La Realitat Augmentada arriba a Einnova

A Einnova fem gala del nostre nom i seguim innovant. Presentem en primícia la nova App de Realitat Augmentada d’Einnova, com a eina per facilitar la comunicació amb els nostres clients. La nostra aposta per les aplicacions per a mòbils arriba encapçalada per la Realitat Augmentada, i suposa un pas més en el món de la tecnologia. En aquest article podeu veure exemples de les seves aplicacions pràctiques al màrqueting.

einnova_ar_app_1024_2_p

El funcionament és molt senzill, pots descarregar l’App totalment gratis, ja sigui per cerca al store o a través d’un codi QR. Un cop instal·lada l’APP, l’únic que has de fer és obrir-la i enfocar teu mòbil o tablet sobre una imatge perquè la detecti. En aquest cas la imatge és el logotip d’Einnova, però es pot predeterminar qualsevol imatge perquè l’APP comenci a mostrar la informació solapada amb els botons interactius al dispositiu. Quant s’obre l’APP podem treballar sobre l’entorn, apareixent icones virtuals a la pantalla del dispositiu que ens aniran guiant cap a una nova experiència.

logo-tu_mejoraras_300_punts

Les opcions d’aquesta aplicació són immenses, ja que és molt personalitzable i funciona per mòduls actualitzables. Així, l’APP es pot construir al gust i es poden afegir icones en funció de les diferents necessitats. En la nostra APP d‘Einnova AR, podem trobar les següents icones:

  • enviar Tweets directament des del teu compte d’usuari.
  • comentar a Facebook directament des del teu compte d’usuari.
  • botó de trucada directa al numero de telèfon d’Einnova.
  • afegir esdeveniment al calendari per concertar una cita.
  • accés a la web mòbil d’Einnova.
  • enviar correu electrònic a Einnova.
  • dos botons de play i stop per tenir un control del vídeo. En aquest cas el vídeo té un fons transparent pel que és més sorprenent.

Aquesta APP de Realitat Augmentada ens porta el més punter de la tecnologia per a dispositius mòbils, oferint l’opció de treballar de manera virtual sobre un entorn real. Les opcions que obre aquesta innovadora App són moltes, ja que es tracta d’una potent eina de comunicació i fidelització amb els clients consolidats així com amb els clients potencials.

Alguns dels objectius que tenim des d’Einnova amb la nova App de realitat augmentada és comunicar per un altre canal addicional promocions o llançaments de nous serveis, enllaçar-les amb les nostres pàgines a xarxes socials (fent que a la vegada siguin virals) i més endavant tenim previst realitzar campanyes de màrqueting geolocalitzat per aquest canal.

Aquesta App de realitat augmentada es suma a l’aplicació d’Einnova Clients, que ens permet un doble i nou canal per comunicar-nos amb vosaltres, de manera pràctica, eficaç i ràpida.

einnova_clientes

Einnova AR actualment està disponible per a la plataforma Android i en breu per IOS (Iphone i Ipad). La pots descarregar a través del teu store. I si estàs interessat en tenir la teva pròpia aplicació de realitat augmentada, informa’t aquí.