Einnova impulsa l’expansió de Cyberall Group a més de 30 països

Cyberall Group és una empresa de distribució de components elèctrics situada a Sant Cugat del Vallès, que volia treure-li major partit a una web que no tenia cap suport de programari per a la gestió de clients i productes. A més, el nombre de visites a la web era escassa per a una empresa amb vocació internacional. Amb el suport i l’estratègia duta a terme per Einnova, aquesta firma fundada per l’enginyer elèctric Dangel Salazar, ha aconseguit distribuir material elèctric i industrial de les marques líders del sector a més de 30 països, ja ha multiplicat per 20 el nombre de visitants a la seva web.

Cyberall Group contactar amb nosaltres a través de Pimestic, un servei d’assessoria professional de la Generalitat de Catalunya que actualment ha passat a dir-se Idigital. Des de llavors se li ha fet un treball de SEO a la seva mida. Els seus visitants podíen arribar des de qualsevol racó del món, de manera que es va treballar, a part del castellà, en anglès. A més, se’ls va assessorar en campanyes de Google Adwords per assegurar uns resultats immediats.

Per solucionar la funcionalitat del seu web, es va passar d’una programació flash a una en html, perquè fos una web pensada per a cercadors: amb productes, preus, grups de clients, posicionament per marca … tot això mitjançant un sistema ERP, Microsoft Dynamics Navision, que s’encarrega de gestionar tots els recursos empresarials. Habitualment, els usuaris d’equips de distribució elèctrica, control industrial i automatització, han de dirigir-se a diversos fabricants per adquirir els productes que necessiten. A través del seu millorat portal web, Cyberall Group ha creat un punt únic on els clients poden trobar un ampli catàleg de referències dels equips de diferents fabricants.

Cyberall-Group-web

Actualment, el web de Cyberall Group registra un gran augment de visitants i una funcionalitat molt millorada. Els canvis en programació permeten que els seus productes estiguin indexats amb Google, el que li confereix un avantatge en les recerques dels seus clients potencials. Gràcies a aquestes millores, s’ha passat de 663 visites (des de novembre de 2011 a juny de 2012) amb una durada mitjana de 58 segons, a 14.408 visites (des del juny de 2012 fins gener de 2013) amb una durada mitjana d’1 minut i 47 segons. D’aquesta manera, s’ha multiplicat per 20 el nombre de visitants, que romanen el doble de temps.

En definitiva, s’han multiplicat les oportunitats de venda per a aquesta empresa en clara expansió. Ara, exporten el 80% de la seva facturació a països com Argentina, Bahrain, Brasil, Canadà, Xile, Xina, Colòmbia, Costa d’Ivori, França, Alemanya, Hong Kong, Índia, Austràlia, Emirats Àrabs, Filipines, Veneçuela, Vietnam, Zàmbia, Aràbia Saudita, Qatar, Kuwait, Mèxic, Nigèria, Sud-àfrica , Kenya, Estats Units, Regne Unit, etc. En aquest sentit, la Supplier va tancar l’exercici 2012 amb una facturació de 570.000 euros, una xifra que suposa un creixement del 25% respecte 2011. Per a 2013 s’estan desenvolupant diverses accions per arribar a una facturació que rondarà un milió d’euros.

Aquest gran treball no ha passat desapercebut per als mitjans de comunicació, que tant en premsa escrita, com en televisió, s’han fet ressò dels seus excel·lents resultats:

Després d’aquests èxits, des d’Einnova els assessorem en les seves estratègies de màrqueting, i som partícips d’un creixement espectacular. Invertir per créixer, créixer per guanyar.