Remàrqueting a Google Academies de Google Adwords

Photo7-150x150No has pogut anar a l’últim Google Academies? Aquest és un esdeveniment trimestral on Google presenta les seves novetats en els seus productes de màrqueting en línia. Et recomanem estar atent a la web de Google Academies i unir-te a la comunitat de Google Adwords.

Photo6

Què és el remàrqueting?

«El remàrqueting és una funció que li permet arribar a les persones que van visitar anteriorment el seu lloc i mostrar anuncis rellevants quan visiten altres llocs de la Xarxa de Display de Google».

Quines són les estratègies més importants?

  • Adquisició: anunciar en què ja t’han visitat
  • Finalització de compra: anunciar en els que no han finalitzat la compra
  • Fidelització: anunciar en els que ja han comprat (cross-selling/up-selling)

Quina és la novetat més important en remàrqueting?
Ara podem tenir un únic codi de remàrqueting i amb un sol codi podem definir diferents llistes. Això es realitza mitjançant combinacions de regles. Amb aquestes regles d’URL podem definir els comportaments dels visitants que incloem en els llistats i excloure visitants d’una altra llista.

Respostes als dubtes sobre remàrqueting del públic

  • Com es controlen les vegades que visualitzen els anuncis? Es pot limitar un nombre màxim de vegades que es visualitza un anunci per usuari (configuració avançada).
  • Com tenir una llista dels que fa 15 dies que et van visitar? Amb la funcionalitat d’afegir i excloure llistes de remàrqueting es poden seleccionar tot tipus de visitants. Si tens una llista de tots els visitants i una llista dels visitants dels últims 15 dies pots incloure la de tots i excloure la dels últims 15 dies per aconseguir la llista dels que t’han visitat en més de 15 dies. Una opció interessant podria ser tenir una llista dels que han comprat aquest any i els que han visitat aquest any i aturar per a la campanya de l’any següent (encara que tindrem pèrdua de cookies o rastre de visitants).

Van repetir el tema d’exportació i internacionalització de l’anterior Google Academies.