Parlem del comerç electrònic a mòbils al Connectats de Ser Catalunya del 21/04/13

Al programa del 21 d’abril, el fundador d’Einnova va parlar sobre el comerç electrònic i la seva adaptació a dispositius mòbils, basant-nos en casos d’èxit dels nostres clients. Antoni Biada assegura que “amb una inversió baixa pots fidelitzar clients i oferir-los una experiència de compra més còmoda”:

  • L’E-commerce (botiga penjada a internet) ben adaptat a mòbils i tablets ens permet vendre qualsevol producte o servei en qualsevol moment i lloc del món. És una tendència en creixement i a aprofitar per les empreses.
  • Exposem el cas d’èxit de Fruiting, una botiga online de fruita ecològica, que ha augmentat un 266% en vendes, gràcies a preparar un web per a mòbils i una campanya de màrqueting a través d’imants de nevera amb codi QR.
  • Un altre exemple de com busquem les millors solucions per als nostres clients ésBellotadeJabugo, un comerç electrònic de pernils de gla que gràcies a una bona estratègia de posicionament web va incrementar la seva facturació en un 50%durant un període de crisi, del 2010 al 2011.

A aquest podcast pots escoltar el programa que es va emetre el diumenge 21 d’abril:

Pots escoltar el podcast de l’entrevista des de 23:45 seg. fins al 30:45 seg.

cadena_ser_einnova_3