Einnova a la Xarxa d’Experts Homologats per Barcelona Activa

barcelona_activa

Des d’Einnova som conscients de la importància que té per als emprenedors i empreses rebre un bon servei per poder créixer a Internet. I des dels organismes oficials valoren la nostra experiència i bona feina en el sector del màrqueting online, de manera que des de l’any 2009 formem part de la Xarxa d’Experts Homologats per Barcelona Activa. Aquest reconeixement per part de l’Ajuntament de Barcelona, se suma al de la Generalitat de Catalunya, ja que també participem activament amb el Pla Idigital, amb dos consultors homologats que ofereixen assessories per pimes.

Guía de expertos

Aquesta Xarxa d’Experts per a Empreses Innovadores de Barcelona Activa està formada per professionals d’acreditada experiència, especialment compromesos amb el desenvolupament de noves empreses a les que ofereixen serveis d’alt valor afegit, en els diferents processos i aspectes clau per a la seva consolidació i creixement. Per a això, s’ha creat una Guia per a les empreses, que siguin membres de Xarxa Activa, amb la qual puguin localitzar experts que cobreixin les seves necessitats i així beneficiar-se de descomptes.

Diseño y desarrollo

Einnova, seleccionada com experts en Disseny i desenvolupament d’eines de màrqueting, oferim un 10% de descompte als nostres serveis. Descobreix perquè els nostres clients tenen més visites, més vendes i més èxit.

experts_barcelonactiva_640

El nostre compromís amb la innovació ve de llarg, portem 15 anys ajudant a créixer a les empreses a través de les noves tecnologies a Internet. I si tu innoves amb Einnova? Informa’t aquí.