La web de l’Hotel Sant Pere del Bosc disponible per a tots els dispositius i amb opció de pre reserva

Darrere d’una gran empresa … sempre hi ha una altra. Un allotjament de luxe com el Sant Pere del Bosc Hotel & Spa necessitava una empresa especialitzada en internet a l’altura de la seva categoria. És per això que van confiar en Einnova per dur a terme un treball de cinc estrelles.

santperedelbosc01

Aquest hotel situat en un lloc amb molta història, mira al futur amb l’afany de ser pioners, mostrar-se com un hotel amb serveis moderns i propers a la seva clientela. Al marge de les seves impecables instal · lacions, des de Sant Pere del Bosc Hotel & Spa són conscients de la importància de les noves tecnologies a internet, d’adaptar-se constantment a les demandes d’uns clients que reclamen l’excel · lència en tots els aspectes possibles.

Des d’Einnova estudiem tots els fronts de l’estratègia. El projecte es va iniciar el setembre del 2012, i ja s’estan veient els bons resultat. Coneixedors del target dels potencials clients d’un hotel de luxe, vam trobar un primer aspecte a millorar. Els visitants que accedien a la web des del seu Ipad es trobaven amb una barra de càrrega que podia fer que molts d’aquestes persones interessades deixessin d’estar-ho en aquest període d’espera.

Els temps són fonamentals en les preses de decisions, i no podíem permetre’ns que un possible client abandonés la web sense ni tan sols veure-la. És per això que el primer que apareix actualment és el telèfon i un botó de contacte. Aquest primer èxit es va obtenir en fer una programació a mida, passant de l’anterior en flash a una versió més ràpida en html. Gràcies a aquest canvi s’han vist augmentades les visites des del Ipad, i ja són milers de persones les que ho han comprovat en aquests mesos.

ipad_blanc_hotel

Això demostra que la capacitat d’adaptació del web a cada dispositiu és fonamental. Així que el següent serà una aplicació per a mòbils, una altra de les fonts de visitants a mimar, ja que creix exponencialment gràcies a uns telèfons amb major capacitat tecnològica, connexions a Internet més ràpides, i més assequibles per a tots els públics.

Un altre dels aspectes a millorar ha estat el sistema de reserves. Tot i que els sistema de pagament online són cada vegada més segurs i utilitzats, no són pocs els usuaris que segueixen sent reticents a introduir el seu número de targeta de crèdit en el món virtual, i així es perden possibles clients pel camí. Per evitar això, des d’Einnova vam idear un sistema de pre-reserva on no cal fer cap pagament. S’ofereixen tres opcions:

* Marcar els dies a reservar i trucar.
* Marcar els dies a reservar i et truquen directament des de l’hotel.
* Marcar els dies a reservar i et contesten per email des de l’hotel.

Aquesta varietat d’opcions ha suposat un considerable augment de reserves, el que demostra que adaptant-nos a les necessitats de cada client s’arriba a més. L’atenció al client comença abans que ho siguin. Oferir les màximes facilitats a un visitant pot ser la clau perquè confiï en tu i es converteixi en un client, o no ho faci i desestimi l’oferta.

la foto 1

L’últim punt a tenir en compte, i no per això el menys important, sinó potser el que més, és el posicionament web (SEO). Per tenir presència en els cercadors com Google és necessari un treball en el qual en Einnova som especialistes. Els resultats parlen per si mateixos. Així, si introduïm a Google les paraules «relax Costa Brava» o «hotel amb spa» la web de Sant Pere del Bosc Hotel & Spa apareix a la primera pàgina. Un èxit que assegura que els nostres clients tindran les màximes garanties d’èxit a internet, i no només a nivell nacional, sinó que en fer també SEO en tots els idiomes de la web, inclòs el de l’emergent mercat en rus, els clients poden arribar desde qualsevol lloc del món.

Gràcies al treball d’Einnova, Sant Pere del Bosc Hotel & Spa saben que poden estar com els seus clients, tranquils i en bones mans.