Ouletprivee, una cadena de recomanacions avantatjosa per a tothom

En els últims anys ha proliferat un model de ecommerce (comerç electrònic, compra i venda de productes o serveis a través d’internet) basat en els outlets. L’empresa compra a majoristes productes de qualitat a baixos preus i els exposa a la seva botiga online, de manera que els seus clients poden aprofitar-se de grans ofertes i comprar sense moure’s de casa. Un sistema de negoci que està donant grans resultats, però que, com tot, necessita anar renovant-se per seguir arribant a potencials clients i oferir una imatge actual.

Un dels nostres clients, Ninsfactory, una botiga online de productes per a nadons, volia explorar aquestes noves vies de negoci, i es va posar a les nostres mans, per donar un nou impuls a la seva aposta. A Einnova, sempre al dia de les innovacions, ens vam posar mans a l’obra amb aquest projecte que adoptaria el nom de Ouletprivee.

logo_h

Treballem amb un sistema de venda per limitació de temps, una senzilla aplicació informàtica que permet a la pròpia empresa gestionar les seves campanyes de promocions, fixar una data d’inici i de fi per les seves ofertes. Així, el client final disposa d’un marge de temps per poder decidir si li interessa la compra, un compte enrere fins que l’estoc d’aquest producte s’acabi.

administrar-campanas

Una altra de les apostes que vam posar en marxa per Outletprivee va ser un sistema de captació de nous clients basat en les recomanacions dels propis usuaris. Aquest mètode de màrqueting, anomenat apadrinament, és que el client va acumulant punts a mesura que va aconseguint que els seus coneguts també es registrin i comprin a la botiga online. Per exemple, un client envia diversos emails als seus amics per recomanar Outletprivee, per cada un d’ells que es registri aconsegueix un punt, i si a més fa una compra, el client del qual ha partit la recomanació pot acumular fins a deu punts més.

Tots aquests punts són bescanviables per descomptes en següents compres, gràcies a la gestió d’una plataforma de fidelització anomenada Sweet Tooth Rewards. El sistema és molt senzill, quan el nou client realitza la seva compra introdueix un codi i així el client que li havia recomanat, rep el seu descompte al moment. Des d’Einnova ens ha agradat tant aquesta iniciativa de Sweet Tooth Rewards, que ens hem convertit en uns dels seus partners a Espanya, una aliança gràcies a compartir la mateixa ambició per la innovació i les tècniques creatives de màrqueting.

Aquesta cadena de recomanacions entre clients és avantatjosa per a totes les parts. Outletprivee fidelitza als seus clients, capta de nous gràcies a un màrqueting sense cost directe en promocions ni publicitat, i augmenten les probabilitats de seguir fent vendes; per la seva banda, els clients es beneficien de descomptes, i alimenten una sensació de formar part d’un club , un grup de clients intel · ligents que saben aprofitar les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies.

Aquesta sensació de formar part d’un tot també és extrapolable a les empreses que hi ha darrere d’aquesta iniciativa. Com dèiem, Einnova ja som un dels partners de Sweet Tooth Rewards, de l’aliança entre Ninsfactory i Einnova va néixer Ouletprivee, i a més col · laborem amb Magento, una eina informàtica útil i de fàcil maneig per a les empreses de ecommerce que necessitin treballar amb les seves botigues línia per ampliar, millorar, personalitzar … Magento ofereix un ampli ventall de possibilitats a l’abast de tothom, que des d’Einnova recomanem.

Com podeu veure en aquest vídeo, també impartim seminaris sobre la utilització de Magento per als nostres clients

Sumar forces sempre és positiu, dóna lloc a nous projectes, noves associacions, i nous avantatges per a clients intel · ligents.