Einnova regala 2 entrades per al Mobile World Congress

mwc_entrada_27mwc_entrada_27

Einnova som una startup incubada a la Salle Technova que participa activament a la setmana Mobile de Barcelona, coincidint amb el Mobile World Congress que es celebrarà a Barcelona des del 24 fins al 27 de febrer. Per aquest motiu, regalem 2 entrades gratis per aquesta fira, la més important del món en dispositius mòbils.

Per conèixer algunes de les oportunitats que ens brinden les noves tecnologies, et convida a la conferència que impartirà Antoni Biada al Mobile World Centre el 24 de febrer, de 11:00 a 13:00. Vols saber com aconseguir entrades gratis per al Mobile World Congress? Entre tots els assistents a la conferència d’Einnova, es sortegen 2 entrades al MWC2014, per valor de 299 € (categoria «Exhibition Visitor Pass»), per al dia 27 de febrer de 2014, i accés d’un dia a la Fira 4YFN (Fira a Barcelona sobre Mòbils, Emprenedoria i Innovació) .

Apunta-t’ho ara a la teva agenda: 24 de Febrer de 11h a 14h Einnova t’espera al Mobile World Centre (Plaça Catalunya/Fontanella 2, Barcelona), coincidint amb el dia d’inauguració del Mobile World Congress. Aprofita l’accés gratuït a aquest interessant espai experiencial. Si vols saber més sobre el programa d’aquest esdeveniment, pots consultar-ho aquí, o si vols consultar les bases legals del concurs pots clicar aquí.

content_1683_content_images_219_festival_slide