Apunta’t al curs d’aplicacions mòbils

Apunta’t al curs d’Einnova sobre «Desenvolupament i màrqueting de les noves aplicacions mòbils modulars i de realitat augmentada»:

Ha arribat el moment de fer un pas endavant en la relació amb els teus clients. Tenir una pàgina web ja no és suficient, si vols comunicar-te directament amb ells aprofita les noves tecnologies aplicades al mòbil. Des d’Einnova et convidem a entrar al món de les APP’s de la nostra mà, i per això Antoni Biada, expert en màrqueting geolocalizado, gerent i fundador d’Einnova, impartirà un curs formatiu el proper divendres 22 de març, de les 9:30 a les 11:30 a La Salle Technova Barcelona.

Carrer Sant Joan de la Salle, número 42, de Barcelona.

Carrer Sant Joan de la Salle, número 42, de Barcelona.

En aquest curs formatiu, totalment gratuït però amb les places limitades per rigorós ordre d’inscripció, podràs comprovar el potencial d’aquest nou canal de comunicació entre la teva empresa i els teus clients. Espanya és el país amb més dispositius mòbils d’Europa, de fet hi ha més telèfons mòbils que habitants. Encara et sembla un recurs poc rendible per al teu negoci?

Una App serveix per oferir als teus clients una sèrie de serveis integrats de manera fàcil amb la resta d’elements de la nostra estratègia de màrqueting online, permetent interconnectar tots els canals. El nivell de fidelització que pots aconseguir amb aquestes tècniques és altíssim, ja que el contacte entre empresa i usuari és directe, sense intermediaris i amb un cost molt baix. En el moment en què el client instal·la la teva App al seu mòbil, la teva empresa estarà present en el seu dia a dia. Hauràs entrat en un dispositiu que utilitza diàriament i del qual està pendent constantment. El vincle que pots generar converteix a aquest usuari en un client fidel.

La nostra innovadora proposta: APP modular d’Einnova

La innovadora plataforma que t’oferim des d’Einnova per tenir la teva App, funciona de forma modular, és a dir que podràs construir la teva App al teu gust, totalment personalitzada. El funcionament és similar al d’un puzle fàcil, pots anar afegint peces i assignar funcions. A més, la plataforma s’actualitza perquè a mesura que vagin apareixent noves funcions, tu puguis anar tenint accés. La teva App no es quedarà mai obsoleta, ja que constantment s’aniran afegint la possibilitat d’incorporar nous serveis.

einnova_clientes

En aquest curs formatiu, Antoni Biada t’explicarà el fàcil maneig d’aquesta plataforma i les múltiples funcions que pots afegir i personalitzar per la teva pròpia APP. No t’ho perdis. Entra ara al nou món de les App’s de la mà d’una de les empreses més innovadores del moment, Einnova. Aprofita ara l’oportunitat única de tenir una App amb Einnova a un preu més que sorprenent.

Quines funcions pots tenir amb la teva APP modular d’Einnova?

A continuació et destaquem algunes de les funcions més importants que t’oferim des de la plataforma App modular d’Einnova:

 • Sistema de lector de codi QR integrat a la teva App
 • Crear promocions amb codi QR: Sistema similar al de les cartilles de cupons però en versió mòbil. Ideal per fidelitzar als teus clients mitjançant el consum repetit.
 • Crear promocions amb introducció de codi PIN: Sistema de cupons de fidelitat però sense codi QR, validant la promoció directament mitjançant un codi manual.
 • Avís geolocalitzat d’ofertes: Podràs fer ofertes concretes per a un radi d’acció i temps determinat, fent que els teus clients vinguin fins a la teva empresa física.
 • Envia newsletters als teus clients: Ells podran triar des de la teva App el tipus de subscripcions que els interessa rebre.
 • Envia missatges push il·limitats i gratuïts als teus clients (finestres emergents al mòbil): Podràs programar l’enviament per a una hora determinada de forma massiva.
 • Enllaça als teus clients amb les teves xarxes socials (Facebook, Twitter …) a través de la App: Aconseguiràs una comunicació directa amb els teus clients, i rellevància en la xarxa.
 • Els teus clients et podran enviar notes de veu: Un contestador automàtic molt útil per conèixer els suggeriments dels teus clients de la seva pròpia veu.
 • Els teus clients et podran enviar correus electrònics: Un sistema de comunicació ràpid i senzill.
 • Editor d’esdeveniments: Podràs generar dates d’esdeveniments sobre un calendari per informar als teus clients sobre les teves promocions i accions especials.
 • Els teus clients podran fer reserves de productes o de cites amb la teva empresa a través de la App.
 • Generar una galeria de fotos: Una eina molt potent per a presentar els teus productes o serveis. A més podràs incloure informació enllaçada a la foto.
 • Crea un botiga online: Podràs vendre directament des de la App i t’ofereix l’opció d’importar dades de la teva plataforma de comanda online, com Magento.
 • Disposaràs d’un servei de analítica: Una eina essencial per conèixer el nombre de descàrregues de la teva App, fragmentat per tipus de dispositius i sabent en tot moment si la fan servir o no. Tingues el control sobre les estadístiques que genera la teva App, coneixent el seu abast real.
 • I moltes funcions més …

A partir de la plataforma d’Einnova comentarem estratègies de màrqueting per aconseguir nous clients i per fidelitzar els que ja tenim.

També analitzarem la realitat augmentada a les aplicacions mòbils a partir de la APP «Einnova AR»

El funcionament és molt senzill i descobrirem l’aparició d’icones virtuals a la pantalla del dispositiu que ens aniran guiant cap a una nova experiència.

einnova_ar_app_1024_2_p

Les opcions d’aquesta APP són immenses, ja que és molt personalitzable i funciona per mòduls actualitzables. Així, la APP es pot construir al gust i es poden afegir icones en funció de les diferents necessitats. En la nostra APP d’Einnova AR podem trobar els següents icones:

 • enviar Tweet directament des del teu compte d’usuari
 • comentar a Facebook directament des del teu compte d’usuari
 • botó de trucada directa (en aquest cas el número de telèfon que es marca de forma automàtica és el d’Einnova)
 • afegir esdeveniment al calendari per concertar una cita
 • accés a la web mòbil (d’Einnova, en aquest cas)
 • enviar correu electrònic (a Einnova, en aquest cas s’escriu un email predefinit encara modificable per l’usuari)
 • dos botons de play i stop per tenir un control del vídeo. En aquest cas el vídeo té un fons transparent pel que és més sorprenent

Aquesta APP de Realitat Augmentada ens porta el més punter de la tecnologia per a dispositius mòbils, oferint l’opció de treballar de forma virtual sobre un entorn real. Les opcions que obre aquesta innovadora App són moltes, ja que es tracta d’una potent eina de comunicació i fidelització amb els clients consolidats així com amb els clients potencials.

Alguns dels objectius que tenim des d’Einnova amb la nova App de realitat augmentada és comunicar per un altre canal addicional promocions o llançaments de nous serveis, enllaçar-les amb les nostres pàgines en xarxes socials (fent que alhora siguin virals) i més endavant tenim previst realitzar campanyes de màrqueting geolocalitzat per aquest canal.

Aquesta App de realitat augmentada permet una nova forma pràctica, eficaç i ràpida de comunicar-se entre Einnova i els seus clients.

Apunta’t al curs «Desenvolupament i màrqueting de les aplicacions mòbils modulars i de realitat augmentada».