Descobrim els beneficis de les Aplicacions Mòbils al Connectats de Ser Catalunya del 05/05/13

Al programa de Connectats de Ser Catalunya del 05 de maig, Toni Biada, CEO i fundador d’Einnova, va explicar els beneficis de les aplicacions mòbils.

En aquest podcast pots escoltar el programa complet.

Pots escoltar el podcast de l’entrevista des de 24:05 seg. fins al 32:40 seg.

cadena_ser_einnova_2

Com ajudem a configurar les aplicacions de mòbil?

El major problema que té avui dia fer una aplicació és el cost, que pot ser de 3000 € cap amunt si es fa a mida. El gran avantatge al fer-ho de forma modular és que podem oferir uns preus molt competitius, ja que per uns 1000 € qualsevol professional o Pime pugui tenir la seva pròpia aplicació. Després, per una quota mensual anem actualitzant aquest sistema amb noves funcionalitats. La clau és que puguem tenir un sistema d’aplicació que sempre estigui viu, i que es vagi adaptant a les novetats.

Les funcionalitats bàsiques d’una App

Una de les primeres seria, un o diversos botons de telèfons per poder fer trucades directament a les diferents oficines o departaments. Així, ajudem l’usuari a comunicar-se millor. Cal tenir en compte que hi ha funcions que només ens les permeten els dispositius mòbils, com el sistema de geolocalització, per arribar fins a un restaurant, per exemple. Una altra opció seria poder enviar un missatge de veu, com arxiu adjunt a un email, gravant al moment des del mòbil. Són noves formes de comunicació, immediates, ràpides i senzilles. També serveix per potenciar les nostres xarxes socials, com Facebook i Twitter. És una eina molt potent que es pot aprofitar.