Einnova té dos consultors homologats del Pla Idigital

Des d’Einnova sempre hem volgut formar part del teixit tecnològic i empresarial d’aquest mercat en constant ebullició, pel que estem participant activament al Pla Idigital. Aquest organisme dependent de la Generalitat de Catalunya, anteriorment anomenat Pla Pimestic, consisteix en un servei d’orientació per a pimes amb la finalitat que siguin rendibles a Internet gràcies a la tasca dels orientadors.

Dues de les persones que formen part de l’equip de treball d’Einnova són consultors homologats del Pla Idigital. Antoni Biada, CEO i fundador d’Einnova, i Jordi Rosell, consultor de màrqueting online, i analista i desenvolupador web. Tots dos, experts en noves tecnologies, premiats, i amb àmplia experiència en el sector online, formen part del selecte grup d’assessors.

Antoni Biada i Jordi Rosell, d'Einnova, premiats al 2011 i 2012 amb els eAwards.

Antoni Biada i Jordi Rosell, d’Einnova, premiats al 2011 i 2012 amb els eAwards.

El servei d’orientació Idigital és un conjunt de serveis especialitzats que la Generalitat de Catalunya posa a l’abast de totes les pimes i micropimes catalanes. A través d’aquests serveis, una persona experta en orientació tecnològica i homologada analitzarà, de forma neutra i personalitzada, les necessitats de l’empresa i els oferirà un diagnòstic i una proposta de recomanacions per millorar la seva competitivitat empresarial a Internet. La tarifa per accedir a aquest servei és única, 400 €, un mòdic preu pel qual la teva empresa podrà tenir un pla d’acció a Internet.

A aquest servei pot accedir qualsevol pime amb vocació de créixer o solucionar els seus problemes en e-commerce. Ja han estat molts els que s’han beneficiat d’aquesta assessoria, i fins i tot alguns d’ells han confiat tant en el nostre diagnòstic que van decidir contractar-nos com el seu proveïdor. Així, la botiga online de productes per a nadons Ninsfactory va aconseguir un important augment de vendes, i l’empresa de distribució de components elèctrics Cyberall Group està en plena expansió internacional.

Aquests són només dos exemples reals d’empreses que s’han beneficiat dels consells dels nostres assessors. A què esperes per aprofitar-te d’aquest pla i tenir un rumb fix en el teu negoci online? Pots informar-te i sol·licitar-ho aquí.