Einnova al Tech Demo Day, la fira de l’emprenedor de Barcelona

Tech Demo Day 02

El passat 22 de maig es va celebrar al Campus de La Salle Barcelona el Tech Demo Day, i Einnova va ser seleccionada com una de les 100 empreses tecnològiques amb més possibilitats de creixement del moment. La nostra ferma aposta per la innovació i l’ús de les noves tecnologies van ser valorades per aquesta fira que, en la seva segona edició, es va confirmar com una iniciativa molt interessant per a les companyies startups i els emprenedors.

Tech Demo Day 03.jpeg

Aquest esdeveniment, coorganitzat per Barcelona Activa, Enginova, i La Salle Technova, va esdevenir un gran punt de trobada on els projectes exposats es van exhibir per captar l’interès d’inversors, alts directius de grans corporacions, i emprenedors tecnològics. El recompte final dóna unes xifres gens menyspreables, ja que van assistir 773 persones, entre ells 76 inversors que van mostrar el seu interès per diverses propostes dels emprenedors.

Tech Demo Day 05

Tech Demo Day 01

A més de la sala d’exposició en la qual es podien visitar els ministand de les 100 empreses, durant el Tech Demo Day es van realitzar conferències, una àrea de coneixement per rebre assessorament professional sobre noves idees i projectes, i una zona per poder parlar amb inversors . Un esdeveniment dinàmic i amb esperit simbiòtic en què poder-se donar a conèixer, aprendre, i intercanviar idees amb professionals del sector tecnològic.

A Einnova no ens vam voler perdre l’oportunitat d’aquesta experiència integral, i vam estar en un dels ministand per oferir la nostra proposta de constant innovació als camps del màrqueting online, disseny web, botigues online, posicionament web, neuromarketing, aplicacions per a mòbil … T’ajudem a créixer al teu projecte online fins a aconseguir l’èxit.