"Despreocupa’t mentre t’aconseguim més visites, més vendes i més èxit". Visita’ns a E-SHOW Barcelona 2013

despreocupateT’oferim uns moments de relax mentre t’expliquem les nostres propostes per al teu negoci. Com cada any, estarem a la Fira eShow de Barcelona on t’esperem per presentar moltes novetats que de ben segur et sorprendran.

Sabem que les fires són esgotadores i per això t’oferim uns minuts de desconnexió: vine al nostre estand i relaxa’t gràcies a un massatge cranifacial gratuït que et farà una de les massatgista del Spa de l’Hotel Sant Pere del Bosc (Lloret de Mar), client d’Einnova.

T’esperem els propers 13 i 14 de març a la Fira de Barcelona (Recinte Montjuïc – Plaça Espanya), a l’estand número 46, on t’atendrem amb molt de gust i et presentarem noves idees i estratègies perquè el teu negoci triomfi a Internet.

Et convidem així mateix a la conferència que impartirà Antoni Biada, CEO d’Einnova, el 14 de març de 18:00 h a 18:30 h al mateix recinte firal, Auditori A-01, amb el títol «Descobreix com tres clients d’Einnova han aconseguit vendre més «, en el qual podràs comprovar la nostra tasca amb casos reals perquè la teva empresa també pugui beneficiar-se de l’èxit a Internet.

T’esperem!

Equip d’Einnova