Natcha i Einnova, una combinació d’Éxit

A Einnova ens vam fer càrrec de la tasca de redissenyar la web de Natcha. Teníem davant nostre un gran objectiu, rellançar-la, treure-li el màxim rendiment a una web amb un gran potencial. El web original va ser creat per nosaltres l’any 2005, però el 2011 va arribar el moment de fer un redisseny, amb l’objectiu de donar-li una imatge atractiva i una estructura còmoda.

La imatge de Natcha a la xarxa havia de ser llaminera, a l’alçada de la qualitat dels seus bombons i pastissos, per la qual cosa es va apostar per un aspecte en què predominaran les grans imatges dels seus productes. Per això es va emprar el Neuromarketing, per aconseguir que els visitants fixessin la seva atenció en punts concrets de la web, els de més interès.

Es va treballar amb conceptes com:

Mapa Fijación web Natcha después NeuroMarketing

Mapa de fixació de la web de Natcha després d’aplicar NeuroMarketing web

Tot per aconseguir que els clients no naveguessin per un espai virtual sense rumb fix i poguessin concentrar-se en els veritables protagonistes de la web: els dolços de Natcha. Així s’aprofitaria cada visita per intentar cridar la seva atenció i no perdre clients potencials.

Un cop acabat el projecte, tres mesos de dur i il · lusionant treball, les xifres van avalar la tasca feta. Els usuaris passen un 40% més de temps visitant la web, el que demostra que una presentació atractiva reté al client i l’aparta de la compulsiva temptació d’abandonar la web i seguir navegant per internet. Ja tenim un potencial comprador seduït i interessat. Aquest assoliment suposa un següent pas: la fidelització d’aquest visitant. Així, es va incrementar un 126% els visitants que tornaven a la web després de la seva primera entrada.

Tenir més visites i durant més temps està molt bé, tot un palmarès de dades que de poc servirien si no repercutissin en les compres. I aquí és on arriba la xifra més demolidora, un 200% d’augment en els formularis de contactes gràcies a la nova web. El que es tradueix en més clients interessats, i més vendes.

Aquesta és la culminació d’un treball ben fet: seduïm, convencem i venem. Einnova, una trajectòria d’èxits al servei de les empreses amb ganes de créixer, com Natcha.

natcha_einnova2 (1)