Gràcies per la teva visita a la fira eShow 2013 de Barcelona

Ens enorgulleix especialment la gran acollida que heu tingut amb el nou servei que presentem: Aplicacions modulars a un preu molt competitiu. Recorda que les 10 primeres Apps contractades es beneficiaran d’un descompte de 500 €.

BILLETE_500

Així mateix hem aprofitat la fira per llançar la nova App d’Einnova per als nostres clients, una nova i potent eina de comunicació per facilitar als nostres clients totes les gestions relacionades amb els serveis contractats o amb els nous projectes que et sorgeixin.

einnova_clientes

Einnova va ser fidel, un any més, a la seva cita amb la Fira eShow de Barcelona per tenir contacte amb els seus clients i visitants. Aquest ha estat un marc ideal per seguir coneixent les necessitats d’un sector en constant canvi, poder oferir les nostres solucions per al teu negoci, i oferir els nostres serveis per despreocupar mentre et aconseguim més visites, més vendes i més èxit.

És per això que volem agrair a tots els que vau passar pel nostre estand a la fira, per la vostra confiança i interès en els nostres serveis. La nostra proposta de relax gràcies al personal de l’SPA del nostre client, l’Hotel & Spa Sant Pere del Bosc (Costa Brava), va ser un èxit i esperem que t’ajudés a despreocupar-te ni que fos per uns minuts, enmig de la voràgine que suposa una fira. Vau ser més de 200 els visitants als que vam oferir una atenció personalitzada per comentar els nostres serveis i solucions de negoci. Va ser un plaer conèixer-vos a cada un de vosaltres.

2013-03-13 12.33.34

També vam participar a la fira a través de la conferència que Antoni Biada, CEO d’Einnova, va impartir amb el títol «Descobreix com tres clients d’Einnova han aconseguit vendre més», en el qual els assistents van poder comprovar la nostra tasca amb casos reals, per que les seves empreses també puguin beneficiar-se de l’èxit a internet.

Finalment, us recordem als interessats en les aplicacions mòbils, que el divendres 22 de març impartim un curs gratuït, de 9.30 a 11.30 a La Salle Technova Barcelona, sobre «Desenvolupament i màrqueting de les noves aplicacions mòbils modulars i de realitat augmentada «. Pots apuntar-te aquí. Recorda que les places són limitades.

Descobreix com tres clients d’Einnova han aconseguit vendre més.
Seminari de Toni Biada al eShow 2013

Tu aconseguiràs les millors solucions online per al teu negoci, amb Einnova. Vols aconseguir més visites, més vendes i més èxit? A Einnova t’escoltem i t’aconsellem perquè el teu projecte online sigui un èxit. Treballem per obtenir el màxim partit a les eines online aplicades al teu negoci. I si tu innoves amb Einnova?