Einnova Premiada per segon any consecutiu

Diuen que el difícil no és arribar, sino mantenir-se. Quan  l’any 2011 a Einnova vam aconseguir el Ecomm Awards 2011 com a millor empresa d’Analítica Web, a la fira de comerç electrònic Ecommretail a Barcelona; l’objectiu estava clar, seguir sent una empresa de referència al sector web. Així, el palmarés de premis es va veure augmentat a l’any següent, fruit de la bona tasca feta amb la web de la pastisseria Natcha, com a millor Campanya d’Analítica Web al DUO Awards 2012 del eShow de Madrid.

einnova_premi_p

Quan es treballa bé, els resultats arriben. Aquesta és una màxima que gairabé mai falla. I un clar exemple és el nostre. Som una empresa de Barcelona que es va iniciar al sector web l’any 1997, amb experiència i a la vegada amb un principi fonamental, la innovació. Les nostres activitats són la creació i disseny de pàgines web mitjançant el neuromarketing (anàlisi i aplicació de tècniques relacionades amb el comportament dels usuaris a Internet, per treure el màxim partit a les webs), la optimització de botigues online, les aplicacions mòbils, el posicionament web (SEO) per aparèixer als primers llocs dels cercadors, així com tot tipus d’accions innovadores per potenciar les vendes dels clients a travès d’Internet.

Aquest afany per seguir vigent, mantenir-se actualitzat i al dia de les noves tecnologies, per poder oferir el millor servei als nostres clients, està donant els seus fruits. Dos premis consecutius ens confirmen com una de les millors empreses del panorama actual de l’Analítica Web. Primer va ser l’any 2011 a la fira de comerç electrónic Ecommretail de Barcelona, on vam ser premiats amb l’ Ecomm Awards com a Millor empresa d’Analítica Web. A més, en aquesta mateixa edició, Einnova també va quedar finalista a la categoria de millor Creació i Disseny de Botigues Online. Un doble reconeixement a l’empresa per un any d’èxits i bones feines.

L’any 2012 va arribar la confirmació. Als DUO Awards de l’eShow de Madrid no els hi va passar desapercebut el nostre treball fet amb l’empresa Natcha, una pastisseria catalana amb ganes de crèixer al món virtual. Dit i fet. Einnova va utilitzar les tècniques de neuromarketing i li va donar un nou aspecte a la seva web. Els resultats per a Natcha van ser els següents:

  • Un 40% més de temps visitant la web per part dels usuaris.
  • Un 126% més de visitants que tornen a la web.
  • Un 200% més dels formularis de contacte rebuts.

Totes aquestes xifres van ser l’aval per a que rebéssim el premi a Millor Campanya d’Analítica Web. Quin serà el següent reconeixement? Aconseguirem fer el triplet de premis a l’any 2013? Us anirem informant