Neuromarketing Exemples a Pàgines Web i a Botigues Online

Està empíricament demostrat que el procés de decisió de compra es realitza en 2,5 segons. I el 95% de les decisions es prenen a l’inconscient, nosaltres decidim el que comprarem abans de ser conscients del que anem a comprar.

Neuromarketing al Desenvolupament de Pàgines Web

Neuromarketing al Desenvolupament de Pàgines Web

El repte de Pepsi. Es va realitzar una prova a cegues entre consumidors de Pepsi i Coca-cola. Sense posar la marca es fa una prova de sabor. El 75% dels consumidors per gust racional van escollir Pepsi. Però en mostrar la marca el 95% dels consumidors escollien Coca-cola. Quedava batut l’argument racional «m’agrada més el gust» per la marca genuïna que és «Coca-cola» s’activa una àrea cerebral relacionada amb les emocions «m’agrada Coca-cola» escombra l’argument racional.

Cada dia es fan més tesis sobre neuromarketing i hi ha més llibres sobre els objectius neuromarketing. A Einnova ens preguntem Com vendre més a la web dels nostres clients? Aplicant les tècniques del neuromarketing més efectives al disseny de les pàgines web, hem aconseguit que venguin més. En el següent vídeo pots veure nou exemples de neuromarketing al web.

 

Nou exemples de Neuromarketing al Desenvolupament de Pàgines Web

images

B-WEB esdeveniment organitzat per EXPOCoruña va convidar a l’expert Antoni Biada que va impartir el seminari «Nous instruments i aplicacions de geolocalització, màrqueting geolocalizado: aplicacions 3d, Foursquare i Facebook places». El consultor també va comentar el cas d’un client d’Einnova en què han aplicat les estratègies de Neuromarketing a la seva pàgina de Facebook. Cas d’èxit, client d’Einnova, botiga online de cotxets per al nadó NinsFactory en què hem aplicat aquestes tècniques.

NeuroMarketing aplicat a pàginas de Facebook

NeuroMarketing aplicat a pàginas de Facebook

Més sobre la conferència que va tenir lloc a EXPOCoruña

Per saber més sobre el nou màrqueting et recomanem vídeos sobre el congrés Neuromarketing World Forum 2012 realitzat el 2-3 February 2012, a Amsterdam. Vídeos publicats per màrqueting directe:

Patrick S. Renvoise de SalesBrain (al final també Antonio Casals). Organitzat per la Neuromarketing Science & Business Association.

Neuromarketing World Forum 2012: The future of Neuromarketing

By Prof Dr. Ir. Ale Smidt, Erasmus University Rotterdam.

Volem compartir amb tu el secret per vendre més amb aquestes noves tècniques. Per aquest motiu, et proposem un informe de millores amb neuromarketing, on avaluarem les mancances actuals del teu web i et donarem recomanacions per millorar-la.

Estem a la teva disposició per aclarir qualsevol dubte que et sorgeixi sobre això.

Sense cap dubte: La teva web amb Neuromarketing vendrà més.