del caixer automàtic
De fet, s’ha decidit no multar ja que ara mateix, La Generalitat estudia fórmules per demanar tiquets de pesca a través del telèfon mòbil

Això es pot evitar

Els problemes de capacitat cal preveure’ls, es un requisit que cal tenir en compte i que cal asegurar fer proves de capacitat prèvies.

No només això, accessibilitat a Internet no es tan generalitzat com l’accés al mòbil. Cal mecanismes alternatius per tal de donar servei a tothom. L’enviament de SMS es un mètode utilitzat i alternatiu a l’accés web per persones amb dificultats d’us d’internet.

Què hem fet nosaltres?

A einnova hem habilitat comunicacions SMS entre usuaris i empreses, també hem fet proves de capacitat per habilitar campanyes puntuals facilitant la informació de quina es la capacitat màxima dels servidors dels clients.

1 comentario

Los comentarios están desactivados.