Orientació en Màrqueting Electrònic

Assessorament en màrqueting electrònic:

Cada dia la gent és connecta a Internet. Servei d’orientació en màrqueting electrònic; ara Subvencionat un 50%


(Cost del servei: 1.000€; subvenció Generalitat: 50%; cost final per a l’empresa: 500€)

Cada dia més gent s’informa a Internet, per tant el màrqueting electrònic és essencial. Antoni Biada i Jordi Rosell som uns dels col·laboradors i professionals homolgats per a realitzar serveis d’orientació dins de l’àmbit del màrqueting electrònic, el posicionament web i la protecció de dades dins del plà Pimestic.

El servei avançat d’orientació en màrqueting electrònic de la Generalitat de Catalunya juntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona està adreçat a les empreses que ja han incorporat les noves tecnologies al seu negoci però que volen millorar el seu grau d’aprofitament i conèixer les opcions del marketing electrònic.

En què consisteix el servei d’orientació de Pimestic?
El servei d’orientació és un servei subvencionat facilitat per la Generalitat de Catalunya a través del qual una persona experta en orientació en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i en processos de negoci, homologada per la Generalitat analitza el nivell d’implantació del posicionament web a la teva empresa a partir d’una entrevista personal.

Com a professionals homologats oferim un anàlisi neutra i personalitzat de les necessitats de les empreses que ho sol·licitin proporcionant un informe que conté una proposta d’actuacions i una orientació de les implicacions i els recursos necessaris per garantir l’èxit d’aquestes actuacions.

Demanen papers o documents?
No, cap. En els dos casos no has de fer cap paper. Et podem ajudar a realitzar aquest senzill tràmit.

Vols més informació?
Simplement indica’ns que vols ser informat.