Seguim desvetllant funcions i millores que t’aporta una App al Connectats de Ser Catalunya del 02/06/13

Al programa de Connectats de Ser Catalunya del 2 de juny, Toni Biada, CEO i fundador d’Einnova, ens va parlar de com desenvolupar una aplicació per a dispositius mòbils, i quines funcions ens pot aportar.

En aquest podcast pots escoltar el programa complet.

Pots escoltar el podcast de l’entrevista des de 20:45 seg. fins al 29:30 seg.

cadena_ser_einnova_1

Quines funcions pot aportar una App per a empreses i usuaris?

Podríem posar com a exemple una App que hem desenvolupat per a un hotel a la Costa Brava, l’Hotel & Spa Sant Pere del Bosc, amb la qual poden comunicar-se millor. El primer amb un botó de trucada directa. També, aprofitant la geolocalització, poder arribar de forma fàcil i guiada a través del GPS. Una altra millora en la comunicació seria la possibilitat que ofereix fer una reserva directament amb una nota de veu que l’hotel els arribarà en forma de fitxer d’àudio adjunt a un correu electrònic.

Una altra funció molt senzilla, però molt pràctica, és poder enviar una foto a través del correu electrònic associat a la App Això ens permet dues opcions. Una seria posar en marxa un concurs de la millor foto de relax a l’hotel, fomentant la participació dels clients, I per altra banda, les fotos també poden servir com a testimoni crític, o sigui per avisar a recepció d’una cosa que no ens agrada per poder solucionar aquest problema en el moment. Això suposa un avanç en la comunicació amb els clients, guanyant en immediatesa i senzillesa.

Pel que fa a la fidelització i captació, a aquesta aplicació que es pot trobar a les plataformes d’Android i Iphone, hem utilitzat els codis QR per llançar diverses promocions, com rebre un mojito gratis, o per aconseguir un descompte 2X1 en massatge en parella.

L’App també és una eina molt útil per potenciar les xarxes socials, com compartir comentaris i fotos de les estades dels clients a aquest hotel.

Aquesta aplicació es pot replicar per altres models de negoci, com restaurants, perruqueries, botigues, escoles, discoteques … Qualsevol pot tenir la seva pròpia App personalitzada, perquè es puguin beneficiar tant els usuaris, amb descomptes i una millor comunicació, com la pròpia empresa , amb una nova i poderosa eina de màrqueting. Amb una App guanyen tots.