Com optimitzar la conversió al Connectats de Ser Catalunya del 19/05/13

Al programa de Connectats de Ser Catalunya del 19 de maig, Jordi Rosell, consultor de màrqueting online, i analista i desenvolupador web a Einnova, ens parla sobre l’optimització de la conversió. Com a especialista en comerç electrònic, ens explica com vendre internet, per aprofitar aquesta nova via de negoci.

A aquest podcast pots escoltar el programa complet.

Pots escoltar el podcast de l’entrevista des de 20:30 seg. fins al 28:55 seg.

einnova_premi

Què és la Optimització de la conversió?

De fet tots estem convertint, quan rebem formularis d’interès, quan venem … tot això es pot considerar conversió. Ja que quan algú entra a la nostra web i realitza l’acció que nosaltres desitgem que facin, estan convertint. Per això hem de tenir clar quin és l’objectiu d’una web.

Com podem saber que ho estem fent bé?

Si per exemple cada dia aconseguim que de 100 visites, una d’elles converteixi, ja tenim una ràtio de conversió, 1 de 100. Si millorem la web, fent-la més fàcil i accessible, podem aconseguir més conversions, més vendes, aquesta millora es diu optimització. Amb el mateix trànsit podem persuadir millor als nostres usuaris.

Una eina útil d’assessorament.

Des d’Einnova oferim una eina gratis per saber quins podrien ser els teus ingressos anuals amb una bona optimització de conversió. Amb un senzill programa d’analítica web pots saber quantes visites tens a la teva pàgina web, quantes d’aquestes visites acaben convertint o comprant, i saber el cost mitjà de les comandes d’aquests clients. Introduint aquestes senzilles dades podries saber quin benefici et podria originar les millores en optimització, o sigui quants diners més podries guanyar.